Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (837. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.725
Cevap
502
Favori
741.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben kullanıyorum, bayağı da araştırdım açıkçası ekrandan yemeyen bir cam bulabilmek için. kenarlar yapışmıyor, paranız çöpe gidecek gibi birçok olumsuz yorum var ancak ben bu sorunlarla karşılaşmadım. 2'li paketten almıştım aparatla beraber zaten ilki sorunsuz yapıştı, bir hafta falan oldu sanırım bir sorunla da karşılaşmadım kullanımda. baloncuk kalmadı, ekrandan yemiyor, dokunmatik hassasiyetinde de bir gerileme yok hissettiğim kadarıyla. bence alınabilir ancak uzun vadede bilemiyorum henüz 1 hafta oldu hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sümbülzade Vehbi S kullanıcısına yanıt

Hocam bugüne kadar hiç Max kullanmadım birdefa bir hevesle iphone 8 plus aldım çok pişman oldum büyük telefon gerçekten başa bela malesef, Arkadaşlarda Hep max var baktım pil konusunda mükemmel almak istedim 16 PM fakat düşündüm iyice pişman olursam geri dönüşü yok , satacamda düz pro alacamda bir ton iş en nefret ettiğim şey , fiyatı yüksek telefonlar zaten yavaş satılıyor , 14 pro düz vardı siyah boya atması toz toplaması felan midemi bulandırdı 1 yıl sonra sattım bütcemden dolayı ip12 aldım 27.750 ye 6 ay kullanıp 25K sattım ve 1 ay önce 16PRO 512gb beyaz aldım 6.3 ekran boyutu gerçekten ideal pilini eğer %100 şarj edersem akşam eve geldiğimde 6 sıralarında %50 cıvarı şarjım kalıyordu PM almadığıma asla pişman olmadım. PM gerçekten araç kullanırken yada farklı bir boyutta işlem yaparken yorucu , yazın ön cebinize koysanız telefonun bir kısmı dışarda cebe sığmıyor üstelik 16pm 6.9 inç boyutuna yükseldi düşünemiyorum gerçekten düz 16pro ergonomik açısından çok çok iyi bir cihaz allah ömür verirse en az 5 yıl kullanmayı düşünüyorum. Spigenden bir kılıf aldım bu kamera korumayı şuan sanırım bir apple birde spigen sağlıyor başka markalarda göremedim 1.150 tl ye bu kılıftan aldım gayet memnunum link aşağıda.

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-16-pro-kilif-ultra-hybrid-t-kamera-buton-korumali-magfit-magsafe-ozellikli-white-acs08512-p-HBCV00007A4X8S?magaza=Hepsiburada&

• Merhaba arkadaşlar xr'dan 16 Pro max naturel titanyum'a geçiş yaptım daha aksesuar almadım önerebileceğiniz adaptör, ekran koruyucu ve kılıf varmıdır.

Benim hbden bakıp bulduklarım bunlar kullanan arkadaşlar var mı?

cam koruyucu

adaptör için en çok satanlarda bu iki adaptör var biri çiftli 450 tl biri tekli kablolu 550 tl iki adaptör arasında fark varmıdır? çiftli olması pek işime yaramayacak o yüzden kablolu alıp iş yerinde değerlendirebilirim. Spigen iyimidir orjinal veya başka marka almaya sizce gerek var mı?

ekran koruyucu içinde şeffaf olan bir model istiyorum ama kutuyu açtığım gibi telefonu kaplatacağım ondan dolayı böyle bişey almaya gerek var mı yoksa kaplattığım için daha uygun bişey mi almalıyım.

https://www.hepsiburada.com/fibaks-apple-iphone-16-pro-max-kilif-renksiz-seffaf-yumusak-ince-esnek-silikon-kapak-p-HBCV00006YRQ0P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betfair39 -- 19 Ocak 2025; 2:21:31 >

• Bazi piller tasarim uretim kapasitesi ustunde oluyor diye bi muhabbet dönüyordu Benim pil kapasitesi boyle cikti oylemi acaba o muhabbetlerde donen pillerdenmi?
    Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.