< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (935. sayfa)

-
-
Bence de hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar telefonu troy mağazasından ya da vatan, mmarkt'tan almak arasında bir fark olur mu garanti anlamında
Apple ne zaman zam yapacak bilgisi olan var mı? İkinci eli yükselmeyecek herhalde bu telefonun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
düşmezse iyi hocam 15 ten çok geçen olmadı 16 serisine aksine 16 dan s25u ya geçen birçok kullanıcıda var normalde 16pm konusu bu kadar sakin olmaması lazımdı s25u konusu aldı başını gidiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Fark yok,Ama iade konusun da fark olunurmu bilmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki bende huawei var. Androidden ios aktarımını kendim yapabilir miyim. Rehber ve WhatsApp önemli benim için
Yedekleme videolari vs var kendinde yapabilirisn herhalde,o konuda ihtiyacim olmadiği için ne dersem yalan olur.Ama yedekleme yapar, yapmasi lazim,yapiyodur:)
Arkadaşlar, 2018 Haziran'dan beri iPhone X kullanmaktayım ve pili artık geberdi ama onun dışında memnunum, iPhone 16e'yi bekliyordum ancak beklediğimden yüksek bir fiyata çıktı! 16 Pro Max bana çok kaba geliyor onun için 16 Pro ile 16e arasında kaldım ancak aklımı kurcalayan birkaç nokta var, bu konularda yardımcı olursanız sevinirim!
Öncelikle çok sık telefon yenileyen birisi olmadığım için uzun vadeli kullanım benim için önemli! 16e'nin de uzun zaman güncelleme desteği alacağını düşünüyorum ancak 120 Hz ekran olmaması çok düşündürüyor, Macbook ve iPad'de 120 Hz ekran kullanmak hoşuma gidiyor, telefon gibi daha küçük bir ekranda 60 ile 120 Hz'nin farkı çok belli oluyor mu?
Çok fazla kullanacağım bir özellik olmayabilir ama Magsafe olmaması da düşündürüyor! Onun dışında kamerayı çok fazla önemsemiyorum 16e'nin kötü bir deneyim yaşatacağını düşünmüyorum!
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız arkadaşlar, sizce 16e'nin fiyatının 40bin civarına düşmesini mi beklemeliyim yoksa 16 Pro mu almalıyım? Ayrıca 16 Pro'nun pil performansı hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim!
-
-
Kılıf geldi, tutuşu hissiyatı şaane..
Gürgençlerden almayın sakın ,ben aldım burnumdan geldi şuan mahkemelik
Teşekkür ederim. Benim huawei eski olduğu için Google uyumlu daha kolay olur dediler. An itibariyle siyah 512gb mmarkt'tan almış bulunmaktayım. Hayatım boyunca Android kullandım ilk kez ios kullanacağım 😁
Bende olmuyo ya. Nasıl yapabilirim?
-
Hocam apple zam yapmak için doların değerini bir tık fazladan göz önünde bulundurur.
Son zammı yaparken blr sonraki zam için doları 38-39 olarak baz aldı.Yani dolar 39 olmadan zam çok zor.
Yapsa nolcak alan sırayamı düzüldü sanki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X