Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (671. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: G.U.Y , ysn61 , MonkeyMan , tamehliyetsiz Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.380
Cevap
539
Favori
840.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam bu kendi kendinemi oluyor ?

yoksa kutudan mı böyle çıktı ?

fabrikasyon hata gibi.

• dün akasya appledaydım. 16 pro natürel 256lık aldım.

ben bir sorun görmüyorum, yada o kadar detaylı bakmıyorum.

dokunmatikte güzel, zaten yazılımla daha iyiye güncellenir hata varsa.

oradaki teknik personellerle de görüştüm. 16 proda sorun olmadığını, aşırı abartıldığını, her model ile birebir aynı olduğunu söylediler.

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt

Fabrikasyon hatasıysa hangi ülke acaba china, india artık bu tür şeylerle çözmeye çalışıyoruz

• 18.1.1 yamasından sonra, ana ekranda sağa sola kaydırma problemi yaşıyorum, ekran sağa veya sola kaymıyor ve ekrandaki programlara basınca açmıyor.

• diadhaidhrigh kullanıcısına yanıt

Hocam 3 veya 4 cihaz kusurlu iade edip bir kaç gün bekleyin yada parayi geri alin 17 serisini bekleyin yazik günah 100k bahsediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.Önce ki telefonum Samsung Galaxy Z Flip 5. Tüm bilgilerimi mesajlarımı , arama kayıtları, ve tüm fotoğraf ve videoları Kurulumu yapılmış ve kullanmakta olduğum iPhone 16 PM’e nasıl aktarabilirim. Bir kaç proğram ile denedim bir türlü olmadı( Smartswich, Shareİt ) eksik geldi fotoğraf ve videolar, mesajlar aktarılmadı. Cloud sistemlerini kullanmıyorum. İos’e taşı diye bir uygulama var. Bundan aktarım yapılması içinde İPhone’un sıfırdan kurulum yapılmasını istiyor.Özetle İPhone 16 PM yi formatlamadan , Samsung Galaxy telefonumdaki tüm bilgileri nasıl 16 PM ye sorunsuz ve eksiksiz aktarabilirim.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hocam ben artık bende dokunmatik sorunu yok diyenler anlayamıyordur diye düşünmeye başladım😅 sizinkinde yok mu sahiden?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam valla düşünmüyor değilim ama 12pmax’ten geçtim o yüzden kullanmak istiyorum yoksa 17yi beklerdim

• 18.1.1 güncellemesinden sonra sanki şarjı daha hızlı bitmeye başladı güncellemeden önce şarjı daha uzun sürüyordu bunu yaşayan var mı?

• DRaGoRYoN kullanıcısına yanıt
    sifirdan ios’a tasi ile kurulumdan baska istediklerini alamazsin.

• barbarmuzo kullanıcısına yanıt

Evet banada öyle geldi. Kontrol ettiğimden hey siri yi kendi kendine açmış. Bunu kapatın birde 5G kapatın.

• Herkese merhaba. Son 100 sayfadır yorumları okuyorum. Geçen hafta Naturel Titanyum 256 GB 16 Pro ile Spigen Glas.tR EZ Fit Slim HD sipariş ettim. Forumdaki yorumlardan ötürü baya endişem vardı. Çok şükür ki bahsedilen hiçbir problem cihazda mevcut değil.

Koruyucusuz ekran testi yaptım. Sonrasında korucuyu ile aynı testleri yaptım. Her iki senaryoda da aldığım sonuç aynıydı. Herhangi bir ekran veya farklı bir sıkıntı yaşamadım. Şimdilik her şey yolunda...

• Ben de 14 Kasım'da teslim aldığım Pro Max'i ekran dokunma hassasiyeti sorunları yüzünden iade ettim, onaylandı. Dün de bu sefer Apple online store'dan sipariş geçtim (20 Ocak'a kadar iade hakkı avantajı varken). Yarın teslim alacağım yenisini, merakla bekliyorum dokunma hassasiyetinin nasıl olacağını.

• soyturk58 kullanıcısına yanıt

Hiçbir şekilde yok, 15 Pro Max te var bende birebir aynı.

• stalker kullanıcısına yanıt

Hocam bizim buradakilerin hepsi bence Çin şimdiye kadar hiç Hindistan görmedim.

• sarıkanaryam kullanıcısına yanıt

Teknik personelin de kötüleyecek hali yok zaten hocam, kötülese işten çıkarılır. Hangi personel veya satıcı sattığı malı kötüler, Allah için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 25 Kasım 2024; 13:46:43 >
  • Konuda kılıf muhabbetinin çok döndüğünü görüyorum. Linki bu konuda görerek bir bakayım dedim ve çok memnun kaldım ben Pitaka Watch Ultra kordonu tercih ettim. Benks ürünleri de var. Bence bir bakın derim

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

https://t.me/teknoapplepremium

• İPhone 16 Pro Max çöl rengi almıştım şu boya renk atma olayı gerdi beni beyaza mı dönsem acaba bilemedim ? Apple da iade süreci nasıl oluyor iade etsek beyaz renkle değişim mi yapsam acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 25 Kasım 2024; 14:5:53 >
  • Apple kaç günde ücret iadesi yapıyor, elimde çöl varken beyaz sipariş etsem, o gelince çöl ü iademi etsem acaba

• Artis Kyoutube
    iPhone 16 Pro Max Unresponsive Touch Issue
    https://www.youtube.com/watch?si=7Q6Su8znkmsDICkR&v=nXr42FG5gLk&feature=youtu.be

Bu tarz donma sorunu varsa büyük ihtimalle panel sorunu arkadaşlar ihmal etmeyin. İade-servis yollarını atlamayın.

• 
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.