Nasıl bir farklılık vardı hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (940. sayfa)

-
-
Yanlış bilgi vermeyin hocam bence,lg samsung hepsi şanş işi samsung panel de kötü olanda çıktı çok,
Ayrıca benimkide lg orta kalite paneli renkler ve herşeyiyle canlılıyla harika.
Tamamen şanş işi bu cihazlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekrandaki renkler daha doygun daha gerçekçi ve canlı. Yani görünce fark ediyor insan. İlk defa Apple’dan nefret ettim. Böyle bir hatayı nasıl yaptı anlamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış bilgi değil benim kullandığım lg panel telefon insan kendi malına söver mi? Kötü der mi? Bariz lg panel kötü iki benim panel hem daha güncel lg olmasına rağmen. O yapaylık renklerdeki yanlışlık hepsi rahatsız edici.
Ortada bir hata yok ki. Apple yıllardır böyle zaten. Samsung üretici haliyle kendi amiral gemisi cihazında en iyisini kullanıyor. Apple ama Samsung, LG vb. tedarikçilerden temin ettiği ekranları kullanıyor ve bunlar da kendi içinde kalite kalite maalesef. Yukarıda arkadaşın dediği şans faktörü de bu. Şansınıza hangi parti denk gelirse, kimine LG’nin en üst kalite ekran paneli denk geliyor kimine orta kalite, kullanılan Samsung ekranda da çeşit çeşit paneller var orta kalitesi denk gelebiliyor. Zaten her sene tartışılan beyazların tam beyaz görünmesi veya hafifi sarımsı olması durumu da bundan kaynaklı işte. Başta da dediğim gibi bu bir hata değil Apple çok uzun yıllardır bu şekilde çalışıyor, çok satış olduğu için tek bir üreticinin üretim bantı yeterli gelmiyor o yüzden böyle farklı farklı üreticilerden tedarik ediyor.
Biraz şanş işi dediğim gibi hocam.sizede böyle rastlamış,
Birde şöyle deneyin otomatik parlaklığı kapatın ışığı sonuna kadar açın 4 saniye bekleyin.
Dediğim gibi bendede orta kalite lg panel var ama renkler canlılık harika.
Ben pil pil diye deli divane olan insanlara "pillocan" diyorum 😀
-
Nasıl bakılıyor panel üreticisine
evet 2.günüm %42 bataryası var şuan,6.30 saat ekran süresi vermiş,yarını bile çıkartabilir.
-
-
15pro'nun bataryası çok kötüydü günde 2 kez takmak zorunda kalıyordum, 16pro'nun bataryasından memnun olan var mı?
15pro'dan 16pro'ya geçenlerin deneyimini merak ediyorum?
cevaplayanlara teşekkürler
-
Ekran boştayken kaç? Kullanmadığınız süre daha çok o halde. Benim cihazda 2.günü çıkarttığımı hatırlamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Legendery15pro'nun bataryası çok kötüydü günde 2 kez takmak zorunda kalıyordum, 16pro'nun bataryasından memnun olan var mı?
15pro'dan 16pro'ya geçenlerin deneyimini merak ediyorum?
cevaplayanlara teşekkürler
iOS Sürümünden mi yoksa telefondan mı bilmiyorum ama arkadaşta 16 pro var pilden çok şikayetçi günde garanti 2 defa şarja takıyor.
-
Ekran boştayken 45 dakika 2 gündür
-
abiler bu rcs mesajları hala kullanamamamızın sebebi nedir. aramada gözüküyor. olması gereken yerde ayar yok. operatör mü apple tr mi buna engel
-
Operatör, Apple operatör desteklerse çalışır diyor
hem operatöre hem de apple bu kadar para verip özelliklerinden faydalanamamak da çok gülünç, aynı durum apple pay de de var. yıllardır resmi olarak getirmediler.
-
ekran panelinin markasını nasıl öğreniyoruz
Telefonu fazla eline almaz bütün gün wifi de kalırsa belki, yoksa sürekli telefonda işi ve gün boyu mobil veride olursa mümkün değil. Ben bile sabah saat 6.30 da şarjdan çıkarıyorum, işim gereği bütün gün dışardayım eve saat akşam 8 de geldiğimde şarjım %35-40 arası de ve ekran süresi en fazla 6 saat.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X