< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (845. sayfa)
-
-
Hafıza açılsın istiyorsanız “Keep originals” seçili olmamalı, hiç Türkçe kullanmadığım için Türkçe arayüzde nasıl çevirmişler bilemiyorum herhalde “Orijinalleri sakla” gibi bir şeydir, ben fotoları icloud’a geçirirken senkronize etmesi sadece 16 gb foto olmasına rağmen 1 günden fazla sürdü, senkronize ettiği zamana da kendi karar veriyor anladığım kadarıyla arada duruyor sonra yine başlıyor, ağ durumu, kullanım, pil seviyesi gibi şeyleri bir şekilde dikkate alarak senkronize ediyor gibi anlıyorum, ama sallamış olmayayım detaylı bilen varsa düzeltsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne diyorsunuz hocam siz
ama şu an bir şey deniyorum, pc me icloudu yükledim, iphonedan da fotoları pcye aldım, şimdi bu fotoları pc ye yüklediğim icolud fotoğraflarıma atarak icloud.com da görünmesini sağlamaya çalışacam, hatta sonra da jpg formatında geri indirmeye çalışacam bilgisayarıma.
-
Bilmem ki çok mu değişik bir şey söyledim bende baya uzun sürmüştü tüm süreç
Alışveriş kredisi ile
quote:
Orijinalden alıntı: surferbabeBilmem ki çok mu değişik bir şey söyledim bende baya uzun sürmüştü tüm süreç
bende 80 gb felan var daha uzun sürer hocam
-
14pm den 16 pro ya geçişimiz başladı yarın teslim alıcam 2 telefon kullandığım için küçültmeye gittik inş bizi üzmez şarj konusunda. Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
Faizsizmiydi hocam 3 taksit
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X