Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: C00K , C00K , Joseph Writer , Umay16umay , ysn61 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.382
Cevap
539
Favori
840.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiç abartmıyorum 16 pro max elinizdeki telefonun 2 katı şarj süresi sunar. Şarjı bitmiyor piyasadaki en iyi batarya süresine sahip telefonlardan biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    YouTube incelemelerinde herkes farklı birşey söylüyor çevremde 16 promax kullananda olmadığı için çok kararsız kaldım bu telefon konusunda en çok korktugum şey şarj konusu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abulut4434 A kullanıcısına yanıt

16 pro max şarjına kimse bir şey diyemez. S24fe gsmarena 10 saat kullanım 16pm için 18 saat kullanım vermiş.

Ayrıca yurtdisi iphone ile Türkiyede satılan cihazlar aynı model numaraları. Xiaomi gibi Çin karası için üretilen model değil.

• abulut4434 A kullanıcısına yanıt

pro’ya bütçe çıkmıyorsa düz 16 veya 16e bakabilirsin fotoğraf video çekimi mevcut cihazınızdan çok daha iyi olur pil ömründe sorun yaşamazsınız gayet iyi gider

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle düz almayı düşünmüyorum çünkü şuanda kullandıgım telefonun ekranı çok büyük 6.7 inç ve küçük bi telefona geçmek benim için işkence olur alırsam en az 16 pro almak istiyorum 16e almayı gram düşünmüyorum sürekli geniş açı kullanan biriyim ve 16e kesinlikle bana göre degil zaten yurt dışı alıcam ama bir kaç ay sonra kayıt yaptırmayı düşünüyorum yani ben bir anda 100 bin veremem ama her ay 20 bin verebilirim öyle bi bütçeye sahibim çünkü her ay ödemem gereken borçlarım var 2025 in sonuna kadar imei kaydı yaptıracagım zaten o konuda rahatım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pasifik. kullanıcısına yanıt

Ürün linkini atabilirmisin

• hiaxisheytane666 kullanıcısına yanıt
    Zore bayii leride var kardeşim sitesindede bulabilirsin,yakın bir zore den de alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasifik. -- 22 Şubat 2025; 15:10:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pasifik. kullanıcısına yanıt

Hocam tam olarak bunu sormaya gelmiştim ben de.

senin bu attığını mı yoksa glass warrior olanı mı alalım? Niye bu soru derseniz birisi safirmiş diğeri kenarsız olan safir değilmiş. Bunun hangisi daha iyi sonuçta 1.5k para vereceğiz.

ya da esr armorite mi alalım? (705 tl glass warrior ile aynı testini seyrettim. ) Daha önceden esr kullandım 13 pro da benks i merak ediyorum. Hatta daha çok kenarsız modeli merak ediyorum.

bilgisi olan yarımdıcı olursa çok sevinirim

• kaiserx K kullanıcısına yanıt
    Yok yanlış söylemişim ben,
    Safir değil ama çok kaliteli ve kenar çerçeveleri yok cok kaliteli bir cam.

• 16 promax kullanan arkadaslara sorum 18.3 kullaniyorum suan 18.3mu batarya olarak daha iyi yoksa 18.3.1 mi ekran suresi va acisindan?

• Selamlar, dün 16pro max ve series 10 saat satın almış bulunuyorum. Magesafe şeffaf kılıf ve Belkin ultraglass2 ekran korucuyla birlikte aldım. Saat ve telefon için standlar gördüm web sitelerinde, önerebileceğiniz bir ürün var mı?

• Cji kullanıcısına yanıt

o koruyucu tr'ye geldi mi?

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Evet, Apple store da satıştaydı 1799tl olarak.

• Cji kullanıcısına yanıt
    Uygulama yapıyorlar mı peki ? Bir dönem yapılıyordu telefonu alıp içeri götürüp yapıp getiriyorlardı..

• visualize kullanıcısına yanıt
    Evet yapıyorlar, yanımda yapıldı zımbamsı cihaz gibi birşey var telefonu oturtup koruyucuyu oturtuyor sabit. Gayet güzel.

• 18.3.1 sürümde sorun yaşayan var mı

• Umay16umay U kullanıcısına yanıt
    15 PM batarya berbattı. 18.3 RC ye geçtim gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhou1212 -- 22 Şubat 2025; 23:59:28 >
  • Suan 16 pm 256gb en uygun apple garantili ne kadara alabiliriz

• Umay16umay U kullanıcısına yanıt
    Hayır gayet stabil ben onu kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.