Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (877. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.559
Cevap
522
Favori
796.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bişey anlamadım bu işten sabah 8 de yüzde 80 de şarjdan çıkardım şimdi yüzde 20 de geri taktım. Ekran süresi gerçekten bu rakam mı oluyor yoksa ben mi yanlış bakıyorum yardımcı olur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametsafak06 -- 8 Şubat 2025; 22:54:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametsafak06

Ben bişey anlamadım bu işten sabah 8 de yüzde 80 de şarjdan çıkardım şimdi yüzde 20 de geri taktım. Ekran süresi gerçekten bu rakam mı oluyor yoksa ben mi yanlış bakıyorum yardımcı olur musunuz
    Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

amazon
    Xiaomi Mi 10000 mAh Ultra Compact Powerbank 3 Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08SFHT1VV?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Bu powerbankle telefonu şarj etmek sorun olur mu? Uyumlu mudur?

Android için kullanıyordum bunu ama apple'a yeni geçtim, sorun olmaz herhalde?

Bu powerbank'i kullanabilir miyim telefon ile?

• Slim Charles kullanıcısına yanıt

Musluman mahallesinde salyangoz satmaya calisma hocam, zira burais iphone konusu ve fan boyluk tarzi mesajlarla hiç ilgilenmiyorum. Polemige falan girecek başka birini bul. Benim nazarimda iphone ile ayni ligde degil hicbir android segmenti. Noktam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

Bilemedim hocam, magazada test ettigim kadariyla kendimce zoom olsun, netlik olsun o an bana öyle geldi. Gercek performanslari evet, gunluk hayatta görebilirim ancak. Iphone hicbir zaman üzmez bunu biliyoruz zaten, bu sebeple yillardir bu telefonlara baģlıyiz.

Aslinda soruda merak ettigim tasarimsal bir degisim olacak mi? Bunu su sebeple soruyorum zaten nakit ve usd ile alacagim 16 pro maxi 8 ay daha idare eder 17 pro maxi alirim direkt verecegim tutar usd bazinda zaten uc asagi ayni para. Yillardir kamera tasarimi ayni malum bunda komple degisime gidilirse bi tik üzülürüm. Yoksa a19 pro cpu falan illa ki %20-30 performansli olacaktir.

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Kamera düzeni değişecek sızıntılar bunu gösteriyor. Yani dışarıdan bakıldığında “aa bu 17 pro max” diye direkt ayırt edilebilecek.

• İtunes'dan baktığımda belgeler ve veriler kısmı 33 gb gözüküyor. Bu nedir ve nasıl temizlerim acaba?

• soyturk58 kullanıcısına yanıt

valla hocam, su an tek kararsizliğim o zaten. Oyle olacaksa su anki eski ile 8 ay direnecegiz:)) Bos yere 2.el yapmak istemiyorum 16 alip 17 ye. 16 daki bazi kronik sorunlar da korkutuyor ozellikle ekran ile ilgili.

• krstarica kullanıcısına yanıt
    2 tane aldım ikisinde de dokunmatik sorunluydu hocam benim gibi şansızsanız elinizde de 14 serisi falan varsa beklemeye devam😅

Aynen öyle hocam bingo, bekleyecegim :)) 8 ay daha idare ederim artık. 13 promaxim vardi, gezi sirasinda suya düşürdüm sonra da iflah olmadi. Ses gidiyor geliyor konuşma esnasinda vs su yiyen telefon adam olmuyor.Zaten 2500 usd yi gözden cikardik. Ha 16 ya 17 zaten usd bazinda ikisi de benzer fiyatlarda olacaktir diye dusunuyorum vergilerle birlikte.

• Aldık geldik aranıza. İnşallah pişman etmez :)

Umarım öyle bir değişiklik olmaz. Zira hayli kötü gözüküyor.

• Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]Digital Foundryyoutube
    GRID Legends from Codemasters impressed us when it first launched on consoles, effortlessly spanning last and current generation hardware - and guess what? The game also excels on iOS. In this video, the game is primarily tested on iPhone 15 Pro, with a smattering of analysis from other versions - and it's a bit of a treat. Meanwhile, with a specific 'game mode' added to iOS, we take a look at how/if Assassin's Creed Mirage and Death Stranding have improved. Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies and various items based on DF catchphrases? Check out our store: https://store.digitalfoundry.net Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to DF Retro, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe 00:00 Overview 00:46 Graphics mode vs. Xbox One S 06:31 Battery saver and performance modes 08:29 iPhone 13 Pro Max 09:17 Revisiting Assassin’s Creed Mirage and Death Stranding 11:28 Conclusion
    https://www.youtube.com/watch?v=dOkhg2RsFb4&feature=youtu.be

• Arkadaşlar ios 18.3 den sonra Instagram bildirim sesi mi değişti bana mı öyle geliyor? Saptanmış bildirim sesinden farklı bir bildirim sesi geliyor, değiştiremiyorum da. Sizde nasıl ?

• cnkcoskunn C kullanıcısına yanıt
    Evet hocam doğrudan instagram uygulamasıyla alakalı. Önceden sistem varsayılan bildirim sesini kullanıyordu, şimdi kendi belirlediği sesi kullanıyor. Değiştirme şansınız yok ancak çok rahatsız ediyorsa uygulamayı kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Şimdilik belli bir kullanıcı üzerinde deniyorlar, herkese gelmediğinden kaldırıp yeniden kurduğunuzda eskiye dönebilir. Tabi yine de geçici bir çözüm bu, arayüz değişikliklerini de böyle kademeli olarak getiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shafck -- 9 Şubat 2025; 15:1:27 >
  • Şu tam şarjda ekran süresinin nasıl hesaplanacağıyla alakalı bilgisi olan var mı?

• sametsafak06 kullanıcısına yanıt

Hafta görünümüne geçin oradan günlere göre bakabilirsiniz kullanılan şarj miktarı ve ekran süresi yazar

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben anlamadım öyleyse cihazın ekran süresi 4 saat civarı mı yani

• sametsafak06 kullanıcısına yanıt

Öyle görünüyor

• Bi problem mi var benim cihazda yoksa bu süre normal mi sizce hocam

• 
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.