< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shafck -- 14 Ocak 2025; 16:51:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shafck -- 14 Ocak 2025; 16:51:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Swiftkey ilkini yapıyor hatta bana göre daha hassas. Banka kodları klavyeden bağımsız geliyor sanırım parolalar uygulamasıyla bende sorunsuz geliyor swiftkey kullanırken < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Haklısınız mesaj gelince ios klavye açılıyor. Ben swiftkey olmadan iphone kullanmazdım sanırım. Bu mesajı yazmak o kadar kolay oluyor ki. Neredeyse tuşlara basmıyorum yukarıda yapay zeka cümle akışına göre tam isabet kelime öneriyor direkt tıklıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mat titanyum dediğiniz natural titanyum mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıfa -- 14 Ocak 2025; 22:37:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yüzde 20-90 kullanım 6saat 30 dk aldım bugün, wifi bağlantısı çoğunlukla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
pro mu pro max mi hocam |
pro < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hangi ürünü tavsiye edersiniz koruyucu olarak. tşkler |
15 PM ilk çıktığında da çok konusu dönüyordu bu rengin. Aliexpress'ten alan çok vardı. Detaylı foto alabilir miyiz? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 15 Ocak 2025; 13:19:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |