< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (794. sayfa)
-
-
Pro max normal kullanımda 2 gün gidiyor müthiş bir pil yapmişlar😊yoksa işlemcimi diyelim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende "sysdiagnose_XXXXXXXX" bölümü çıkmıyor bir türlü. Başka türlü nasıl kontrol edebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şarj düzeniniz nasıl baya iyimiş bu döngüye rağmen.%25 demı taktınız hep 80 e kadarmı şarj ettiniz
-
E öyle zaten
telefon kilit ekranında iken kapanmaz
ekstra güvenlik ise : esim olan modeller
telefonu sıfırlayamaz ve esimi silemez
fiziki sim oldu mu çıkarıp atarlar
Arkadaşlar Sizce Orjinal mi ? A101 pek güvenemedim ama
-
Sitesinden al daha iyi,şahsen güvenmiyorum hb trendyol a101 şok bim vs aralarinda 100 tl Oynuyor o apple olsun.En azinda Kafanda soru işareti kalmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 29 Aralık 2024; 22:50:44 >
Doğru hocam haklısınız piyasada çok çok orjinale yakın yan sanayiler var anlaşılmıyor hiç malesef apple buna bir çözüm üretmeli mutlaka sitesinden sorgulama yapılmalı.
Orijinaldir evet.
1 saatlik indirim varmış 577tlye eğer ihtiyacınız varsa orijinal diye düşünüyorum Turkcell pasajdaki satıcıdan
https://www.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/cep-telefonu-aksesuarlari/sarj-cihazlari/sarj-adaptorleri/apple-usb-c-guc-adaptoru-20w?recommended_by=dynamic&recommended_code=3b0ba413bc7773f0467d2f4c069654e4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Buda applenin sacmaliği,bende zamaninda Yd 14p üstüne almiştim orj yaziyordu,mediamarket alinan adaptörle karşilaştirdim kutu içeriği ayni ağirlik vs dartmadim ama ayni gibi kutu değişik o yüzden köşede duruyor.Usb anker adaptörle şarj ediyorum.O yüzden applenin barkod olayina seri numara üzerine calşmasi gerekli ama yapmiyolar.:) 770 işe 650 tl arasinda birşey yok ver siparişi gitsin:)
-
Eyvah eyvah daha neler göreceğiz. En iyisi kendi sitesinden almak o zaman hocam zaten aşırı yüksek meblağlı değil…
Yani arkadaşın telefonu gece uyurken şarjda patlayabilirdi yangına sebep olabilirdi insanın canı ne kadar ucuz ya bu sahtekarlar yüzünden birde orjinal diye satıyorlar .
16 pro 21 eylül 91 döngü
-
Aynen öyle hocam, hatta bir haber vardı eskilerden birisi uyurken şarj aleti patlıyor yangın çıkınca yanıyordu sanırım. Şarj aleti önemli ben her zaman orijinal kullanırım, yan sanayim olunca içim rahat etmez cihazı şarjda bırakıp markete gidip gelmeyi bile güvenemem
en fazla ömrü 3-5 gün uzatır bence değmez. ne kadar harcıyorsanız o kadar şarj edebilirsiniz
-
Aldıgımız telefonlar ucuz değil o açıdan direk apple kendi sitesinden sipariş geçicem riske hiç gerek yok ortalık sahtekâr dolu
Hocam 3 5 gün için tam kapasitesini kullanamamak hiç mantıklı değil. Bir yerde gördüm sadece pil yüzdesini düşürmüyor kolay kolay diye. Sırf bu yüzden dolayı mı yapılıyor acaba
Benim evde 13 prodan kalma 20 w orijinal şarj aleti olmasaydı ben de öyle yapacaktım. 16 Pro 25 w destekliyor diye yüksek w alacaktım ama zaten 20 w kullanılıyormuş ben de ek masraf etmek istemedim aynısı var diye . Hayırlı olsun şimdiden hocam
Sağolun apple store dan sipariş geçtim kafam rahat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X