Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (919. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: shafck Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.379
Cevap
541
Favori
840.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
Giriş

Link açılmıyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnkcoskunn C kullanıcısına yanıt
    Bir de açık link atayım;

Spigen iPhone 16 Pro Kılıf Liquid...https://www.amazon.com.tr/dp/B0D21R3QMX?ref=ppx_pop_mob_ap_share

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaiserx K kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz gelmesine sevindim, güle güle kullanın hocam :)

• Besirovsky kullanıcısına yanıt

Bende bu kılıftan almayı düşünüyorum. İnceliği nasıl hocam? Bir de Aracımda magsafe şarj cihazı kullanıyorum. Yani şarjdan ziyade telefonu tutması için. Tavsiye eder misiniz

• cnkcoskunn C kullanıcısına yanıt
    Bunda magsafe yok ama alternatif olarak şöyle bir kılıf aldım onda magsafe var;

Babilden iPhone için Kılıf Kamera...https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFD2DJ6K?ref=ppx_pop_mob_ap_share

• ebugra E kullanıcısına yanıt

Çok çok teşekkür ederim hocam. Saolasın

• İOS 18 de CarPlay ve kamerada bug var bu sorunla karşılaşan var mı? Uzmansal ses açıkken video çekerken aniden duruyor ve kamera takılarak ilerliyor.

Ayarlardan uzmansal sesi kapattığınızda sorun olmuyor. Bununla ilgili bir çok makale okudum. Bilinen bir sorunmuş sanırım.

• 16 pro max için spigen ekran koruyucu sipariş ettim

Apple da şeffaf kılıf çok yakışıyor bence ama sararmayan Apple orijinal olan sanırım yarın paraya kıyıp 3 taksit alacağım :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WatchteR kullanıcısına yanıt

hocam bir de ben selfie için Snapchat uygulamasını kullanıyorum. iPhone 16 pro'da hayal kırıklığına uğradım resmen. Snapchat ön kamerası resmen herhangi bir android telefon gibi çekim yapıyor. bulanık ve grenli çekimler yapıyor. aynı durum WhatsApp için de geçerli. herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu? biraz araştırdım bu sorunu yaşayan insanlar varmış.

• mymerla kullanıcısına yanıt

Orijinalde sararıyor yan kısımları. Yumuşak plastik her kılıf sararıyor. Sadece sert mika olanlar sararmıyor. Her tarafı da sert yapamıyorlar. Orijinale boşuna o kadar para vermeyin birçok model mevcut orijinal gibi arkası sert yanları plastik.

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş nasıl bir kılıf alacağız orijinal silikon mu alsak renkli şeffaf da sararıyor diyorsunuz belki sararınca Apple değişim yapar ama

Mineks siyah şeffaf kiliflar var al gitsin,sararma yok asil duruşu var.Uygun da zaten birşey oldumu ataeain zoruna gitmez en azindan:) 14p kullaniyorum 7,8 ay oldu taş gibi kilif:)

amzn.eu
    Minesk iPhone 16 Pro için Magsafe ile Uyumlu Fusion Mat Serisi Kaliteli Orijinal Versiyon Kılıf Metal Tuş Takımı ve Ultra Güçlü Gerçek Mıknatıslar Şık Tasarım Kılıf (Siyah, 16 Pro)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DKFWLBRX?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_1Y3X0524FVMGCMB3SGGE&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_1Y3X0524FVMGCMB3SGGE&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_1Y3X0524FVMGCMB3SGGE&starsLeft=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 25 Şubat 2025; 1:22:32 >

Orijinal şeffaf kılıf kesinlikle sararma yapmıyor. Zaten mika gibi komple sert. Koruması düşük. Kullanırım derseniz orijinal şeffaf alın.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Renklı slikon alayım dıyorum orijinal

• iPhone 16 pro ile 4. günü geride bıraktım. Selfie çekimleri için snapchat uygulamasını kullanıyorum. iPhone 16 pro'da hayal kırıklığına uğradım resmen. Snapchat ön kamerası resmen herhangi bir android telefon gibi, iPhone 5 gibi çekim yapıyor. bulanık ve grenli çekimler yapıyor. aynı durum WhatsApp üzerinden yaptığım selfie çekimleri için de geçerli. herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu? biraz araştırdım bu sorunu yaşayan insanlar varmış. yardımcı olursanız sevinirim.

Orijinal kılıflar gayet kaliteli. Pişman edeceğini düşünmüyorum.

Benzeri hissiyat ve kalitede uygun fiyatlı olarak Vonmahlen kılıflara da bakabilirsiniz. Alman malıdır.

• 16 Pro/Max ile uzun süreli video çeken oldu mu hiç? Benim denediğim cihaz 4K 60FPS de 1 saatte ateş topuna döndü ki bir de 120FPS destekliyormuş cihaz. 4K 30FPS olunca rahat çekiyor ama bu cihazdan fazlasını beklerdim açıkçası.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Yanları sararıyor. 1 ayda sararma başladı bende.

• 
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.