< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (820. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hayloft
allah rızası için bir ekran koruyucu. ekrandan yemeyen. hiç yemeyenamzn.euMinesk Magic GLASS iPhone 16 PRO için Ekran Koruyucu Otomatik Hizalama Yeni Nesil Güçlendirilmiş 9H Temperli Cam ve Takılırken Ekranda Kalan Tozları Toplama Özellikli Ekran Koruyucuhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DFH2JKZT?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_0NKYE907NHJ8CEAKNB4D_1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_0NKYE907NHJ8CEAKNB4D_1&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_0NKYE907NHJ8CEAKNB4D_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Belki 20k bile ucuza satılabilir birkaç ay sonra.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
70e bile fitim piyasadan alınacaksa ama şunu sormak istiyorum 16 pro max ve s24ultrada telefoncuya gidip verince şu gün için hesaplarsak hangisi % kaç zarar ettirir benim için en önemlisi bu. Yoksa iphone un oyunlardaki optimizasyonu hariç ki warzone ve genshinde görüyoruz farkı apple en az 1.5 kat yüksek fps veriyor. İpad aynı keza. android e karşı üstün bi yanı kalmadı. Android özgür güvenli hızlı ve gayet lezzetli artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet bu yüzden de lansman da 90-95 altına olması imkansız bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: crashris
70e bile fitim piyasadan alınacaksa ama şunu sormak istiyorum 16 pro max ve s24ultrada telefoncuya gidip verince şu gün için hesaplarsak hangisi % kaç zarar ettirir benim için en önemlisi bu. Yoksa iphone un oyunlardaki optimizasyonu hariç ki warzone ve genshinde görüyoruz farkı apple en az 1.5 kat yüksek fps veriyor. İpad aynı keza. android e karşı üstün bi yanı kalmadı. Android özgür güvenli hızlı ve gayet lezzetli artıkTelefonu satarken Apple haricinde ne satarsan sat çooook üzer
Şuan 16 pm telefoncuya 85 civarı verirsin s24u 42 civarı (256)şimdi sordum
quote:
Orijinalden alıntı: headhunterŞuan 16 pm telefoncuya 85 civarı verirsin s24u 42 civarı (256)şimdi sordum
madem sen el attın hesapladın ben de hesaplıym iphone mağaza fiyatı 100bin 2.el 85 ise %15 samsung ise piyasa fiyatına bakacağım mağaza yanıltır 62 hadi aynı zamanda çıksalar 45binden alsalar %27-28 oranında bi değer kaybı oluyor geri kalan ise sizin telefona verecek cesaretinize bağlı bana soracak olursan kararsızım :D akldjasldjksal
-
bundan aldım inşallah tam uyar trendyol.comEVAX (ESNEK NANO CAM) iPhone 16 Pro Uyumlu Ultra İnce Darbe Korumalı Esnek Nano Mizer Ekran Koruyucu Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/EVAX/-ESNEK-NANO-CAM--iPhone-16-Pro-Uyumlu-Ultra-ince-Darbe-Korumali-Esnek-Nano-Mizer-Ekran-Koruyucu-p-871115587?boutiqueId=61&merchantId=421370&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&adjust_adgroup=33038545&adjust_creative=871115587&link_contentid=871115587&utm_campaign=871115587&adjust_campaign=product_free_202511017_TR&utm_source=share&link_userID=33038545&utm_term=33038545&utm_medium=product_free
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
13 pro max 256gb TR cihazı garantisi bitti , kozmetik 10/10 pil -%73
Bu cihaz kaça satılabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Denemedim ama youtubeda baya övülüyor hocam. Bu arada Pixel 9 Pro gercekten olmus bu sefer. SOC ta güclenirse tamamen gecebilirim.
-
Aynen hocam zaten 2. cihaz olarak düsünüyorum.
İşlemci farkı hissediliyor mu hocam Pixel 9 Pro ile? Olmadı dedirten neydi?
Benim kullanima hic bir fark ettirmiyordu hocam. Sadece uzun kullanimda belki üzer beni diye sattim.
çok memnunum duruyor kenarda daha çok kılıfsız kullanmayı seviyorum... istersen sana yollarım...
-
16 serisi çok absürt bir şey yapmadıkça ısınmıyor hocam. Pixellerin durumu nasıl hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Pixeli gercekten zorlamadan kullandim. Daha cok 16 Pro kullandim pixeli benim ufaklik youtube ile kullandi. Bence olmus bu sefer ama bu sene tsmc ile cok daha iyi bir pixel 10 görebiliriz ki öyle olursa tamamen Iphonedan gecebilirim hocam. Ama tavsiye ederim pixel 9 Proyu
Bilgiler için teşekkürler hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X