< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (656. sayfa)
-
-
Sadece mobil mi veya WiFi ile kullanım var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://youtu.be/WdwJaUBkboE?t=223&si=bUn8RxiZ3OHvhCyi
Videoda 3:42 itibariyle arkadaşın yaşadığı olay değil mi hepimizin arada yaşadığı? Bu arada kötü haber videoda 18.2 beta kullanıyor demek ki 18.2 de şu ana kadar düzeltmedi bu durumu.
Ben de önce ucuz bi ekran koruyucu denedim Amazon’dan minesk marka. Durum felaketti dokunuşlarımın %20’si algılanmıyor gibi bir şeydi. Bugün spigen’e geçtim, durum devam etmekle birlikte %5-10 arasına düştü. Bu arada ekran koruyucusuz kullanırken de bu durum çook nadir de olsa var (belki %0,2 kadar).
Batarya üretimi Eylül görünüyor bu arada benim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joseph Writer -- 21 Kasım 2024; 19:40:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İlk ios 18 le 80 le evden çıkarken 40 lara düşüremiyordum. Şimdi ise 30 ların altına düşmeye başladım. Yazılımsal olarak toparlanacaktır diye umuyorum.
Alan çok kişi oldu. Orijinaldir büyük ihtimalle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlık takılma hocam o, hep oluyor. Nadiren olması normal fakat sık sık oluyorsa tabi sıkıntı olabilir. Birde şuna dikkat etmek lazım ilk basmada algılayıp geçmi cevap veriyor yoksa algılamıyor mu. İkisi çok farklı şeyler.
Ben tavsiye etmiyorum hocam olası bir iade durumun da uğraşmak zorun da kalırsınız apple online başınız ağrımasın istediğiniz gibi iade yapabilirsiniz.
-
Hiç algılamıyor, zaten fark ettiyseniz çok hafif basıyor algılamıyor, sonrasında biraz daha güçlü basarak ilerliyor. Benim de tam olarak yaşadığım bu. Ama daha önceki iPhone’larımda hiç yaşamadığım bir problemdi çok ufak dokunuşlar bile algılanırdı. Bu durum bazı 15 pro’larda da varmış sonra düzelmiş sanırım güncellemelerle. Ben kullanmadığım için bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LG Panelliler aşırı kumlu ekranları, dikkatli olun.
GVC ve GH3 ikisi de. şu an LG Panelli GVC bir 16 Pro Max geldi. Aşırı kumlu tane tane nokta halinde. Beyaz bir ekranda yakından bakınca aşırı belli oluyor. Samsung taki de yok.
Aynı kumlanma sorunu LG panelli iPad Pro 13 inç tabletimde de mevcuttu. LG paneller çok sıkıntılı haberiniz olsun.
İkisi de. Çoğunlukla WiFi
Böyle,
Yani benim önceki iphone lardada böyleydi ve ben hep sert dokunuyorum cihaza hiç farketmedim hocam. Tabi bu hiç algılamıyorsa sıkıntı tabikide. Dediğiniz gibi 15 pro lardada ilk çıktığında duymuştum böyle hatalar yazılımla düzeldi ve sonra şikayet duymadım.
Bu baya kötü hocam bunun bir ileri seviyesi ölü piksel zaten.
Bence en büyük fark ergonomide. Apple ne yaptı ise 16Pm, 15Pm’den daha dengeli geliyor benim elime.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu aldığımda 18.1 çıkmıştı o yüzden öncesini bilmiyorum ancak güncellemeden sonra iyileşme olduğunu söylüyordu çoğu kullanıcı. Umarım güncellemelerle daha iyi hale gelir zira biraz hayal kırıklığı oldu batarya benim için
Bende Gh3 var hocam böyle bir sıkıntı yok.
Benimde ekran LG çok memnunum bembeyaz, çokta canlı
Ya ben aslinda şunu anlamıyorum true tone açıkken hepsinin ekranı sarı şeklinde gelmiyor mu telefonu ilk açtığımızda ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
www.instagram.comWatch this story by Mert Bayantemur on Instagram before it disappears.https://www.instagram.com/stories/mertbayantemur/3506395238127156599?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MTMwOThoN3NqaDMzcw==
Teknoloji editörü bir yayıncı arkadaş 16 pro max te dokunmatik probleminden bahsetmiş. Bugün galaxy 24 ultra inceledim daha neredeyse parmagimi degdirmeden algiliyordu 😴
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X