< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (942. sayfa)

-
-
Umarım mesajımı almadan görmüş olursunuz 16 pm modelini almayın diğer 13-14-15- pro max modellerinden hiç bir farkı yok bu cihazın ben aldığıma çok pişmanım, yapay zeka özelliklerini kullanamıyorsunuz(türkçe desteği yok) yapay zekalı siri sanırım iphone 17-18 serisine kaldı bu yüzden beklemenizi gerekirse 17 almanızı tavsiye ediyorum.
-
Yapay zeka özellikleri için apple 17-18 modelinde tam geçiş yaparsa, 16 serisine bu özellikleri es geçebilir mi?
Yani 15 ve altındaki modellere yaptığı muameleyi 16’lara da yapar mı? Büyük çuvalladı yapay zeka konusunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapar mı yapar, ama destekliyor diye sattığı telefonları yok sayarsa çok büyük sorun olur
Telefonumu aldım, eskiden xiaomi redmi note 12 kullanıyordum ve bazı sorunlar oluşmaya başlamıştı telefonda. Mecburen bir telefon almak zorundaydım. 16nın çipi yapay zekaya göre üretilmiş bir çip, o yüzden 15 de bile olan bu özelliği 16 da kullanamamak saçma. Dil değiştirmek yeterli.
Telefonun hangi panele sahip olduğunu nasıl anlıyoruz, bilgilendirirmisiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X