Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (916. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: G.U.Y Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
18.381
Cevap
539
Favori
840.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak. İcloud kullanıyorum, bilgisayarımdaki eski fotoğrafları icloud’a atmak istiyorum. Ancak attığımda fotoğraflarda falan en son tarihli olarak gözüküyor. Örneğin 2021 yılındaki fotoğrafı ben eski tarihli olarak görmek istiyorum. Var mı bunun bir yolu yordamı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 14 pro kullanıyorum ios 18 den sonra pil performansı aşırı düştü hücresel ve wifi karışık 6saat ekran suresini geçmiyor.16 pro da pil performansı nasıl geçsem memnun eder mi?

• emrah1982 kullanıcısına yanıt
    Sarı sitede 85-92 arası değişiyor

• myhero17 M kullanıcısına yanıt
    Onlar faturası kesilmis ürünler çoğu, bana faturasıda lazım şirkete, n11 de buldum en uygun 90.300tl ama altı var mıdır bilemiyorum

• emrah1982 kullanıcısına yanıt
    Amazon’da beyaz renk 90.679₺

• Telefon ekranında fotoğraflar efsane görünüyor. Marka fark etmeksizin başka bir telefona atınca da çok iyiler. Fakat PC'ye aktarım yapınca fotolar mok gibi görünüyor. Monitör ayarından mı dedim başka monitörlü PC ile denedim aynı. Sebebi hakkında fikri olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Mac ile denediniz mi?

malasef pc monitöründe çok kötü gözüktü bendede fotoğraflar berbat.çok önce böyle denemiştim demekki herkeste aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Telefon ekranında fotoğraflar efsane görünüyor. Marka fark etmeksizin başka bir telefona atınca da çok iyiler. Fakat PC'ye aktarım yapınca fotolar mok gibi görünüyor. Monitör ayarından mı dedim başka monitörlü PC ile denedim aynı. Sebebi hakkında fikri olan var mı?
    Ben 15 plus ile hiç öyle bir sorun yaşamamıştım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İlacın macbook veya apple monitör ayarında kaliteli paneller. Piyasadaki notebook ekranları leş gibi masaüstü monitörlerde üst seviye hariç berbat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İyi bir monitörde bakmanız gerek 😁

• mrguardiola kullanıcısına yanıt
    Evet apple pc lerde harika gözüküyor.

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Hocam macbook var zaten. Sorumun bununla ilgili yok ki. Herhangi birinin pc'sine foto atınca. Mok gibi çıkıyor. Müşterilere monitör mü aldıralım :)) Millete monitör aldırmak dışında çözümü yok mu bunun dışında?

• quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Hocam macbook var zaten. Sorumun bununla ilgili yok ki. Herhangi birinin pc'sine foto atınca. Mok gibi çıkıyor. Müşterilere monitör mü aldıralım :)) Millete monitör aldırmak dışında çözümü yok mu bunun dışında?
    Ben oyun amaçlı çok sık monitör değiştiren birisiyim. Hiç birinde sizinki gibi bir problem yaşamadım. Karşılaştığınız problem monitör ya da tv ile alakalı değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki hocam. Yukarıdaki mesajlarda da "evet iyi bi monitör lazım yoksa kötü görünüyor" minvalinde cevaplar gelmiş. Neyse böyle herhalde.

Mok gibi kavramı biraz göreceli olduğu için ben ekran kalitesine bağladım. Sizin macbookta sorun olmuyor ama diğer bilgisayar ekranlarında kötü görünüyor anladığım kadarıyla. Gönderdiğiniz fotoğrafın çözünürlüğü boyutu değişiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulama geçişlerindeki animasyon mu değişmiş bana mı öyle geldi

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kullandığım benzetmeden tam olarak sorunu anlamışsınız ki tavsiyeyi de ona göre kaliteli bi monitör kullanmak şekilde vermişsiniz. Mutlaka monitör kalitesi etki ediyordur ama insanlara monitörü değiştir gözünüze güzel görünür diyemem.

Diğer cihazlarda böyle olmayınca acaba bi yolu var mı diye yazmıştım ki kendim cevabı buldum.

En uyumlu modda çekim yapılınca sorun min. seviyeye iniyor.

Sanırım iPhone, PC'ye aktarma yaparken kaliteyi bozuyor. Tam teknik açıklamam yok.

Şikayetçi olan arkadaşlar "en uyumlu" modda kamerayı kullanabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 23 Şubat 2025; 19:44:29 >

Görseli whatsapp ile falan mı atıyorsunuz hocam? eğer öyleyse whatsapp kaliteyi düşürüyor. kendinize mail ile gönderip pc'den açmayı dener misiniz?

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Windows Fotoğraflar ile. Sanırım fotoların türünü değiştiriyor. Değiştirirken de işliyor. En uyumlu modda çekilenler ise sorunsuz. Monitörden doğan farklar hariç.

• 
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.