Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (934. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CCaGDaSS , Makina Mimarı Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (5 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil
5 sn
18.834
Cevap
552
Favori
869.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 932933934935936
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leftercan1907

kesinlikle katılıyorum çok geride apple.rakipler sürekli birşeyler yapmaya çalışıyor.tutar tutmaz en son mesela xiomi mesela tutma ihtimali var takılabilir.takılması kolay olan lens içinde 100 mp lik lens tanıttı.adamlar çalışıyor.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]
    Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]petapixel
    Xiaomi Wants to Make Modular Magnetic Lenses for its Phones
    https://petapixel.com/2025/03/02/xiaomi-wants-to-make-modular-magnetic-lenses-for-its-phones/

Elinde bir tek kamera kaldı onuda verirse Apple sıkıntıya girer.

• arastgeldi A kullanıcısına yanıt
    Evet. Birbirine senkronize.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gktg26 G kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]  max evet çok iyi pili ama gerçekten taşımak zorluyor hele kılıf takınca offff

• CCaGDaSS kullanıcısına yanıt

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] valla kesinlikle aynı düşüncedeyim .... 16 proya geçicem gibi

• Athelonious kullanıcısına yanıt

haklısınız hocam pro hayırlı olsun inşallah maxi bırakıyorum

• TsubasaXP kullanıcısına yanıt

İphone dahilde yapıyor bu işi samsung ise internet bağlantısı ile hariçte yapıyor, samsung internet bağlantısı olmadığında dahilde yapmaya kalktığında çok da farklı sonuç vermiyormuş iphone a göre..

23.05 ten itibaren bu konuya değiniyorlar bu videoda..

Tamindiryoutube
    #reklam Bu video Samsung ve Apple'ın destekleriyle hazırlanmıştır. Samsung Galayx S25 Ultra ve Apple iPhone 16 Pro Max'in kamera performanslarını karşılaştırdık. Hem Fotoğraf hem de video özelliklerini karşılaştırdığımız bu testte, hangi telefon daha iyi performans sergiledi videomuzda anlattık. 🚀 Bizi sosyal medyadan takip et: 👉 Instagram: https://www.instagram.com/tamindir/ 👉 TikTok: https://www.tiktok.com/@tamindir 👉 Twitter: https://twitter.com/Tamindir 👉 Facebook: https://www.facebook.com/tamindir
    https://www.youtube.com/watch?v=Tn1UOW52P3I&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi'nin fotoğraf kalitesi ne kadar iyiyse videosu da bir o kadar kötü çıkmış. Günün sonunda en dengeli kamerayı yine iPhone veriyor

• Arkadaşlar anker 366 67w şarj aleti alayım diyorum nasıl olsa her sene tel değiştiriyoruz ve 20w orjinal adaptör artık düşük kalmaya başladı. Orjinal adaptör yerine anker kullanmanın ne gibi eksisi olabilir teknik bilgisi olan var mı. Evet mfi sertifikası yok ama sonuçta adaptör kablo yardımı ile telefonun alabileceği maks akımı gönderiyor. Gerçekten orjinal adaptörün ne artısı var merak ediyorum.

• ersiny699 E kullanıcısına yanıt

100w alsan dahi cekiceği max w 20-25 arasi sanirim.Anker kaliteli güvenilir marka mfi olsa iyi olurdu ama problem cikarticak marka değil.Powerbank almiştim 3 yil önce pil değiştireyim dedim akım koruma cipi vardi o derece sağlam.Alabilirsin gönül rahatliği ile kullanabilirsin..Artisi yok biri apple ki kendi malini satiyor ki anca öyle köşeyi döndü,digeri kaliteli müşterinizi üzmeyen yangin ve arizaya karşi koruma cipi koyan firma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 5 Mart 2025; 3:1:5 >
  • Merhabalar, youtube bildirim sorunu yaşıyorum. İ6 pro 18.3.1 yüklü cihazımda youtube uygulama üzerindeki balonda bildirim sayısı gösteriyor ama bildirim ana ekrana düşmüyor. Telefon ve youtube bildirim ayarlarının hepsi açık. Uygulamayı silip yeniden yükledim değişmedi. Çözüm hakkında fikri olan varmı?

