En güzel renk beyaz ve titanyum rengi..Her türlü kilifla kullanilicak siyah kilif da taktinmi kamera kısmı göze güzel geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (938. sayfa)

-
-
60-120 hz arasinda bir nebze olsada farki hissedersin ama şaşirmazsin.e yerine düz 16 alirsin yada 16p bunu magazalar da test ederek kurcaliyarak hissedersen hoşuna giderse karar verirsin..Arada 20-30k fark var tabi bütçe meselesi de var.Değer mi sen karar ver.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fabrika hatasi gibi duruyor.Keşke daha önce görüp geri iade edebilseydin.Kilifla kullanip gözden ırak yaparsin yada kilifsiz kullanim can sıkarsin.Gecmiş olsun
açık ekran kapalı hocam valla o yüzden sordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kilif pek kullanmıyorum ahşap masa kamera lensini çizer mi
Safirden lens camlari 14 promu 2 sene kilifsiz kullandim sifir cizik belkide cihazdaki en saglam yer kamera cami diyebilirim hocam 16 proda 2 aydir kullaniyorum dediginiz seneryoda cizilmedi
Yorumunuz için teşekkür ederim ister istemez masaya surtuyor kameralar ondan dolayı tereddüt etmiştim :)
Islak mendil kesinlikle kasaya vurmayın,bu fabrikasyon bir hata bendede var ama bi tek ben görebilirim okadar küçük.
Herzaman nemli bezle silin kasayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasifik. -- 7 Mart 2025; 4:55:2 >
16p plus max olmayan modeller arasında pili en iyi olan. 120hz farkeder tabi ama önemli olan sizin için önemi. Ben çok sorun etmediğimden base 16 aldım ama eski telefonuma göre fark net belli oluyor. Sadece 120hz olarak da düşünmeyin. 3 kamera, aod gibi farklar da var ama evet en önemli fark yenileme hızı. Burada kişisel tercihler devreye giriyor biraz.
Teşekkürler. Tam iade süresinin son gunünde gördüm. Apple servisine gideceğim. Kabul etmezseler de hakem heyetine gideceğim. 100 bin liraya telefon satıyor. Düştüğü duruma bak.
Demek ki çinliler bu cihazları üretirken doğru düzgün kontrol etmiyor. Hatalı üretiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova17 -- 7 Mart 2025; 10:32:30 >
Komple Apple almazsanız daha iyi gibi. Servis hizmeti de eskisi gibi kaliteli değil. Cihazlarına üvey evlat muamelesi yapıyor.
Arkadaşlar biraz konu dışı ama bu hayloft denilen arkadaşı göremiyorum; cezalı mı yoksa yine?
Arkadaşlar merhaba,
YD iphone 16pm kullanıyorum, 1. İmei micro sim ile kullandım, simdi micro simi çıkarıp esim takacağım, takacağım esim 1. imei ye mi atanır?
Ben yıllardır beyaz ve mavi renk telefon kullandığım için siyah aldım bu sefer😁
Arkadaşlar iphone 16'ya geçtim 14ümü en uygun nasıl satabilirim
-
Buradayım
Eskisi kadar bakmıyorum foruma kabak tat verdi
Arkadaşlar 1 2 gün içinde 16 pro max almayı düşünüyorum. Kılıf, ekran koruyucu jelatini nereden ve hangisini almalıyım? Lens kullanmama gerek var mı ?
hayırlı olsun şimdiden, ben ekran koruyucu olarak Spigen ez fit kullanıyorum. Kılıf da gürgençlerden vonmahlen vegan deri kılıf aldım gayet yeterli. ama spigen kılıf da alınır. lens e gerek yok ben yıllardır koruyucusuz kullandım problem olmadı
-
Ekran için Spigen cam alabilirsiniz, daha üst klasmanda Benks Glass warrior sapphire . Kameralar genelde cihazların en sağlam, kolay kolay hasar almayan ve çizilmeyen parçaları olur ama yinede korumak isterseniz Wivu safir kamera koruyucu öneririm, ucuza kaçacaksanız hiç almayın kamera koruyucu , boş yere çöp olur paranız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X