Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (865. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ugurundur_21 , haydar. , haydar. , ugurundur_21 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
17.535
Cevap
520
Favori
794.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 863864865866867
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gule gule kullanin, sag olun bilgi icin gayet iyi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar üstadlar, 8 seneden beri iPhone 6s memnun kalarak kullanmıştım.Daha sonra idarelik Samsung A32 kullanmıştım.Ancak kararsızlık 2 sene sürdü.En sonunda dün vatan computerdan iPhone 16 pro satın aldım.Gayet hoş telefon PDF kitap manga çizgi roman okusam bir kaç bölüm dizi izlesem kaç sene götürür telefon istiyorum ki, iPhone 6s gibi 5 sene kadar kullanabilir miyim?Oyun oynamasam pil ömrümü kısaltmış olmam,sanırım.

Bu arada ilk kullanımda yapmam gereken ayarlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 2 Şubat 2025; 4:2:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt

Kimin adina konusuyorsunuz? 2 sene mi? Sandiginiz gibi islemci farki yok. Ben eminim surda bir anket yapsak sonuclar %80 benim dedigim sekilde olur.  

• 3297 fiziki çift simli model doğrumudur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biraz geç oldu ama kamera butonu kapalı kılıf bu şekilde Wiwu marka

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• cepcep34 kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın, nerden aldınız acaba?

• Bende 14 prodan 16 proya geçiş yapmak istiyorum eskiyi getir yeniyi gotur kampanyalarindan biriyle.Şuan için en avantajlı olan hangisidir bilgisi olan var mı ?

• gktg26 G kullanıcısına yanıt

Daha herkes yazmayı bilmiyorsun..

• Fenerbahçe temalı şık bi kap almak istiyorum Pro Max için. Var mı öneriniz?
    Aşağıdaki siteyi buldum ama daha önce alışveriş yapan var mı?

• çok fazla pitaka kılıfım oldu bu ikisini elden çıkartmak istiyorum satın almak isteyen olursa dm atabilir aries kullanıldı laciverti hic kullanmadım

• Arkadaşlar selamlar, konuya çok farklı bir yerden giriş yapmış olabilirim kusuruma bakmayın. Eski mesajları da okudum fakat kafam çok karıştı.

Benim elimde spigenin şu şarj cihazı var ;

www.spigen.com.tr
    Spigen 45W GaN USB-C Güç Adaptörü + Örgü Şarj Kablo - Samsung PPS 2.0 Super Hızlı Şarj Destekli (Isı Düşürücü ve Akım Korumalı) Hızlı Şarj Aleti iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-powerarc-arcstation-pro-45w-hizli-sarj-cihazi-gallium-nitride-gan-pps-sertifikali-samsung-super-fast-charge-2-0-uyumlu-usb-c-hizli-sarj-kablosu-galaxy-s21-note-20-serisi-adaptoru

Bu 16PM için uygun olur mu yoksa 20w orjinal apple başlık mı almam gerekir?

Çoğu yerde de pil sağlığına etkisi kötü oluyor diye falan okudum bu şarjların ama kafam çok karıştı. En iyisi kullananlara sormak olur diye düşündüm.

• adoni kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Zore’nin sitesinde gördüm açıkçası, daha sonra araştırınca Uludağ case ti sanırım sitesinde ilk siparişe indirim olunca oradan aldım.

• Xaycna kullanıcısına yanıt
    Telefon alabileceği max watt’ı alır. Yani bu ürün zarar vermez. Üstelik üst kalite bir ürün 👍

• Slim Charles kullanıcısına yanıt

Neryee yok dostum..

%5 minimum cpu da %20 ye yakın grafik işleme de fark var. Fiyat farkini oran oranti yapsan zaten fark ediyor.

• Bastien kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, o zaman şarj cihazı almıyorum boşa masraftan kurtulmuş olurum. Sağ olun tekrardan hocam.

• krstarica kullanıcısına yanıt

A18 serisi çipler arasında kayda değer ölçüde büyük bir performans ve verim farkı yok ikisi de çok iyi. 120 hz dışında elle tutulur önemli farklar yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 2 Şubat 2025; 12:26:5 >
  • ensei kullanıcısına yanıt

çin modeli evet bildiğim kadarıyla

• gktg26 G kullanıcısına yanıt

Doğru ya şu olayı unuttum yeni yapmıştım aslında. Daha iyi gibi zaten. Telefon o kadar az ısınıyorki bi an şaşırmıştım 😅

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt

En güzeli cihazı kendiniz elden çıkarıp 16 pro almak; çünkü okuduğum kadarıyla easycep ile anlaşmalı kampanya yapan firmalardan telefon alanlar değişim için verdikleri cihazın paralarını çok geç almış veya almakla uğraşıyor. Eğer çok geçmek istiyorsanız ve 5-10 bin TL arası düşük fiyata telefonculara verip satmayı göze alırsanız bence geçin. Yoksa easycep ile takasa girip alırsanız çok sıkıntı yaşarsınız gibi görünüyor.

• KurtPanzerMeyer kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 10 bin tl yüksek bir meblağ benim için.Hepsiburada da kapında yenile seçeneği ile takas yapınca da bizim ücret geç mi yatar acaba yine ? Oda mı easy cep yani ?

• 
Sayfa: önceki 863864865866867
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.