Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fb168 , Heimdall.. , muratc Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (5 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil
5 sn
16.333
Cevap
493
Favori
717.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam üretim tarihi hangi tarihten itibaren olanlar yeni üretim? Nedense artık ince ince bile olsa kenarları siyah koruyucular güven vermiyor ya
  • BL@DE kullanıcısına yanıt

tesekkurler g9n ıle g9p arasındakı fark varmıkı 15pm nınkı lg gvc di mesela

• gktg26 G kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Benim önceki natürel 16 pro max ekranı Samsung g9n’ di. Dokunmatiği bu g9p’ den kötüydü. Onun hafızası Toshiba markaydı. Bunun Sandisk. Yani bir standart yok. Apple kafasına göre üretiyor. O yüzden hiç takılmayın derim. Sorun görmüyorsanız kullanın gitsin. Samsung veya Lg olmuş önemi yok.
  • Spigen Glas.tR EZ Fit kullanıyorum. Gündüz çok parlama yapıyor. Benzer şikayet ya da koruyucu önerisi olan var mı?

yanı takmamak lazım yoksa en ıyısı cıkana kadar sureklı telefon acmaya gerek yok kasım uretımı g9n toshıba hafıza dedıgınız gıbı ama dokunma problemı yasamadım şans diyelim

• kaybolanpena kullanıcısına yanıt
    Bende sizin kullandığınızdan almaya niyetlenmiştim kenarlarında siyah çerçeve yok diye.
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

teslimat süresi 14 GÜN sürer hocam evet gönderiyorlar youtube incelemeleri mevcut tepe modellerden

• scanh kullanıcısına yanıt

Bana gelenler Ekim üretimdi

• 16 pm hb kendi satıcısından naturel 95k nasıl fiyat dostlar, alınır mı, yoksa beklemeli miyim? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrB77 -- 3 Ocak 2025; 21:52:4 >
  • Ed Vedder kullanıcısına yanıt

sabah yüzde 90da çıktı sarjdan, şu an yüzde 24. ekran süresi 4 saat. beğenmeyip ne yapalım?

• onizukal O kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten 16 pro pil konusunda vasat,yazılım kaynaklıda olabilir belkide güncelleme geldikce düzelecek
    Beyaz en sorunsuz renk hocam tabi iz yapmayacak diye bişe yok toz sonucta bu arada açıp temizlemek lazım yinede işi şansa bırakmayalım hayırlı olsun telefonunuz
  • Type-C USB kullanan var mı arkadaşlar?

Geçenlerde 4K bir video çekmek istedim işimi tamamlayamadan hafıza doldu.

Harici bir disk olsa da aktarsaydık diye düşündüm. Kullansak bir sakıncası olur mu?

• cepcep34 kullanıcısına yanıt

biraz kalın gibi duruyor kenarları bir de bunların mika gibi olanları var tam aradığım onlar ama bundan da alıcam bir tane teşekkiür ederim hocam

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt

evet bunları da biliyorum ama bunlar da silikon diye geçiyor bildiğim kadarıyla görselleri gayet güzel ben ince mika gibi olanlardan arıyorum

• darkerdi kullanıcısına yanıt

ters çekim çok iyi olmuş

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Biz, Samsung T7 2TB kullanıyoruz. Ne 15Pm’de ne de 16Pm’de sorun yaşadık. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • pasifik. kullanıcısına yanıt
    Ekran boyutu çok güzel netlik de iyi. Ben kendi kalıbı ile kurduğumda yamuk oldu, kendim düzelttim. Ama nedense ilk gün dışarda gün ışığında parlama yaptı. Biraz daha kullanıp güncellerim.
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt

Pro’ların ekran süresi hiçbir zaman Pro Max’ler kadar olamaz. Bence normal çünkü batarya kapasitesi düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 4 Ocak 2025; 0:42:49 >
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Ben usb dönüştürücü ile flash diski bağlıyorum hiç bir sıkıntı olmadı işimi görüyor.
  • 
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.