Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (826. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.724
Cevap
502
Favori
740.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]
    Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]amazon
    ESR for iPhone 16 Pro zırhlı cam, ekran koruyucu 3 parça, kolay takma aracına sahip temperli cam film, 9H sertlik, askeri sınıf kırılmaz, tam kapsama, HD netlik, çizilmeye karşı dayanıklı
    https://www.amazon.com.tr/ESR-iPhone-16-Pro-%C3%A7izilmeye/dp/B0D5LZ2JFL/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1

Bu ekran koruyucu nasıl arkadaşlar kullanan var mı acaba?

• berkay60 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekran koruyucu olarak Benks Glass Warrior, lens koruyucu olarak Wiwu safir, kılıf olarak da Uniq Combat modelini öneririm. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 13 Ocak 2025; 14:44:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

Eğer ana kamera değişmezse rezalet. 3 yıldır aynı sensör ne demek ya. Yıllardan beri IMX903 geçecek sözde. Seneye 12 gb ram asıl beni cezbeden ama yine hayal kırıklığı olacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erayunal1996 E kullanıcısına yanıt
    bende var 2.5 senedir telefonun üstünde daha da götürür. esr'nin tüm ürünleri kaliteli kılıfı da esr alıyorum yıpranmıyor iyi marka.

• 17 pm gelecek yenilikler zoom lensi 48 mp olacak selfi 24 mp olacak ram 12gb olacak.sensörü yeni yapmazlar tahminen ana kamerada.

birde arka kamera dizilimide 2-3 aya belli olur kesin olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 13 Ocak 2025; 14:55:46 >
  • Şu adam bile isyan etmiş. Bizim forumda savunan var. 🤣

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bunu söylüyorum yıllardır steve jobstan bu yana hiç bir yenilik yok appleda.millet yapıyor apple 4-5 sene sonra aynısını yapıyorApple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Ram arttı diye geçmem şahsen ana sensör 18 de değişir büyük ihtimalle

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Ram artışının eksi yönüde bataryaya zaten. Umarım sensör değişir artık kabak tadı verdi. Dinamik ada küçültüp, ram artırınca yeni cihaz olmaz.

• Bu ekran sorunlu partiler bittimi acaba son donem hb dadan 16 pro alan oldumi ekran ne geldi

• ugur025 U kullanıcısına yanıt

İki gün önce aldım hb den. 16 pro natural titanyum.

pil kasım üretimi, panel gvch9(lg nin en kalitelisi)

• 14 pro kullanıyorum 2 yıldır sıkıldım samsunga geçeyim diyorumda macbook ipad airpods watch her zımbırtı apple birde samsungada pek güvenemiyorum zamanında s9 plus a geçmiştim harika tasarımı ekranı vardı geçenlerde bi çalıştırdım kasım kasım kasılıyor telefon yanındaki iphone 7 ondan eski olmasına rağmen daha stabil çalışıyor

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt
    Valla bende eski samsung kullanicisiyim ne hikmetse samsung panel ureticisi oldugu halde tum cihazlarinda sorun yasadim ekranlarin ve garanti kapsamina girmedi kronik arizalar bile bana krdes kaldi hepsi yok parasina gitti s7edge pembe cizgi s8 kirmizi ekran soruni s10 ghost ekran s20fe ekran yanmasi vs iphone 11 pro dan basladim apple cephesine suan 14 pro kullaniyorum 16 proya gececegim bu stabillik ve yazilim donanim servis destegi varlen ve ikinci elde parayi koruma olarak apple hala androidlerden cok cok onde o yuzden bendede tam tersi eco sistem huawei herseyim
    Ama telefonda apple den kolay kolay gececegimi zannetmiyorum gecsem pisman olup zarar edip geri donecegimi bildigim icin hic denemiyorum bile artik

• fıfa F kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cevabiniz icin bakalim bizde siparis verdik insallah sorun cikmaz da bi 2 sene de onu kullaniyoruz en az 2 3 sene kullaniyorum aldigim
    Cihazi

• Az önce eşimin ıphone 13ü yle 16 proyu kıyasladım, son parlaklıkda beyaz ekranı açtım her iki telefondada, ıphone 13 biraz daha beyaz, 16 pro daha sarı gibi geldi, ama çok bi fark göremedim. Forumda daha önce paylaşılan karşılaştırma fotoğrafları gibi bariz fark yoktu. Gvc panel bu arada 16 pro. Üçüncü bir cihaz olmadığı için karşılaştırma fotoğrafını çekemedim.

• Son kez sıfırdan kurmayı denedim, önceden iki kez icloud restore ile kurmuştum bu sefer sadece fotoğrafları aldım ve şaşırtıcı şekilde şu an sıfır sorun 😅 sanırım tüm olay back-uptaki bir sorundan kaynaklanıyordu

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Daha ne yenilik yapsınlar Basmatik telefon çıkardılar. Nokia Lumia 520 deki Kamera Tuşunu icat ettiler fakat konumu bile yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 14 Ocak 2025; 1:8:46 >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Bir de utanmadan yansıma yapmayan lens yaptık dediler, resmi Apple sitesinde sonra sildiler şaka gibi.

• erayunal1996 E kullanıcısına yanıt

En berbat bu hocam. Ekranın görüntü alanı çok açık ve renk yansımaları yapıyor. Para iadesi aldım ben, değmez.

• Bu gereksiz tuş yüzünden dokunmatik bozuldu ve doğru düzgün kılıf bulamıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.