Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (868. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.349
Cevap
517
Favori
779.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 864865866867868
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bir üstteki mesajda yazdım, erinmedim gittiğim tüm mağazalarda yapıp bunu mesaj yazmaya çalıştım, menülerde gezip geri ileri yapıp dokunmatik ekranı denedim😅

Artık G9N samsung ekranı direkt elime alır almaz tanıyordum aha krallll geldi diyordum😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İPhone 16 Pro Max çöp.
    Hala ekran sorunları konuşuluyorsa ki bende hiçbiri yok çöptür.
    Yapay zeka ile milleti kandırdılar.
    Uyduruk uygulamaların yaptığı resimden bir şey silmeyi bile yapamıyor.
    Batarya tırt.

13 pm de kalsaydım keşke.

Karşı tarafta da geçebileceğim nitelikte bir cihaz yok.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

iPhone 15 pro max kullanıyorum s25 ultra şu anda piyasanın en iyisi samsung ai işinde apple dan önde çok iyiyse niye geçmiyorsun dediğinizi duyar gibiyim ne yapalım gurulu düzenimiz var yeğenim 

Apple öyle bir ekosistem kurmuş ki çıkamıyorum Watch iPad Mac bunlara sahipseniz geçmek isteseniz de geçemiyorsunuz

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

aynen kanzi çöp :DDDDD:D:D:D:DD

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt

Kamerası beş para etmez s25 ultra'nın gördüğüm testlere hali içler acısıydı. Batarya performansı da baya geride

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JETech ekran koruyucu Amazon’dan 8. günde geldi, öneren arkadaşa teşekkürler.

Bir de Amazon’dan Minesk marka kılıf almıştım 350 liraya (hatta şimdi 314 olmuş), böylelikle ekran koruyucu ve kılıf işini f/p olarak güzel bi şekilde hallettim.

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Ekran ve Aİ ve bazı özellikleri ile geçiyor ama iPhone 16 pro max’i geri kalan diğer şeylerde eziyor resmen

• Herkese Merhaba bilgilendirme amaçlı yazıyorum hiç bir markayı karalamak veya övmek gibi bir niyetim yok ,4 adet pro ve 3 adet pro max almış biri olarak maalesef 16 pro serisinde ekran koruyucu ile kullanımda donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum , benim şahsi fikrimde en iyi ekran gvc Lg üretimi(renkler daha güzel ve beyazlar daha beyaz) , 15 pro max i sattığıma pişman etti hiç bir problem yoktu kullanıyordum ve çok memnundum, Samsungun o iğrenç yüz tanıma ve uyuz parmak izine rağmen bu sene samsungla devam edeceğim(face id nin yanından bile geçemez) umarım Apple 17 pro için dersine iyi çalılşır diye umut ediyorum

• 
Sayfa: önceki 864865866867868
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.