Şimdi Ara

Apple İphone 3GS'mi HTC HERO mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben bu ara yeni bir telefon alacağım. İphone 3GS ile HTC Hero arasında kaldım. İkiside çok iyi. Asıl amacım internet. İPHONE nun internette çok iyi oldugunu biliyorum ama flash yok. HTC de flash var yalnız iki parmakla zoom olayı iphone kadar hızlı değilmiş sanırım. Karar veremiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim..

• ne dusunuyosun 3gs tabikide dokunmatik ve hızda cıgır asmıs telefon cok dusunme
  • htc hero kullanmadıysan insanları yanlış değeerlendirme bence
    hem htc hero android işletim sistemi olan java destekli vitroseramik ekranı olan (leke tutmayan parmak izi falan) i phone kadar hassas dokunmatik ekranlı bir telefon
    google nin kullandığı sistemin aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustim007 -- 17 Aralık 2009; 20:01:48 >
  • her sene gibi yine bi iphone killer iddiasıyla çıkmış bir telefon daha...ben almıyım..
  • Ben olsam 3Gs alırdım, ki aldım zaten

Çok memnunum, karar seni tabi.
  • Ben de ikisi de var, htc hero da oldukca basarılı bir telefon ama iPhone gercekten isletim sistemiyle ve appstore farkıyla daha onde bence.
    Benim tercihim iPhone 3gs olurdu, zaten hero nun hafızası max. 8 gb olabilmekte, bana yeterli degil
  • Hiç düşünme bile iphone3gs al çünkü internet kullanımı çok kolay ve hızlı bence en iyisi bu alanda.. Flashı kafana kakma hiç eksikliğini hissemedim ben, pek gerekte yokmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikisi arasında kalırsan 3gs.......
    ama tavsiym 1 ay daha bekle . nexus one tanıtılsın... ona göre karırını ver......
    acele etme..........................................................
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebaba07baba

ikisi arasında kalırsan 3gs.......
    ama tavsiym 1 ay daha bekle . nexus one tanıtılsın... ona göre karırını ver......

bi kac ay daha beklesin daha neler tanıtılır neler bence alacaksan simdi al.. yok o cıksın yok bu cıksın dıye bekleme iphone la internette cok rahat geziniyorum ama hero yu cok iyi bildigimi soyleyemem ama bi flash icin de hero almaya deger mi orası tartısılır.. (bu arada apple su flash olayını bı halledemedi anasını satıyım gelen flash dan vuruyo giden flash dan vuruyo)

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Stewie:.

quote:

Orijinalden alıntı: ebaba07baba

ikisi arasında kalırsan 3gs.......

bi kac ay daha beklesin daha neler tanıtılır neler bence alacaksan simdi al.. yok o cıksın yok bu cıksın dıye bekleme iphone la internette cok rahat geziniyorum ama hero yu cok iyi bildigimi soyleyemem ama bi flash icin de hero almaya deger mi orası tartısılır.. (bu arada apple su flash olayını bı halledemedi anasını satıyım gelen flash dan vuruyo giden flash dan vuruyo)

yaklaşık 2000 lira vereceğiniz ve tahminen 1-2 yıl kullanacağınız bir cihaz için bir ay beklemek bence mantıklı.
    nexus one dan umutluyum. ilk inceleyen testerlarda çok beğeniş telefonu.

kısa bir iphone nexus one karşılaştırması :http://forum.donanimhaber.com/m_36495721/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm

• Nexus'da 3g yokmuş kısaca salla gitsin onu, şimdiden 3gs al keyfine bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.