Deneyimlemedim mesajları gören deneyimi olanlar yardımcı olur size umarım |
Bildirim
Deneyimlemedim mesajları gören deneyimi olanlar yardımcı olur size umarım |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 2 Şubat 2025; 13:55:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 2 Şubat 2025; 14:7:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi 10000 mAh Ultra Compact Powerbank 3 Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B08SFHT1VV?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_titleBu powerbankle telefonu şarj etmek sorun olur mu? Uyumlu mudur? Android için kullanıyordum bunu ama apple'a yeni geçtim, sorun olmaz herhalde? |
Hayalet cam kullanan var mı acaba aranızda benim gibi ? Çerçeveler siyah olmayan düz bir hayalet cam yok mu yahu. Şuan bende olan felaket ekrandan yiyor, çok can sıkıcı bir durum. |
Standart kullanici icin onemsiz bir fark. Ama 120hz oyle degil. Neyse dedigim gibi pro alanlarin 80%i pro almazdi eger base model 120hz olsaydi. Bence bunun siz de farkindasiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benksler dediğiniz gibi ama pitakanın daha soft bir yapısı var ikisini de kullandım benks cihaz cizerken bunda öyle bir problem yaşamadım söküp takması apple şefaf kılıftan bile daha rahat |