• mrtcbk M kullanıcısına yanıt
    Herkesin kullanım senaryosu farklı ve ona göre cihaz seçiyor aslında . Kendi adıma iPhone artık 2.cihaz, yapay zeka özellikleri ülkemize geldiğinde tekrar değerlendiririm. Gemini entegrasyonu ile Samsung cihaz şu anda çok başarılı çalışıyor, hayatımı ciddi anlamda kolaylaştırdı.
    Umarım yakın zaman NFC desteği ve yapay zeka desteği ülkemize gelir ios cihazlara.Ama şu an bu fiyatları hakettiği düşünmüyorum.

Video ağırlıklı kullananlar için pek alternatifi yok ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 5 Mart 2025; 9:36:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi forumlar herkese
    Elime 2 adet diplomat pasaportlu (kapalı kutu) 16 pro max 256 gb düştü.
    Diplomat pasaportuyla kayıt olunduğu için Tüm simlere açıkmış
    Alınır mı sizce ?
    Sonradan kapanma vb. durumlar olmaz değil mi?
    cihazlar kanada ve japonya dan getirilmiş.
    İlk 80 k dedi bana 74 e bırakacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y4Ş4R -- 5 Mart 2025; 11:30:38 >
  • Y4Ş4R kullanıcısına yanıt
    Hocam, bence bulaşmayın. Bildiğim kadarıyla, hat sahibinin (diplomat pasaportlu kişi) SIM kartı kullanılmadığında fark edilirse kayıt silinebiliyor. Diplomat kaydının avantajı, birden fazla cihazı kayıt edebilmek diye biliyorum.

Bir de şöyle bir durum var: Eşimin kayıtlı bir iPhone 13'ü var; kendi pasaportuna kaydetmişti. Şimdi, bu telefonu satsak, 3 yılı geçtiği için her hat sahibi kullanabilir. Ancak eşim e-Devlet'ten bu telefonun IMEI kaydını silebilir; sattıktan sonra silerse telefon tekrar kayıtsız hale gelir.

Bu nedenle, pasaportla kayıtlı bir cihazı tanımadığınız birinden almanızı tavsiye etmem; kaydın silinip silinmeyeceğini bilemezsiniz.

İlla yurt dışı alacaksanız 2 tane 16 Pro alın zaten 80 bin liralara geliyor birinin 8 ay süresi dolunca diğerini kullanırsınız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Ben de şüphelendim açıkçası. Diplomat neden böyle bir işe girişsin ki? Zaten yurt dışında bulunduğu süreçte dolar bazında maaş alıyor..
    Ya da yurt dışından iki 16 pro max alıp gelsem e devletten tek cihaz iki imei kayıt hakkını iki cihazda kullansam yine aynı fiyata geliyor.

• Y4Ş4R kullanıcısına yanıt
    Hocam benim en yakın arkadaşım diplomat bu arada şu an yurt dışı görevinde yani mesela hayatta bu işe girişmez.

Çok sakıncalı bir olay. Yani telefonun kime satılacağı belli değil; o telefonla yasa dışı bir işlem yapılsa, sonuçta bu adam memur başı yanabilir. Ben de bu diplomat kayıt olayından çok huylanıyorum; bence uzak durun.

Dediğim gibi kayıt ettirmenize bile gerek yok 2 tane yurt dışı 16 Pro Max alsanız kayıt ettirmeden zaten bir sene fazlasıyla kullanırsınız.
    Tamamdır olmazsa öyle yapayım
    teşekkürler

Bilgim yok ama 2. Paragrafta bahsettiğiniz olayın doğruluğunun olduğunu sanmıyorum. 15-20gün önce hb nin değiş tokuş kampanyası ile bütün hatlara açılmış 14pm imi verip 16pro aldım. Sizin söylediğiniz gibi bi risk söz konusu olsa hb böyle bi değişimi ya da kampanyayı yapar mı? Ben şimdi e devlete girip imeinin kaydını silsem hb ne yapacak?

Yapar hocam sonuçta cihaz kayıtlı.

Şöyle söyleyeyim ben eşimin edevletine girdiğimde IMEI sil seçeneği var. Denemedim oluyor mu diye tabi ki:)

O zaman hb nasıl aldı bu telefonu yurtdışı olduğunu bilerek aldı? Kimse denemeye cesaret edemez zaten öyle bi buton varsa da :D hb de saf değil koca firma böyle bi risk olsa napıcak benim telefonu tuğla mı :) başta da dediğim gibi net bilgim yok ama bence öyle bi silme butonu varsa bile 3 sene sonunda çalışacağını pek sanmıyorum.

Belki dediğiniz gibi olabilir 3 sene sonunda çalışmıyor olabilir. Mantıklı dediğiniz. Yine de ben riske giremezdim açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 932933934935936
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.