Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (942. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Brkynk , Brkynk , Cji Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.827
Cevap
550
Favori
869.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vatan dan aldığım ve Kutudan çizik çıkan telefonum için thh kararı gelmek üzere ama çöl titanyumdan soğudum gibi genelde kozmetik sorunlar hep çöl de çıkıyor. Beyaz alıp sorun yaşayan var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr4power M kullanıcısına yanıt

Umarım mesajımı almadan görmüş olursunuz 16 pm modelini almayın diğer 13-14-15- pro max modellerinden hiç bir farkı yok bu cihazın ben aldığıma çok pişmanım, yapay zeka özelliklerini kullanamıyorsunuz(türkçe desteği yok) yapay zekalı siri sanırım iphone 17-18 serisine kaldı bu yüzden beklemenizi gerekirse 17 almanızı tavsiye ediyorum.

• Yapay zeka özellikleri için apple 17-18 modelinde tam geçiş yaparsa, 16 serisine bu özellikleri es geçebilir mi?

Yani 15 ve altındaki modellere yaptığı muameleyi 16’lara da yapar mı? Büyük çuvalladı yapay zeka konusunda.

• G.U.Y kullanıcısına yanıt

Yapar mı yapar, ama destekliyor diye sattığı telefonları yok sayarsa çok büyük sorun olur

• PunchTR kullanıcısına yanıt

Telefonumu aldım, eskiden xiaomi redmi note 12 kullanıyordum ve bazı sorunlar oluşmaya başlamıştı telefonda. Mecburen bir telefon almak zorundaydım. 16nın çipi yapay zekaya göre üretilmiş bir çip, o yüzden 15 de bile olan bu özelliği 16 da kullanamamak saçma. Dil değiştirmek yeterli.

• kaiserx K kullanıcısına yanıt

Telefonun hangi panele sahip olduğunu nasıl anlıyoruz, bilgilendirirmisiniz.

• 
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.