Yeni olduğu için olabilir + çok güç tüketecek iş yapılmış örneğin arama ve kamera gibi. Pro Max mıydı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (878. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Pro hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet olabilir. Hattın yetersiz çekmesi arama yapmak kamera bu işler çok güç harcamasına sebep olur. Birkaç gün daha kullanabilirsiniz veya sıfırlama yapmayı deneyebilirsiniz. Hiç olmadı memnun olmazsanız iade edip tekrar alabilirsiniz (telefonda sorun olduğunu düşünürseniz)
Ben 16 pro ile sosyal medya kullanımında hücresel ile 5 saat civarı alıyordum aklınıza gelen her türlü ayarın her zaman açık olduğu kullanımda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vallahi anlam veremedim duruma cihaz 3 günlük bakalım bi kaç gün daha geçsin belki düzelir.
17'de kamera düzeni değişecek diyorlar nasip olursa göreceğiz
-
Dostlar bu gün telefon çalarken bi anda kapanıp açıldı bu durumu yaşayan oldu mu bir sorun mu bu ?
hocam ekrandan yemesini geçtim, 2 haftalık kullanım sonrası hiç beğenmedim ben bu ekranı. Acayip kaygan ve her yazdığını düzeltmek zorunda kalıyorum. Muhtemelen spigen ile değiştiricem
Arkadaşlar app Store‘dan uygulama indiremiyorum dün indirebiliyordum bugün indire bastığımda buton tekrar eski haline dönüyor ne yapabilirim?
sorun bendede mevcut 15 pm bugün oldu inmiyor bir türlü
genel bir sorun belki de. Hicbir sekilde inmiyor
muhtemelen genel bir sorun hocam düzeltirler
Merhaba üstad, 3utools'da;
ipad Pro 11" 4. nesil ekran modelim FMX32230NV81J5QA4 şeklinde çıkıyor, hangi üretici panelidir anlamadım.
iphone 16 Pro Max telefonumda, G9NH9PR22Z000005DR+A+A1000000000000000210+FXTH9701S7B0000JYC+9000000000000000000000000+4376T0000000NF000000AE96C60396S4M0000000U0000000020000000NW000NUHCGM3530NMDFLZA0002000
şeklinde çıkıyor, daha önce kısa kısmı çıkıyordu buradan Samsung panel olduğunu anladım. Hatta şansıma olabilecek en iyisi denk gelmiş sanıyorum. Her iki cihazımda da kumlanma ya da sararma gibi problemlerim yok.
Sizin mesajınızı alıntılama sebebim tabletimin panel üreticisi kimdir nedir öğrenebilmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kay1PRuH -- 9 Şubat 2025; 22:24:58 > -
Spigen İphone 16 Pro Max Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Glas.tr Ez Fit Slim Hd (2 ADET) - Agl07907
Bu modelle ilgili sorun yaşayan oldu mu arkadaşlar? Telefonu aldığımda vatanb..rda bulunan bir koruyucuyu takıp geçmiştim ama siyah çerçevesi ekrandan yiyor, ilk zamanlar takmıyordum ama şimdi canımı çok sıkıyor bir de, orijinal apple şeffaf kılıfı ömür boyu sararma garantili diyerek aynı yerden aldım, ancak alt kısmı açık kaldığı için sinirimi bozuyor, alttaki hoparlör ve USB giriş kısmı tamamen açıkta kılıfın. Kılıf olarak hem kamera butonunu orijinal gibi kapatan hem de alt kısmı açıkta kalmayan öneriniz var mıdır?
-
Arkadaşlar merhaba araçta şarj ve carplay amaçlı kullanabilmek için Type-C den USB-A ya data ve şarj aktarımında sıkıntı çıkarmayan kablo öneriniz var mı? Ayrıca ekstradan Android cihazları da şarj etmek için kullanacam.
-
-
11 inç sadece samsung, 13 inç ise sadece LG tarafından üretiliyormuş.
apple kılıfı uyguna vereceğim.quote:
Orijinalden alıntı: Cone
16 p orginal siyah apple kılıf satıyorum arkadaşlar yarı fiyatına. İlgilenen dm atabilir istanbul içi. 5 ocak vatandan aldım, kutulu.
onun yerine bunu aldım çok beğendim. Tutuş hissiyatı malzeme kalitesi baya iyi.
YoungKit iPhone 16 Pro Kılıf Magsafe Özellikli Basit Mat Deri Desenli Tech Fashion Serisi Siyahhttps://app.hb.biz/yNvsD88ja4UN
Merhaba arkadaşlar gözümü kararttım HB'den naturel renk aldım ekran GH ekran çıktı, dokunmatik sorunu yok ama ekran normal görünsede LG paneli görünce piskolojik sarımtırak gelmeye başladı çevremde olan 512Gb 16pm modeli ile bakayım dedim renkler aynı geldi ekran kontrol ettiğim de GVC ekran çıktı ve aynı görünüyordu.
Evham mı yapıyorum bilmiyorum ama 6s telefonum ile yan yana koyduğumda 6s daha beyaz görünüyor benzer sorunu 15pm ile yaşadım ilk ekranım sarı 2. cihaz hoparlör cızırtılıydı 3. cihaz G9N samsung panel ve sorunsuz çıkınca kullanmıştım bu arada 16pm ile yan yana koyduğumda sarı olduğu belli oluyor diğer türlü fark etmez zor.
Dokunmatik sorunu yok ama genelde dokunmatik sorunu için sanırım kılıf veya ekran koruyucu taktıktan sonra oluyor, kafaya takmadan kullanmak mı lazım yoksa bir değişim için HB göndermekte fayda mı var ?
-
Guncellemeden sonra kamera problemleri sehir efsanesi mi gercek mi arkadaslar?
Ne sorunu varmış hocam kamera da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X