< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (783. sayfa)
-
-
"Ekran üreticinizi nasıl kontrol edeceğinizi merak edenler için sırasıyla uygulama(3utools-i4tools) kullanmadan görmek için...
- Telefonunuzda sysdiagnose'ı (sesi aç, sesi kıs ve kilit düğmesine basın) yaklaşık bir saniye boyunca birlikte çalıştırabilirsiniz. Verileri almış olacak.
-
- Birkaç dakika bekleyin ve ardından Ayarlar -> Gizlilik ve Güvenlik -> Analizler ve İyileştirmeler -> Analiz Verileri'ne gidin.
- Daha sonra aşağı kaydıracak ve sysdiagnose_XXXXXXXX başlıklı bir dosyayı arayacaksınız. Bu dosyaya tıklayacak ve ardından sağ üst köşedeki oku tıklayıp aşağı kaydırın ve "Dosyalara Kaydet"e tıklayacaksınız.
- Kaydedildikten sonra dosyalarınıza gidecek ve açmak için dosyayı tıklayacaksınız.
- Açılan klasörde "ioreg" klasörüne ve ardından "IODeviceTree" dosyasına tıklayacaksınız.
- Daha sonra "ham panel"i aramak için sağ alt köşedeki büyüteç arama camını kullanacaksınız. Daha sonra size bir seri numarası verecektir.
- Arama sonucunda GVC' nin başlangıç harflerine sahip bir LG ekranım var."
G9N ve G9P Samsung'dur
GHC GH3 ve GVC, LG'dir
Reddit okumuştum burada da paylaşılmıştır belki ama hatırlatma için tekrar yazalım.
Bu arada 3utools kod okuma kısmında i4tools kadar sağlıklı çalışmıyor i4tools çince olduğu için kullanımı uğraştırıcıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 24 Aralık 2024; 19:15:12 >
-
İşte forum bu yüzden hala forum 👏🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazon bu ara full GH3 gönderiyor.
-
3tools ile baktığımda ekran gvc çıktı, ardından g9n li 14 pro max ile yan yana getirdim, yukarıda bir arkadaşın paylaştığı ekranlar gibi fark yoktu, belki samsung ekranlı olan eski model olduğu için olabilir. Ayrıca ne true tone açıkken ne de kapalıyken beyazları sarı tonda gösterme ya da dokunmatikte herhangi bir sıkıntı yok.
Harika bir paylaşım tebrik ederim. :)quote:
Orijinalden alıntı: laumexs"Ekran üreticinizi nasıl kontrol edeceğinizi merak edenler için sırasıyla uygulama(3utools-i4tools) kullanmadan görmek için...
- Telefonunuzda sysdiagnose'ı (sesi aç, sesi kıs ve kilit düğmesine basın) yaklaşık bir saniye boyunca birlikte çalıştırabilirsiniz. Verileri almış olacak.
-
- Birkaç dakika bekleyin ve ardından Ayarlar -> Gizlilik ve Güvenlik -> Analizler ve İyileştirmeler -> Analiz Verileri'ne gidin.
- Daha sonra aşağı kaydıracak ve sysdiagnose_XXXXXXXX başlıklı bir dosyayı arayacaksınız. Bu dosyaya tıklayacak ve ardından sağ üst köşedeki oku tıklayıp aşağı kaydırın ve "Dosyalara Kaydet"e tıklayacaksınız.
- Kaydedildikten sonra dosyalarınıza gidecek ve açmak için dosyayı tıklayacaksınız.
- Açılan klasörde "ioreg" klasörüne ve ardından "IODeviceTree" dosyasına tıklayacaksınız.
- Daha sonra "ham panel"i aramak için sağ alt köşedeki büyüteç arama camını kullanacaksınız. Daha sonra size bir seri numarası verecektir.
- Arama sonucunda GVC' nin başlangıç harflerine sahip bir LG ekranım var."
G9N ve G9P Samsung'dur
GHC GH3 ve GVC, LG'dir
Reddit okumuştum burada da paylaşılmıştır belki ama hatırlatma için tekrar yazalım.
Bu arada 3utools kod okuma kısmında i4tools kadar sağlıklı çalışmıyor i4tools çince olduğu için kullanımı uğraştırıcıdır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
16 larda panel modeli m14 olarak değişmişti diye hatırlıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: sryche
3tools ile baktığımda ekran gvc çıktı, ardından g9n li 14 pro max ile yan yana getirdim, yukarıda bir arkadaşın paylaştığı ekranlar gibi fark yoktu, belki samsung ekranlı olan eski model olduğu için olabilir. Ayrıca ne true tone açıkken ne de kapalıyken beyazları sarı tonda gösterme ya da dokunmatikte herhangi bir sıkıntı yok.
Oranlarsak dedim zaten. Uzun vadede de fark ettiğini düşünmüyorum %80 limitle tam 1 sene 15 pro max kullandım, sattığımda pili %89’du. Buna karşılık optimize şarj açık şekilde 13 pro max kullandım tam 1 sene, sattığımda pili %93’tü. Pili 20-80 aralığında kullanmak bilimsel açıdan en iyisi olsa da sürekli o aralıkta deşarj olması ve optimize pili kapatması durumu kötüleştiriyor.
Aşamaları uyguladım ancak analiz verileri kısmındanki listede sysdiagnose dosyası yok bulamadım
-
Samsung sizinkisi hayırlı olsun.
-
Burayı görmek için ne yapıyoruz baya bi çektim aşağıya raw paneli bulamadım IOdevicetree de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 24 Aralık 2024; 20:58:7 >
İki tane sysdiagnose görünüyor. hangisini indirmeliyiz dosyalara?
-
16 Pro kullanıyorum 2 hafta geçti ekran panelim GVC.
Ne dokunmatik, ne de sarılık sorunu var. Ekran parlaklığı da gayet tatminkar.
1 yıl sonra 20-25 bin tl farkla üst modeline geçeceğim bir ürün için takıntı yapmak istemiyorum. Dokunmatik/sarılık sorunu yoksa ve gözünüze güzel geliyorsa kullanın geçin arkadaşlar panele takılmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnc3 -- 25 Aralık 2024; 2:35:32 >
Fark etmez amaç ekran kodunu görmek
-
Harika bir paylaşımdı. Teşekkürler. Benimki de G9N çıktı.
-
Teşekkürler hocam ben de sayenizde baktım. 16 Pm gvc bir de düz 15 var o g9p. Karanlıkta ikisini de karşılaştırdım sarartılık gibi bir fark yok. Lg panel çıkıp tereddüt eden arkadaşlar için yazmak istedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X