Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (828. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: from_anatolia Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.715
Cevap
502
Favori
740.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, tahmin ve otomatik düzeltme konusunda maalesef hala rezalet durumda. Ancak başka klavye kullanınca şu iki özelliği arıyorum:

1- Space tuşuna basılı tutunca metin içinde istediğiniz yere gitme olayı mükemmel çalışıyor. Diğer klavyelerde de var aynı özellik ama çalışma mantığı olarak yanına yaklaşamaz. İOS klavyesi bildiğiniz trackpad'e dönüşüyor ve parmağınızı kaldırmadan bir yere dokununca metin seçme konusunda da oldukça işe yarıyor. (Telefonlarda 3D Touch olduğu zamanlar daha da iyiydi ama maalesef Apple bu mükemmel sistemi kaldırdı)

2- Banka, alışveriş vs işlerinde gelen mesajdan kodu algılayıp otomatik doldurmayı sağlıyor, doldurduktan sonra da mesajı kendiliğinden silebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shafck -- 14 Ocak 2025; 16:51:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shafck kullanıcısına yanıt

Swiftkey ilkini yapıyor hatta bana göre daha hassas. Banka kodları klavyeden bağımsız geliyor sanırım parolalar uygulamasıyla bende sorunsuz geliyor swiftkey kullanırken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Yapıyor hocam gboard da yapıyor swiftkey de ama uzun paragraflarda yukarı/aşağı hareketleri kendi klavyesinde daha iyi geliyor bana ve metin seçimi yapılmıyor diğer klavyelerle.
    Banka kodlarında ise durum biraz farklı. Çoğu uygulama, parola girileceği zaman numerik klavye açtığında zaten ios klavyesini açıyor güvenlik için. Ama bazılarında swiftkey açılıyor (mesela hepsipay yükleme esnasında) o zaman kodları okuyamıyor

• Haklısınız mesaj gelince ios klavye açılıyor. Ben swiftkey olmadan iphone kullanmazdım sanırım. Bu mesajı yazmak o kadar kolay oluyor ki. Neredeyse tuşlara basmıyorum yukarıda yapay zeka cümle akışına göre tam isabet kelime öneriyor direkt tıklıyorum.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Yıllardır kaplama kullandım,ama artık mat titanyuma geçince daha kaplama kullanmaya gerek yok😊tozu sil aradan tamam kaliteli bir kılıf.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasifik.

Yıllardır kaplama kullandım,ama artık mat titanyuma geçince daha kaplama kullanmaya gerek yok😊tozu sil aradan tamam kaliteli bir kılıf.
    Benim elimden kayacak gibi oluyor kılıfsız. Rahat edemedim öyle.

• pasifik. kullanıcısına yanıt

Mat titanyum dediğiniz natural titanyum mu?

• İyileştirilmiş pil şarjını açmak mı daha mantıklı yolsa şarjı 90-85-80 gibi sınırlı tutmak mı?. Telefonu alalı iki gün oldu şarjı 90 a sınırladım, 3 defa doldurdum, devir sayısı 2 şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıfa -- 14 Ocak 2025; 22:37:35 >
  • fıfa F kullanıcısına yanıt
    Ekran süren nasıl hocam

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt

Yüzde 20-90 kullanım 6saat 30 dk aldım bugün, wifi bağlantısı çoğunlukla

pro mu pro max mi hocam

• LetsRoll L kullanıcısına yanıt

pro

Gayet iyi ekran süresi almışsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

hangi ürünü tavsiye edersiniz koruyucu olarak. tşkler

Yani eski seriler paslanmaz çelikti parlak kasaydı çabuk çiziliyordu o anlamda dedim.

• Natural titanyum rengiyle çok iyi uyum sağladı taş grisi, tavsiye ederim natural titanyumculara.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

15 PM ilk çıktığında da çok konusu dönüyordu bu rengin. Aliexpress'ten alan çok vardı.

Detaylı foto alabilir miyiz? Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

• 18.2.1 sarjdan memnun olan varmi 16pmde sanki hizli dusuyor gibi 9gun oldu temiz yukleyeli ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 15 Ocak 2025; 13:19:50 >
  • arkadaşlar cihaz geldi değişim yaptım yurtdışı 14 pro cihazım cift simli kayıtlı cihaz destegiyle 43.500 e saydırdım 16 pro aldım sabah arkadaş aradı imei not etmemi söyledi sıfırlamamı söyledi ciahzı 5 dkk önce geldi sorunsuz kısa bir cihaza baktı fiziki sonra tabletten sistem imei kontrolu yaptı kendi sistemlerindeki sonra eski ciahzı aldı yeni cihazı verdi 16 pro natural renk e geçöiş yapmış bulunuyorum ilk baktıgım ekran LG panel GVC cıktı samsung du 14 pro onunla kıyaslayınca gerçekten göz alıştıgı için aradaki fark hissediliyor ama çokda kalitesiz veya sorunlu diyemem dokunmatikde sıkıntı yok suan için

• gktg26 G kullanıcısına yanıt
    Bende ayni sürüm var ama pil gayet iyi.
    Sabahtan bu yana %10 düştü 2 saat ekran aldım.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasifik. -- 15 Ocak 2025; 14:8:37 >
  • 
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.