Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: U39770434 , ysn61 , U39770434 , orhanyor Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 21 Misafir (4 Mobil) - 19 Masaüstü6 Mobil
5 sn
16.279
Cevap
492
Favori
714.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    14 ultra kullanan arkadaşlar hiç memnun kalmamıştı hocam. Eskiden zaten bug doluydu microsoftla yarışıyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BM35 kullanıcısına yanıt
    Hocam t Pro’yu bilmiyorum da 14U ateş ediyordu. Telefonum ısınıyor diyen var ise 14U alsın kullansın. Sonra koşarak geri döner.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce xiaomi mi max 2, note 5 ai, note 8 kullandım memnun kaldım baya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Onu da dirençli kullanan arkadaş var, bayadır görüşmüyoruz ama instagramda telefonun modelini yazıp foto paylaşmış hala kullanıyor telefonu yani

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam Mavi ekran çıkan cihazda kılıfsız denedim hem elde tutarken hemde sabit titreşimi olmaya bir yerde denedim. Diğer cihazda mavilik olmadı. Başka bir sıkıntı var bence. Zaten iade olacaktı cihaz seçim yapmamı kolaylaştırdı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigbluesky555 B kullanıcısına yanıt

hocam sana öyle denk gelmiş, tüm cihazlar öyle değil. Bende aynı sorunla karşılaştım, hatta cihazların biri samsung panel diğeride lg panel, sorun ekran koruyucu kaynaklı çıktı. Değiştirince problem kalmadı. Özellike son gelen güncellemeyle cihazda dahada akıcı oldu.

• Merhabalar şu an kullandığım 13 pro 128 gb garantisi biten cihazımı verip 16 pro 128 gb almayı düşünüyorum. Şu an bu alışverişi yapabileceğim en mantıklı yer neresi yakın zamanda bu şekilde alışveriş var mı?

(Değiş tokuş kampanyası gibi kurumsal firmalar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 21 Kasım 2024; 14:46:36 >
  • bykarizma07 B kullanıcısına yanıt

İyi bari hocam sevindim güle güle kullanın. Zaten bir yere dayayınca çıkıyor bu mavi ışık. Dün bende uzaktan karanlıkta çektim birşey çıkmadı. Kılıfsız bir şekilde simsiyah bir yere dayayın lidar sensörünün kırmızılığı geliyor ekrana :) yinede iyi olmuş içinize sinen cihazla devam edersiniz.

• İlk kez böyle bir şey yaptım!

Yılda 5-6 kere Türkiye'ye gelen, Amerika'da yaşayan kuzenime 16 Pro Max 256 GB Çöl Titanyum aldırdım. 45 bin TL'ye geldi. Aralık ayında da imei kaydı yapacağım, toplam 76.692 TL'ye mal oldu ve 2 taksitle ödemiş oldum.

Yazılım : Leş

• T Square kullanıcısına yanıt

ios 18 i bende beğenmedim. gittikte androide benzemeye başladı

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

yazılım da önemliyse op13 oxygenos 15 çok iyi olmuş bence. coloros 15 ile aynı zaten videolarını gördüyseniz çok başarılı olmuş animasyonlar vb sadece sistem geneli bulanıklık efekti yok iostan eksiği

xiaomi kullanan bilir ne kadar kötü olduğunu ama hyperos 2 baya uğraşılmış yine animasyonlar güncellenmiş.

• T Square kullanıcısına yanıt
    Son durumu bilmiyorum olabilir

Hangi ekran koryucuyu alacağımı şaştım. 3 tane denedim üçünde de problem var. Sizin kullandığınızın markası nedir? (Bu soruyu daha önce cevapladınız gerçi sanırım)

Samsung s24 ultradan geçtim iPhone 16 pro ya. Samsung un bile yazılımı iPhone un yanında çöp kaılırken, xiaomiyi düşünemiyorum bile. Xiaomi süpürge filan yapsın telefon yazılımı zor iş.

• 16 pro almaya yakinim bende.Kart ya da mağaza kampanyası var mıdır suanda..

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Samsung ikonlarını sevemedim gitti, xiaomi güzel elektrikli arabalar çıkardı cep yazılımını da halletmişlerdir herhal

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam sizlerde güle güle kullanın. Dediğiniz gibi yapmıştım kılıfsız birşekilde her iki cihazda da ama o cihazda nedense mavi çıkarıyor. diğeri kırmızımsı çıkardı resimlerdeki gibi. Artık bıraktım valla kusur aramayı keyfini çıkaramıcaz yoksa :))

• Hocam insan durup düşünüyor eskisi niye daha pahalı diye. Son zamanlarda pek takip edemedim cihazları. Bilmediğim bir durum mu var acaba diye soruyorum açıkçası.

Aynen hocam kusur falan değil zaten. Dediğim gibi mavi veya kırmızı çıkartıyor 2sininde sebebi lidar hocam. Düz serilerde olmuyor diye biliyorum. Bu arada mavi çıkan fotoyu düzenle üzerinden pozlamayı kısıp keskinlik artırırsanız kayboluyor :) yani yazılımsal büyük ihtimalle.

Bu arada teşekkür ederim hep birlikte güle güle kullanalım saolun :)

• 
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.