Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (866. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CCaGDaSS , Quake5252 , Quake5252 , sametsafak06 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.533
Cevap
519
Favori
794.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 864865866867868
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Deneyimlemedim mesajları gören deneyimi olanlar yardımcı olur size umarım

• KurtPanzerMeyer kullanıcısına yanıt
    Çok memnun olurum.Tesekkur ederim cevabınız için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Ben de hafta içi yapacağım değişimi. Yapan bi arkadaş kapıda al ver 5dk sürdü pil sağlığına bile bakmadılar demişti, bekleme fln yok, siparişi verirken aradaki farkı zaten karttan ödüyorsunuz kapıya gelen arkadaş yeni telefonu da getiriyor eski telefonu verip yenisini alıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 2 Şubat 2025; 13:55:16 >
  • CCaGDaSS kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kısım okey peki ödeme kısmı nasıl oluyor acaba onu tam ogrenir misiniz ? Arkadaşınıza ücret ne zaman ifade olmuş veya direk indirimli fiyattan mı satın almış

Ücret iadesi yok, aradaki fark kadar ödeme yapıyosunuz siparişi verirken.

Tamamdır hocam şimdi oturdu çok teşekkürler.Birde nerden yapacaksınız alisverisi ?

Ne demek. En az kafa ağrıtan uğraştırmayan hb işte yazılanlara bakınca. Oradan alacağım, yeni telefonun kılıfıyla koruyucularının fln siparişini geçtim onların gelmesini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 2 Şubat 2025; 14:7:40 >
    bende 15 pm var teklif olarak 51.300 çıkıyor fiyatı öldürüyor biraz

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Tabi canım, pilini değiştirip kendisi satıyor bu telefonları, normal esnaf mantığında bi sistem. Sarı sitede orada burada milletin ağzıyla uğraşamam 3-5 aşşa olsun benim için sorun değil ama bekleyip elden satmak tabi daha kârlı.

Benim telefonum yurtdışı 3 senesi dolmuş 14PM 42000 veriyor, bakınca 3 aşşa 5 yukarı gayet mantıklı uğraşmadım o yüzden.

sizin için mantıklı olmuş

• amazon
    Xiaomi Mi 10000 mAh Ultra Compact Powerbank 3 Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08SFHT1VV?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Bu powerbankle telefonu şarj etmek sorun olur mu? Uyumlu mudur?

Android için kullanıyordum bunu ama apple'a yeni geçtim, sorun olmaz herhalde?

• Hayalet cam kullanan var mı acaba aranızda benim gibi ? Çerçeveler siyah olmayan düz bir hayalet cam yok mu yahu. Şuan bende olan felaket ekrandan yiyor, çok can sıkıcı bir durum.

• krstarica kullanıcısına yanıt

Standart kullanici icin onemsiz bir fark. Ama 120hz oyle degil. Neyse dedigim gibi pro alanlarin 80%i pro almazdi eger base model 120hz olsaydi. Bence bunun siz de farkindasiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 16 pro max için deri (siyah, bordo ya da kahve) kılıf önerisi olan var mı? Bir de ekran koruyucu olarak ne önerirsiniz?

• gopgop kullanıcısına yanıt
    Bu kılıflar çok sert bir yapısı var tavsiye etmiyorum takıp çıkararak telefon çok güzel şekilde çizersin kardeşim.

• pasifik. kullanıcısına yanıt

benksler dediğiniz gibi ama pitakanın daha soft bir yapısı var ikisini de kullandım benks cihaz cizerken bunda öyle bir problem yaşamadım söküp takması apple şefaf kılıftan bile daha rahat  

• Merhaba,ekrandan yemeyen dokunmatik hassasiyeti iyi olan kullanıp memnun kaldığınız ekran koruyucu tavsiyesi olan var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: victor66

Arkadaşlar 16 pro max için deri (siyah, bordo ya da kahve) kılıf önerisi olan var mı? Bir de ekran koruyucu olarak ne önerirsiniz?
    AliExpress'te az önce şunu buldum: 626,55TL | Orijinal Apple deri ile Magsafe durumda iPhone 16 Pro Max 16 artı kılıf kablosuz şarj manyetik kapak 16Pro kutu ile

Bu ürün var bende. Siyah deri, Hiç açılmamış, sıfır kutusunda. Telefonu almaktan vazgeçtiğim için kullanmadım. Llnkten sipariş verirseniz vergilerle birlikte 900 tl civarına geliyor. Apple eski orijinal derilerden hiç farkı yok. Hala kendim 15 promax için olanını kullanıyorum. Beklemek istemezseniz 1000 tl den verebilirim.

• Slim Charles kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam 120hz icin mecbur pro aldım yoksa direk base model alırım kameranın çok önemi yok benim için

• 
Sayfa: önceki 864865866867868
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.