Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (821. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: G.U.Y , KurtPanzerMeyer
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.223
Cevap
510
Favori
771.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim hocam.bir not olarakta, Pixelin efsanevi kamerasini benim 16 Pro ile karsilastirdim,hic bi fark yok. Hatta 16 pro fotolari 24mp cektigi icin yakinlastirmada daha net.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Panel farklılığını mı yoksa kamera sorunu mu bilemiyorum fakat Apple gittikçe servis ve ürün kalite kontrol konusunda çok kötü hal almaya başladı. Servise gidince insanlarla ilgilenmiyorlar resmen dalgaya alıyorlar. Ekranda dokunmatik sorunu için gidenlerde olmuştu insanlarla dalga geçip gönderiyorlar.

x (formerly twitter)
    Asayiş Berkemal (@asayisberkemal0) on X
    https://x.com/asayisberkemal0/status/1877811521448825075?t=a0edUgf66dAzi83TXGCyfQ&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 10 Ocak 2025; 23:22:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 16 Pro'nun kamerası Pixel'den geride değil zaten eş değer kalitede güzel kameralara sahipler

• ios 18.2.1 promaxte pil tüketimi nasıl 18.2 mi iyi 18.2.1 mi?

• Cihazda yazılımsal ısınma sorunu var. Bazı uygulamalarda fazla vakit geçirince ısınıyor cihaz.

• Yukarıdaki arkadaş nasıl Apple’lı kötüleyeceğini şaşırdığı için yanlış bilgilerede başvuruyor. İki telefonun farklı fotoğraf çektiğinden bahsetmiş.

Soldaki telefon Raw formatında (ham hali) çekerken sağdaki telefonda Raw kapalı(sıkıştırılmış hali) görünüyor. Farkın sebebi tamamen bu! iPhone 6 çıktığından beri tek derdinin olumsuzluk bulmak olması enteresan üstelik yalan haber ile.

• thehspeed T kullanıcısına yanıt

hocam çok teşekkürler, dün sipariş geçtim biraz araştırıp. benks.com.tr açılmış ancak fiyatlar felaket 5bin civarıydı sanıyorum. sarı sitede buldum ilanı, galiba zore stoklamış ve oradan gönderiliyor satıcının bilgilendirmesinden anladığım kadarıyla. bugün elimde olacak kargo bakalım

• okancakmak O kullanıcısına yanıt

yana yana ekrandan yemeyen 16 Pro Max camı arıyor herkes hocam, deneyebildiniz mi? sizin görüşlerinize göre ben de sipariş geçeceğim direkt

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Media marktan 1399 liraya haftada 2 ayda 8 kez omur boyu degisim dedikleri paketi aldim yolum düştükçe değiştiriyorum tavsiye ederim

• BurcuHale kullanıcısına yanıt

bunlar artniyetli insanlar blockla geç hocam ekranda hangi formatın açık/kapalı olduğuna bile bakmadan boklamaya gelmiş

• 16 Pro vs Pura 70 Ultra

• Arkadaşlar yeni üretim cihazlarda dokunmatik sorunu devam ediyor mu

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Gönderinin altındaki yorumlara bakarsanız videodaki kişi iki cihazın kamera ayarlarının farklı olduğunu bilmeden yorum yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarveOfMurder -- 11 Ocak 2025; 11:11:50 >
  • %100 doğru

• StarveOfMurder kullanıcısına yanıt

Hocam konu o değil buradaki arkadaşlar dokunmatik sorunu için bile gidince tiye alıp geri gönderiyorlar insanları. Yaptıkları saçmalık. İnsanları aşağılayamazlar.

• Justforget_ J kullanıcısına yanıt

Bugün yaptırdım bende Phabletshield da. Yapıştı bu film. Teşekkür ederim.

• Alım fırsatları

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Dolar yatay devam ederse 92leri de zorlayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Geçtiniz mi hocam siz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şeffaf kılıf arayışındayım arkası sert plastik olsun ve tuş basma hissi güzel olsun :)

• 
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.