Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (876. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: akman64 , MertayKardes , recode , fıfa Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir - 16 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.578
Cevap
524
Favori
798.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasıl yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı şarj için adaptör ve 1,5 / 2 metre kablo tavsiyesi alabilir miyim? Eski telefonum Samsung'da kullandığım BaseUS kablolar iphone u şarj etmiyor :/

• İthalatçı garantili alabilirim diyene PTT AVM'de 16 Pro (128) 70.999 TL çok iyi fiyat ama 128 yeterli mi tartışılır

• hayloft H kullanıcısına yanıt

İthalatcı garantili önermiyorum ben öyle ucuz 1 yıl garantili aldım kayıtlı idi telefon çalıntı çıktı uğraştım bir sürü

• Quake5252 Q kullanıcısına yanıt

Vay namussuzlar. Geçmiş olsun hocam

• Bu dokunmatik sorunu seride sadece Pro Max modellerde mi görülüyor yoksa serinin diğer modellerinde de görülebiliyor mu?

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    16 pro gvch ekran hiçbir problem yaşamadım. Ne renklerde ne parlaklıkta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HB kampanyası iyi gibi, fakat aklıma takılan bir nokta yeni cihazı getirdiklerinde eskisini vereceğiz peki eski cihazımızdaki telefonlar fotoğraflar ne bileyim ayarlar nasıl olacak? veya nasıl çözdünüz? icloude ile mi? Zaten resetlemek lazım değil mi?

• Arkadaşlar 16 Pro için bu kılıftan mevcut elimde 1 adet isteyen olursa uygun fiyattan vereceğim
    Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• Icloude kapasitesini artırıp oraya yedekleyeceğim artık. Yine de teşekkür ederim ;)

• Walka kullanıcısına yanıt
    Pc varsa PC’ye yedekleyebilirsiniz. Yoksa iCloud’a. Zaten kapıda cihazı sıfırlayıp aliyolar. Bir gün önceden yedekleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 16 tokatlamaya doyamadı soldakini ciddiye alınacak bir rakip bile değil artık Çinli androidleri daha fazla ciddiye alıyorum

bir tane daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 8 Şubat 2025; 20:22:28 >

• IP 17 için ciddi bir hamle helir mi sizce? Kamera şekli, kasada degişim ve tabi ki donanimsal fark yani 15 ile 16 da olandan bariz daha buyuk bir farklilik. IP 10 ile 11 den sonra bu fark maalesef son 5 senede hiç olmadi gibi.

Gectigimiz gunlerde s25 ultrayi inceledim. Arayuzu android bir telefon beni hicbir zaman tatmin etmiyor orasi ayrı ama ekran olsun, kamerasi olsun oyunlari açma hizi olsun gercekten farkli seviyede. s24 e gore köseli tasarim da duzeltilmis daha duzgun bir telefona benzemiş Iphone a ilk defa bir samsungun kafa tuttuğunu hissettim. He halen daha o parayi haketmiyor 90 bin bir samsunga asla verilmez.

En başta bu telefonu alanlar kamera performansi için aliyor ve maalesef Instagram Iphone ile çok daha stabil ve kamera performansi çok daha ileri seviyede yansiyor. Samsungun s24 unde bile halen kamera fps donma takilma var instagramda. Sirf bu sebep bile yeter geliyor bana samsung almamak için.

• krstarica kullanıcısına yanıt

s25 ultra’nın kamerası berbat hocam neresi ayrı seviyede her videoda tel tel döküldü. değil 90k yarısı bile verilmez.

17’de ana sensör değişmiyor bu arada telefoto ile ön kamera değişecek ana kamera 18’de değişecek. kasada zorlama bir değişiklik yapabilirler 17’de ama ortaya tipsiz birşey çıkacak bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 8 Şubat 2025; 20:34:33 >
  • krstarica kullanıcısına yanıt

İlk defa mı? S25in kafa tuttuğunu kabul ediyorsanız bu s20ye kadar gidebilir, zira iki marka da senelerdir üstüne çok koymadan yeni model çıkarıyor. Ben s23den düz 16ya geçtim. Kamera hariç(ki o da burdaki hayloft gibi fanların abarttığı gibi kötü değil) s23 totalde daha iyi bir telefon fiyatı da hesaba katarsak. Android eskisi gibi çileden çıkarmadığı gibi çok daha kullanışlı. Biraz daha kullanacağım baktım olmuyor bunu anneme verip s23e bile dönerim. Eski 6simin nostaljisiyle aldım ama işler pek o senelerdeki gibi değilmiş. Sanırım eksi butonu hal aktif olsa epey eksi alırdım bu yorum için.  

• 16 serisi 1 tık daha iyi s25 ultradan. Macro ve zoom konusunda s25 ultra daha iyi. vivo x200 pro bunların çok önünde kamera performansına sahip.

• Biraz iphone konusunda gezeyim dedim samsung konusunda @smart1978 neyse sizin içinde hayloft aynisi Allah yardımcısınız olsun bu kekonun fanboylugundan paylaşımlarından konu bilgi kirliliğinden geçilmiyor. Kalin sağlıcakla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.