Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (917. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: G.U.Y , sky__walker , leftercan1907 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
18.382
Cevap
539
Favori
840.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar magsafe powerbank kullanan var mı pile zarar çok mu bu ürünlerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

İCloud’dan aktarmayı denediniz mi hocam. Sıkıştırılmamış olarak indirebiliyorsun. Birazda çözünürlük monitör farkıda olabiliyor tabi.

• WatchteR kullanıcısına yanıt
    Hocam pcler benim değil zaten. En uyumlu modda hallettik. Kendim pc'de dediğiniz gibi icloud kullanıyorum. Mecbur drive kısmı için de gerekli. Mac'te zaten sorun yok. Teşekkür ederim bilgi için. Sizin de yeni cihaz hayırlı olsun. Güzel günlerde sağlıkla kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spigen ez fit kullanan arkadaşlar parmak izi fazla bırakıyor mu?

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam. 🙏

Çözdüyseniz ne mutlu… Ofiste ya da başka bir PC de güvenli olmasını istiyorsanız. Documents tarzı uygulamalardan Web arayüzüne girerek güvenli bir şekilde aktarabilirsiniz. Malesef iTunes kullanmadan Windows sıkıntı. 🥲

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 23 Şubat 2025; 21:23:55 >
  • pisst0n kullanıcısına yanıt

15 pm de uzunca kullandım. 16 pro içinde dün sipariş verdim. Parmak izi gibi bir sorun olmuyor. Ama uzun kullanım sonrası normal olarak izler oluşabiliyor. Silince zaten çıkıyor. Ben şahsen spigen camları seviyorum.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Fiyatına göre idare eder bir ürün. Bunu alacağıma esr armorite alırdım. En iyisi de Benks Glass warrior safir versiyon (fiyatı da ona göre)

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Esr markasını severek kullanıyordum ama bu sene ekrandan yiyormuş. Benks modelide yiyordu sanırım.

• Bu ürünün kenarları siyah mı? 1.5K'ya değer mi? 2li de değil çok pahalı bence. Alternatifi var mıdır?

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]
  • G.U.Y kullanıcısına yanıt

Evet kenarları siyah bildiğim kadarıyla. Buna muadil kenarsız invisiwarrior mu ne bir model daha çıkarmış onda da fiyat maalesef bu civarda. ESR armorite olan 2- ya da 3 tane çıkıyor onun da fiyatı 700 Tl civarında ben de oldukça kararsız kaldım. Esr armorite de siyah kenarlı.

• Instagram fotoğraf atarken resim patlıyor veya kararıyor HDR olarak goruyor instagram cekilen fotografi bunu kapatmanin bi yolu yokmu?
    HDR video ayari ve fotograflar HDR goster kapalı instagramda HDR video gostermede kapalı… Konu hakkında fikri olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 24 Şubat 2025; 5:3:10 >
  • 17'de kamera tasarımı değişiyor diyorlar bakalım

• gktg26 G kullanıcısına yanıt

Bu durum bende de oldu. Instagrama foto atarken çöp oluyor kalite efekt uyguluyor, renkler değişiyor. Sözde sosyal medya ile uyumlu derler. 🙃

• kaiserx K kullanıcısına yanıt

Ben de kararsız kaldım. 1.500’e 1 koruyucu çok pahalı.

Hocam 1.500 TL bize versinler biz onları koruyalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 24 Şubat 2025; 9:16:24 >
  • WatchteR kullanıcısına yanıt

🙃🙃 Spigen 999Tl 2 adet koruyucu en mantıklısı gibi şu an.

Hepsiburada premium ile 750 tl ye aldım ben. :)

• Merhabalar,

iPhone 16 Pro satın aldım. Videoyu izlerseniz videonun 7. 14. ve 22. saniyelerinde kalite bir anda düşüyor ışık değişiyor gibi oluyor. Böyle bir anda ışık sarımtrak oluyor ve kalite düşüyor dikkat ederseniz. Normal bir durum mu bu? 16 pro’dan önce 12 kullanıyordum ondan dolayı kamera ayarı falan yapılması gerekiyor mu yardımcı olabilir misiniz? Telefonda mı bir sorun var diye çekinceliyim.

• hasgus kullanıcısına yanıt
    Makro kameraya geçiyor sanırım yaklaştığınız için, makro kamera geniş açıdan yararlandığı için kalite düşüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasgus

Merhabalar,

iPhone 16 Pro satın aldım. Videoyu izlerseniz videonun 7. 14. ve 22. saniyelerinde kalite bir anda düşüyor ışık değişiyor gibi oluyor. Böyle bir anda ışık sarımtrak oluyor ve kalite düşüyor dikkat ederseniz. Normal bir durum mu bu? 16 pro’dan önce 12 kullanıyordum ondan dolayı kamera ayarı falan yapılması gerekiyor mu yardımcı olabilir misiniz? Telefonda mı bir sorun var diye çekinceliyim.

Makro kameraya geçiş yapıyor o yüzden. Herhangi bir problem yok.

• 
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.