Apple bir zahmet güncellesin şu ana kamerayı, adamlar 14 Prodan beri aynı ana kamerayı kullanıyor. Büyük ihtimalle seneye de 48MP telefoto getirip çok iyi zoom yaptık inovasyon diyecekler ama ana kamerayı da artık aynı bırakmasınlar yav ufaktan gelişse o bile olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (823. sayfa)
-
-
Güç lazım değil ki zaten, mobilde verimlilik lazım. Zaten şuan çoğu mobil çip “maksimum güç” ile çalışırsa çok kısa sürede hız düşürmek zorunda kalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhabalar ip 16 pro max için kilif tavsiyesi rica edebilirmiyim
Hocam dogru,lakin ben 900 euro bir cihaza verip,icindeki islemcinin orta segment oldugunu bilirsem sogurum o cihazdan.
Eger Pixel 9 Pro 900 euro(Hollanda fiyati) degilde 500-600 euro olsaydi 10 numara alisveris olurdu.
Yani icinde cip güc olarak Iphone 11deki cip civarinda bile degil,seneye buyuk atilim yapicaklar gibi. Ozaman 1000 euro desinler alinir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açtığınız wifi bağlantısı ilekapatırsanız hemen kapanır. 1saat bekleme olmaz
TSMC gelişmiş 3nm ile üretiliyorsa hızı çok umursamam şahsen, isterse A14-15 kadar gücü olsun verimlilik olduğu sürece sorun olmaz zaten.
Ama Samsungun verimsiz bandında ürettiği çipi çok güçlü de olsa almam, o kısmı değiştirsinler.
Niyetim kötülemek değil, son 4 telefonum apple zaten ama bence 16 serisi epic fail, kabul edelim, şu ana kadar asla karşılaşmadığım şeylerle karşılaştım: kilit ekranı açılırken animasyonda bazen hafif bir takılma yapıyor, music uygulamasının hayatımda ilk kez donduğunu gördüm, yine aynı şekilde kameranın hayatımda ilk kez donduğunu gördüm, imovie 30 kere filan crash oldu, crash diyorum daha ne olabilir :) bunlar daha önce kullandığım 4 iphone'da asla gördüğüm şeyler değil, ayrıca yerli yabancı forumlar türlü türlü sorun bildirimi ile dolu, bir şeyler çok yanlış 16 serisinde
edit: ayrıca ön kamera inanılmaz kötü olmuş, 13 pro'da detay daha azdı evet ama en azından yakışıklı görünüyordum, şu an müslüm gürses gibi çıkıyorum, selfie için insanlar detay istemiyor apple, iyi görünmek istiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surferbabe -- 12 Ocak 2025; 0:13:54 >
16 da donanımsal açıdan pek sorun yok da iOS 18 bence de Applenin yaptığı en stabilite olarak sıkıntılı sürüm olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 12 Ocak 2025; 1:5:13 >
Buna kesinlikle katılıyorum. iOS 16 ile başlayan garabet iOS 18 ile arşa çıktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ios 18 konusuna katılıyorum çünkü AI çok geç kaldılar samsung patlatınca neyi yetiştireceklerini şaşırdılar üstüne bir ton hata oluştu AI in türkiye ye gelişi 2026 içinde bir değişiklik olmazsa macbook u değiştirmem ama bir ihtimal aklımda s25u ya geçmekte yok değil hemde azcık farklılık olsun yapak zeka samsung da gerçekten çok iyi ve Türkçe de var.
-
Hali hazırda Samsung kullanıcısı olarak söyleyeyim çeviri olayları falan aslında pek kaliteli değil ama özellikle foto düzenleme konusunda muazzam
Kendi yapay zekası bildiğimiz google çeviriden kötü çeviriyor ses algılaması falan da eh işte
Bixby de hala Türkçe değil
Normal ChatGPT uygulamasına girince yapılan çeviri en iyisi oluyor yine
Yani yapay zeka ve özellikle dille ilgili kısmı için Samsung'a geçerseniz hayal kırıklığı olabilir
Ama genel anlamda güzel değişiklik olabilir
Ben ise Allah'ın izniyle 17 serisiyle birlikte Apple'a geri döneceğim ekosistem olarak asla yerini tutmuyor Samsung + Google bir de PC ile senkronizasyon için Microsoft da işin içine girince çorba oluyor. Tek Apple hesabından hepsi birbiriyle uyumlu şekilde senkronizasyonu görüp kontrol etmek bir başka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende bir eski Samsung kullanıcısıyım. Dediklerinize harfiyen katılıyorum. Eko sistem olarak Apple, türünün tek örneği. Sırf bu yüzden bile ne olursa olsun Apple derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bugün geri verip şansımı bir de pro max'te deneyeceğim, iOS olarak sorun devam edecek elbet ama bir şekilde bendeki pro'da donanımsal bir şeyler de olabilir gibi hissediyorum, çünkü en azından kilit açılışındaki animasyon takılmasını denediğim hiçbir teşhir ürününde görmedim. Biri Spigen olmak üzere iki kılıf almıştım olan onlara olacak :D belki son anda yine pro alırım bilemedim 😅
Aslında Huawei de o yönden süperdi de önünü kestiler adamların…
Olabilir. Bende Pro değil düz versiyonu var kilit ekranında hiç takılma olmadı, ana ekranda falan arada takılıyor ama.
Son 25 gündür iphone 16 pro kullanıyorum. Bu sefer pil konusunu çözmüşler genelde 20-90 şarj kullanıyorum ve gece uyumadan önce hala 19 20 şarj kalıyor ortalama ekran süresi 9 saat civarı alıyorum.
-
bende öyle kullanıyorum hocam macbook + apple watch + airpdos + iphone ama bıkkınlık var bilemiyorum şuan ne olacağını açıkcası. bixy felaketti getireceğiz dedile gelmedi zaten dünya da tutmadı. o yüzden şimdi google ın bixy e gibi bir şeyini eklemişler sanırım adını unuttum.
hatalar konusunda da bilgilendirme için teşekkür ederim çol yararlı oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 12 Ocak 2025; 12:36:29 > -
İşiniz sosyal medyada mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evet, oyun oynamıyorum. Klasik sosyal medya, video izleme, mesajlaşma ve fotoğraf - video çekme falan bu tarz bir kullanımım var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X