Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (794. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
17.025
Cevap
507
Favori
758.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 792793794795796
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hayirli olsun ekran modeliniz nedir ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pro max normal kullanımda 2 gün gidiyor müthiş bir pil yapmişlar😊yoksa işlemcimi diyelim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • n8birbaslangic N kullanıcısına yanıt

Hocam bende "sysdiagnose_XXXXXXXX" bölümü çıkmıyor bir türlü. Başka türlü nasıl kontrol edebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forza besiktas kullanıcısına yanıt

Hocam şarj düzeniniz nasıl baya iyimiş bu döngüye rağmen.%25 demı taktınız hep 80 e kadarmı şarj ettiniz

• vnc3 kullanıcısına yanıt

E öyle zaten

telefon kilit ekranında iken kapanmaz

ekstra güvenlik ise : esim olan modeller

telefonu sıfırlayamaz ve esimi silemez

fiziki sim oldu mu çıkarıp atarlar

• Can_R6 kullanıcısına yanıt

Sitesinden al daha iyi,şahsen güvenmiyorum hb trendyol a101 şok bim vs aralarinda 100 tl Oynuyor o apple olsun.En azinda Kafanda soru işareti kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 29 Aralık 2024; 22:50:44 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam haklısınız piyasada çok çok orjinale yakın yan sanayiler var anlaşılmıyor hiç malesef apple buna bir çözüm üretmeli mutlaka sitesinden sorgulama yapılmalı.

Orijinaldir evet.

1 saatlik indirim varmış 577tlye eğer ihtiyacınız varsa orijinal diye düşünüyorum Turkcell pasajdaki satıcıdan

https://www.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/cep-telefonu-aksesuarlari/sarj-cihazlari/sarj-adaptorleri/apple-usb-c-guc-adaptoru-20w?recommended_by=dynamic&recommended_code=3b0ba413bc7773f0467d2f4c069654e4

Buda applenin sacmaliği,bende zamaninda Yd 14p üstüne almiştim orj yaziyordu,mediamarket alinan adaptörle karşilaştirdim kutu içeriği ayni ağirlik vs dartmadim ama ayni gibi kutu değişik o yüzden köşede duruyor.Usb anker adaptörle şarj ediyorum.O yüzden applenin barkod olayina seri numara üzerine calşmasi gerekli ama yapmiyolar.:) 770 işe 650 tl arasinda birşey yok ver siparişi gitsin:)

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt
    Yok hocam satıcı sıkıntılı turkcell değil telefoncular çöküşmüş oraya sahte olma olasılıgı yüksek. Satıcı önemli gerçekten heryer sahte adaptör dolu geçen arkadaşım turkcell bayiden adaptör aldı 15 pro maxı şarj ediyordu bana dedi çok ısınıyo telefon şarjda adaptörde ısınıyor aynı zamanda bir baktım erimiş adaptörün kenarı dedim
    vazgeçtinmi bu adaptörden evet yeni alacam dedi yere bir fırlattım dağıldı zaten chip in üzerine demir koymuşlar ağırlık yapsın diye görseldeki işaretlediğim yere bakın

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Eyvah eyvah daha neler göreceğiz. En iyisi kendi sitesinden almak o zaman hocam zaten aşırı yüksek meblağlı değil…

Yani arkadaşın telefonu gece uyurken şarjda patlayabilirdi yangına sebep olabilirdi insanın canı ne kadar ucuz ya bu sahtekarlar yüzünden birde orjinal diye satıyorlar .

• Japonya kullanıcısına yanıt

16 pro 21 eylül 91 döngü

Aynen öyle hocam, hatta bir haber vardı eskilerden birisi uyurken şarj aleti patlıyor yangın çıkınca yanıyordu sanırım. Şarj aleti önemli ben her zaman orijinal kullanırım, yan sanayim olunca içim rahat etmez cihazı şarjda bırakıp markete gidip gelmeyi bile güvenemem

en fazla ömrü 3-5 gün uzatır bence değmez. ne kadar harcıyorsanız o kadar şarj edebilirsiniz

Aldıgımız telefonlar ucuz değil o açıdan direk apple kendi sitesinden sipariş geçicem riske hiç gerek yok ortalık sahtekâr dolu

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Hocam 3 5 gün için tam kapasitesini kullanamamak hiç mantıklı değil. Bir yerde gördüm sadece pil yüzdesini düşürmüyor kolay kolay diye. Sırf bu yüzden dolayı mı yapılıyor acaba

Benim evde 13 prodan kalma 20 w orijinal şarj aleti olmasaydı ben de öyle yapacaktım. 16 Pro 25 w destekliyor diye yüksek w alacaktım ama zaten 20 w kullanılıyormuş ben de ek masraf etmek istemedim aynısı var diye . Hayırlı olsun şimdiden hocam

Sağolun apple store dan sipariş geçtim kafam rahat

• 
Sayfa: önceki 792793794795796
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.