Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar size sormak istediğim birsey var. Telefonumda home tuşunun sağdaki cam kısma doğru bastırınca hafif hafif ses geliyor çıtır çıtır diye sizce telefonu degistirmeli miyim? Telefona filmiydi vs çeşitli masraflar yaptım değiştirirsem onlar boşa gidecek ve telefonun iclouddan kendini yüklemesini 2 gün beklemistim yine aynısı olacak. Bu ses uzun vadede sorunlara yol açar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide ekleyebilirsiniz bende biraz önce turkcell mağazadan aldım 2240 liraya 32gb siyah
  • 16gb black benide ekleyin 1 gün önce aldım bende 2099tlye.
  • 4 saat 54 dakika kullanım
    10 saat 57 dakika bekleme şarj %2 normal mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanzeL903

4 saat 54 dakika kullanım
    10 saat 57 dakika bekleme şarj %2 normal mi acaba?

5 saatin 4 saati uygulama vs. karistirdiysaniz normal olabilir. Kullanimdan kullanima cok fark var. Bir sey soylemek zor.
  • çok fazla kullanmadım 47 dk telefon görüşmesi yapmışım. whatsapp kullandım ama uzun süre değil. anormal geliyor bana.
  • iPhone 5'te Sarj sikintisi ile ilgili sirasiyla yazayim, kullanmak isteyen olabilir:

Ayarlar/Bildirimler/Elle secili, Bildirim Merkezinde olmasini istemediklerinizi Duzenle diyip asagiya alin
    Ayarlar/Genel/Hakkinda/Tanilar ve Kullanim/GONDERME secin
    Ayarlar/Genel/Otomatik Kilit 1 DAKIKA
    Ayarlar/Genel/Hucresel/3G KAPALI [internet kullanmayanlar Hucresel Veri'yi de kapatabilirler (EDGE)]
    Ayarlar/Wi-Fi KAPALI
    Ayarlar/Bluetooth KAPALI
    Ayarlar/Kisisel Erisim Noktasi KAPALI
    Ayarlar/Gizlilik/Konum Servisleri/Sistem Servisleri/ HEPSI KAPALI, en alttaki acik
    Ayarlar/Mail,Kisiler,Takvimler/Yeni Verileri Al KAPALI, Aninda Ilet KAPALI, Al: ELLE (mail hesabi olup da maillari aninda almak istemeyenler icin)
    Ayarlar/Parlaklik ve Duvar Kagidi/ Parlaklik KISIKTA ve Otomatik Parlaklik istege gore ACIK/Kapali

Yani aslinda bir cok kullanicinin bilmedigi TANILARI GONDERME ve SISTEM SERVISLERI'ni paylasmis gibi oldum.

[NOT: "Bunlari kullanmayacaksan at o telefonu yeau" benzeri sacma yorumlara kapalidir, bilgi paylasimi amaclidir]
  • Ben İPhone almayı düşünüyorum ama telden kablosuz internete bağlanmam biraz sorun. O yüzden istediğim uygulamayı (mesela GTA Vicecity) bilgisayarıma kablolu internetimi kullanarak indirip sonra tele atabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

Ben İPhone almayı düşünüyorum ama telden kablosuz internete bağlanmam biraz sorun. O yüzden istediğim uygulamayı (mesela GTA Vicecity) bilgisayarıma kablolu internetimi kullanarak indirip sonra tele atabilir miyim?

Aynen dediginiz gibi uygulamalari PC'de iTunes'tan indirip daha sonra telefonu PC'ye baglayarak atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bufasulyabedava

benide ekleyebilirsiniz bende biraz önce turkcell mağazadan aldım 2240 liraya 32gb siyah

Bu fiyata nasil aldiniz 2500den asagi fiyat veren olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

Ben İPhone almayı düşünüyorum ama telden kablosuz internete bağlanmam biraz sorun. O yüzden istediğim uygulamayı (mesela GTA Vicecity) bilgisayarıma kablolu internetimi kullanarak indirip sonra tele atabilir miyim?

Aynen dediginiz gibi uygulamalari PC'de iTunes'tan indirip daha sonra telefonu PC'ye baglayarak atabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdusss

quote:

benide ekleyebilirsiniz bende biraz önce turkcell mağazadan aldım 2240 liraya 32gb siyah

turkcell storeda indirim vardı galiba
  • Ticari isletme olan TIM'lerden sorarsaniz boyle yuksek fiyatlar alirsiniz,

Ancak Turkcell sirketinin kendi magazalarinda sorarsaniz minimum fiyat neyse o fiyata alirsiniz (Flagship diye gecer, ornek olarak Istanbul'da KANYON, CAPITOL ve BAGDAT CADDESI magazalari)
  • arkadaslar su beyaz iphone 5 te koseler parlıyor ya gumus gibi saiyah iphone da oraların soyulduğunu söyleyen arkadaslar var acaba beyaz dakı gıbı tamamaen soysak gumus gıbı parlasa daha güzel görünmezmiydi
    neden boyadısılar :::
  • 5.1.1 Jailbreakli İphone 4'ümü anneme verip 64 GB İphone 5'e geçtim. Şu JB nasıl bir olaymış. Resmen çıplak kalmış hissediyorum. Tüm kullandığım eklentiler eksik kaldı. Umarım biran önce 6.1 ve peşinden JB gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgun2347

quote:

quote:

evet turkcell cuzdanla yapılan ödemelere %10 indirim var. ben birde sarı kutudan 20 liralık indirim aldım. tek çekim fiyatı 2240 oldu indirim 31 aralık'a kadar sürecek bu arada. bence hala almadıysanız iyi bir fırsat
  • eklerseniz sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet turkcell cuzdanla yapılan ödemelere %10 indirim var. ben birde sarı kutudan 20 liralık indirim aldım. tek çekim fiyatı 2240 oldu indirim 31 aralık'a kadar sürecek bu arada. bence hala almadıysanız iyi bir fırsat

Turkcell cüzdan nedir? Nasıl kullanılır, yarın gidip Kanyon'dan direk alırken kullanabilirmiyim?
    32gb'ı 2240TL ise direk alırım, 2500 psikolojik sınırımı aşıyor :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Birde bu indirim mağazada geçerli değil galiba, internet üzerinden almak gerekiyor galiba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Turkcell cüzdan nedir? Nasıl kullanılır, yarın gidip Kanyon'dan direk alırken kullanabilirmiyim?
    32gb'ı 2240TL ise direk alırım, 2500 psikolojik sınırımı aşıyor :D

turkcell cüzdanı için CUZDAN yazıp 7777'ye mesaj atıyorsunuz. sonra sizi arayıp kısa bir bilgilendirme yapıyorlar. sonra bu cüzdana kartınızı ekliyorsunuz. kredi kartınızın son 6 hanesini girerek ekliyorsunuz. kendi sitesinde daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz bence bu şekilde tek çekim 2258 oluyor. ben birde sarı kutudan 20 lira indirim aldım. sarı kutu içinse şuraya bakabilirsiniz: cüzdan içinse buraya:

edit: diğer sorunuz için evet sadece internette geçerli. ki bence mağazadan alınmaz. her mağaza kafasına göre bir fiyat belirliyor karşısındakinin tipine göre bi fiyat çekiyor telefona ki turkcell'in verdiği resmi fiyattan çıkmaları yasak sanırım. geçen gün ankara tunalıda küçük bir turkcell'e girdim 16gb için 2800 lira dedi yürü git dedim çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Gagalayan -- 29 Aralık 2012; 22:11:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.