< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (824. sayfa)
-
-
-
-
ensonhaberYönetmelik değişti: İnternet siparişlerinde iade dönemi sona erdihttps://www.ensonhaber.com/gundem/yonetmelik-degisti-internet-siparislerinde-iade-donemi-sona-erdi#google_vignette
-
Ne demek hocam. Google asistan var o bixbyden daha iyi ama onun da Samsung AI ile bir alakası yok işte. Sistemde böyle bir çift başlılık var, ne tam Google ne tam Samsung, Apple rafineliğine alışan adamı yoruyor biraz bu karmaşa. Google asistana ek olarak bir de bahsettiğiniz gemini ai'ı getirdi ama o daha emekleme aşamasında, sistem uygulamalarına falan erişimi yok. Gemini daha çok sesli ChatGPT gibi, bağımsız bir yapay zeka asistandan ziyade şu anda. Chatgpt kadar kaliteli de değil. Pek bir ilerleme yok yani bu alanda, sadece daha fazla karmaşa var 😄
Eğer ekosistem kullanıcısı iseniz ben hiç macera aramayın derim çünkü sonuçta geri dönmek isteyeceksiniz çok yüksek ihtimalle. para kaybettiğiyle kalıyor insan maalesef
Bunun haricinde ise android gerçekten gelişmiş artık, eski yetersiz yarım yamalak sistem değil. iOS ile aşağı yukarı aynı akıcılığa sahip üzerine de artıları var. Ben mesela tutarlı bir back gesture'ı, daha iyi klavye ve multitaskingini arayacağım iOS'a döndüğüm zaman. Benim ekosistemle işim yok arada bir çektiğim fotoları bilgisayara alırım sonra klasik kullanıma devam ederim diyene iPhone'u aratmaz
Teknoloji kullanıcısı olarak elbette çeşitlilik arıyoruz, farklılık olsun derseniz S25ler çıktıktan sonra iyice fiyatı düşeceğinden 2. El temiz S24 ultra alıp deneyimleyebilirsiniz, veya 17pro max'e geçme planınız varsa o zaman da S25 Ultra'nın fiyatı oturmuş olacağından önce ona geçip duruma göre ya ondan devam edersiniz ya da 17'ye dönersiniz. Belki o zaman pixel de gelmiş olur o da seçenekler arasında olur
Yani bence en az zararla ve zahmetle böyle yapılabilir illa denenmek istenirse
Hayırlısı olsun hakkınızda :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Maddi konular bitti vatandaşın manevi haklarına göz diktiler artık.
-
kesinlikle hocam 2025 nasıl geçecek merak ediyorum.
-
Bu yıl İphone alacaklar gözünüz aydın. Yeni E-Ticaret Yönetmeliği yürürlükte..(Susma sustukça sıra sana gelecek....)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ober -- 12 Ocak 2025; 18:28:44 > -
İkinci el sarı siteden telefon siparişi artık kimse vermez. Adam içine taş koyup gönderse iade etmeye imkan yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam şu anda kural mural,yasa masa hiç bir şey yok zaten
-
Bende aynı durumdayım. 15 pro sonra 16 pro 1 yıldır ios kullanıyorum ve sıkıldım. Android tarafını 2 yıl kullanıyordum. S21 ve s23 çok memnun etmişti. Şimdi 6.3 inç kompakt android bulamıyorum. Samsung dışında android kullanamıyorum yazılımdan dolayı. Mağazalarda 10 dakika magic 6 inceledim olmadı vivo x100 baktım olmuyor. Donanım tamam ama yazılım eksik çok basit. Samsung goodlock öyle bir bağladı ki kesinlikle android üstünde olmazsa olmazım.
Samsung kompakt eksiksiz telefon çıkamıyor ne varsa ultrada var. Ultrada olmuş 6.9 inç kürek gibi ne cebe sığıyor ne tek elde kullanılıyor. Sanırım 16 pro ile devam edeceğim. Nfc dışında eksik hissetmiyorum ama hastayım sanırım 1 yılda sıkılıyorum 😩
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung Tabletlerdeki Dex özelliği çok süper resmen masaüstü oluyor. Aynısı iPad Pro serisine de gelse süper olur.
Apple Türkiye bence bu habere çok sevindi. İlk kararı uygulayan onlar olur herhalde. 16 Pro serisi üstüne ilaç gibi oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 12 Ocak 2025; 19:36:57 >
Aynen otelde çok iş görüyor hemen televizyona bağla internette takıl işini hallet.
Samsung klavye takınca da tablette de oluyor hocam direkt. Artık direkt o özelliği tablet üzerinde de kısıtlama olmadan açılıyor. Samsung Klavyeli kılıf ile süper oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 12 Ocak 2025; 19:36:31 >
istediğim panel gelmedi diye iade eden takıntılıları üzecek gelişme
100K para verip sapsarı ekran kullanmak istemiyorlardır.
-
Hangi renk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birde basmatik sorunu var.
siyah hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X