Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (785. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Emre434 , MhmtBey , sametsafak06 , seksenalti , laumexs Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (2 Mobil) - 20 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.624
Cevap
524
Favori
800.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben olsam asla ithalatçı garantili almazdım

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt

Apple Online Store'dan alın. Yılbaşı olduğu için 20 ocağa kadar değişim/iade hakkınız var. Herhangi bir sorun çıkarsa uğraşmazsınız...

Bence biraz bütçe meselesi. Ben sipariş verdim, henüz gelmedi ama gelince detaylı bir yorum yapacağım.
    Ben ekonomik sebeplerden tercih ettim, eğer bütçe sıkıntısı yoksa kesinlikle Apple TR garantisi tercih sebebidir.

16 PM için aradaki fark şu şekilde:

En ucuz Apple TR garantili 16 PM: 94k
    En ucuz ithalatçı garantili 16 PM: 85k

Arada 9k gibi bir fark var. Ben bu bedele Apple Watch alırım diye düşündüm zira yıllardır Galaxy Watch kullanıyorum, saatsiz zorlanırım.

Sarı sitede, fbook üzerinde falan yurtdışı kapalı kutu 16PM fiyatları ortalama 48-50k civarında. Yani yurtdışı alıp pasaporta kaydetmek isterseniz 32k harç ile birlikte aşağı yukarı 80-82k bir bedel ödemeniz gerek ve garantiden yine feragat etmiş oluyorsunuz. Çünkü Avrupa cihazı satmıyorlar o paralara. Ya çift sim Çin modeli ya da Kanada/Meksika A3292 satılıyor (TR'de satılan a3293 ile birlikte 4g/5g bantları konusunda en uyumlu diğer model bu)

İthalatçı garantilinin YD olanlara göre avantajı, bu sözde garantisi değil. Ancak bu cihazlar ithalat yoluyla BTK üzernde kayıtlılar. Yani 3 yıl aynı pasaport sahibi kullanacak vs gibi bir saçmalıktan kurtulmuş, istediğinizde satabileceğiniz, "kayıtlı yurtdışı" gibi düşünebilirsiniz.

Benim de saat gibi bir düşüncem olmasa Apple TR garantili tercih ederdim, dediğim gibi bütçe meselesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar,

Artık mağzalar telefonlara 9 taksit yapıyorlar mı ? MediaMark te iphone 16 için bir görsel

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Almaya çalışınca taksit çıkmıyor hocam denedim. Bir an heyecanlandım vallahi alayım dedim ama sağlık olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan mı yoksa 3-5k fazla verip Apple online store dan mı alsam bilemedim. Bu kadar para veripte sorun çıkarsa iade de problem yaşamak istemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt

Ticari kartınız varsa yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cycIone kullanıcısına yanıt

Satıcısı Amazon ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

• Natural modelinde boya var mı? boya atması sıkıntısı yaşanıyor mu bu renkte?

• BurcuHale kullanıcısına yanıt

Ben de amazondan almayı denedim 3 sefer sipariş iptal edildi. Güvenlik nedeniyle vs. mail geldi. Kart adıma kayıtlı şifre değiştirdim 2 aşamalı Güvenlik doğrulama yaptım yine de iptal ediyor. Şimdi de otp doğrulama kodu gelmiyor . Amazona giriş yapamıyorum. Hayır başka yerde 2000 tl daha ucuz var ama amazon olsun istiyorum amazondan da alamıyorum. Sabahtan beri uğraşıyorum amazon iyice saçmalamaya başladı.

Amazon'un müşteri hizmetlerini arayın sorunu çözüyorlar. Ben de aynı sorunla karşılaştım müşteri hizmetlerini aradım sorunum çözüldü.

• ByTKN B kullanıcısına yanıt

Aradım hocam çözümlendi dediklerinde de denedim olmadı en son şimdi giriş yapamıyorum. Hayır kart bana ait ben sizi aramışım bu işlem bana ait neyin güvenliği bu. Güvenlikten ziyade saçmalık en sonu başka yerden alacağım o olacak

Hayır çözülmüyor kesinlikle, çözüldü diyorlar. Alıyorsun yine başa sarıyorlar. Yine talep oluşturalım diyorlar ve döngü devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 25 Aralık 2024; 17:54:46 >
    İthalatçı garantili telefonlara hiç bulaşmayın. Ben çok önce bir hata yapıp fiyat farkına aldanıp LG telefon aldım ve 1 ay içimde arızalandı.

Aldığım yer kendi servisine, servis de ithalatçıya topu atıp durdu. Ne değişim yaptılar ne de onarım.

Allahtan bir boşluklarında servisten arıza belgesi almıştım. Tüketici Hakem Heyeti vasıtasıyla uğraş sonucunda paramı geri alabildim.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim

• gelendostlu kullanıcısına yanıt

İthalatçı garantili ürünlere kimse bulaşmasın. Kendi bir tane anlaşmalı servisleri var, onda da orijinal parça bile takacaklarını sanmıyorum ürün bozulursa. İthalatçı olanların tek avantajı Türkiye imei kayıtlı olması başka avantajı yok. Yurtdışından alıp pasaporta kaydetsen yani Avrupa malı cihaz alıp faturası da olursa 1 yıl garantisi Türkiye de de geçiyor.

• İPhone 16 pro 128 gb. Siyah titanyum ilk tam gün pil deneyimimi paylaşıyorum. Sabah 8 akşam 21:15 Böyle devam edecekse ben fitim. 15 pro maxi aramam. En çok şarj konusunda beni yarı yolda bırakır mı diye endişelerim vardı. İlk gün olmasına rağmen endişelerim gitti. 16 pro ile devam.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turklucky -- 25 Aralık 2024; 22:5:55 >
  • shafck kullanıcısına yanıt

Hocam yalnız ithalatçı Garanti alırken mutlaka satıcıya sorun Avrupa modeli yani a3296 yerine Japonya Meksika Kanada a3295 ya da Çin Hong Kong şimdi onun kodunu hatırlamadım onlardan da gönderebiliyorlar hatta 15 Pro max'lerde Hong Kong Çin versiyondan gönderiyorlardı.

Bu bilgiyi teyit ettikten sonra bence alım yapın.

Facebook gruplarında iki satıcılarda 2 versiyon var ya çift fiziki simli uzak doğu versiyonu ya da Japonya Kanada dediğim a32 95 bir fiziki isim 1 e sim olan...

Ben şahsen iki tane a 3295 aldım fiyatları da sizin sorduğunuz kadar değil 43.500 TL oluyor yani 1230 dolar. 2 cihazı tek harçla kaydedeceğim.

Ekleme: Aldım yazmışsınız hocam, oraya dikkat etmemiştim. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U39770434 -- 25 Aralık 2024; 22:15:36 >
  • Sipariş ettiğim telefon kılıfı gümrüğe mi takıldı acaba, 1.ihbar diye bir mail geldi.

• ebugra E kullanıcısına yanıt
    Merhaba video kaydı ayarlarında HDR video açıksa bu ayarı kapalı olarak deneyebilir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.