Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosa' dan aldım ben de... 16 gb siyah... 4s den galaxy s3'e ordan da (1 hafta bile kullanamadım) 5 e terfi ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: DanzeL903

4 saat 54 dakika kullanım
    10 saat 57 dakika bekleme şarj %2 normal mi acaba?

5 saatin 4 saati uygulama vs. karistirdiysaniz normal olabilir. Kullanimdan kullanima cok fark var. Bir sey soylemek zor.

4 saat 4 dakika Kullanım
    21 saat 6 dakika beklemede %23
    Çok az oyun oynadım kalan sürede 3g açık facebook twitter vs sörf yaptım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigzel

quote:

Orijinalden alıntı: .:.

quote:

quote:

quote:

http://www.iphonekayit.com
    bu siteyi bilen varmı arkadaslar ben de yenı ıphone aldım ama pasaport kaydı gerekli nasıl yapabilirim acaba şimdiden tesekkurler

2 sene içerisinde kayıt yaptırmamış ve en son 1 ay içerisinde yurda giriş yapmış birini bulman lazım
    100 lira maliyeye + pasaportu kaça bulursan

kayıt yapılırken pasaport sahibininde olması gerekiyormuş yeni sistemde
    aşağıdaki sitedeki açıklamayı okuyabilirsin

http://www.iphoneturkey.biz/2012/06/yurt-disi-iphone-ipad-3g-imei-kaydi-pasaport-100tl-harc.html

sağolun hocam ilk başta parayı yatırıyoruz sonra bayiiye gidiyoruz okuyupta anladığım kadarıyla ( bu saatte )
    bu sitede de siz imei numara ve isim soy isim yollayın dedi bız acarız dedi tırstım biraz iki gün sonra çalıntı dıye ilan vermesınler toplam 150tl dedı :( ne yapacagımı bilemedim şimdilik..
    teşekkür ederim genede sağolun

aynen doğru kardeş, ama sitede yazdığına göre pasaport sahibininde gitmesi gerekiyor (en azından mevzuat böyle)
    bence sitelere güvenmeyin araştırdım... kayıtsız aldım özellikle, sitede de yazdığı gibi turist kaydı yaparlar 6 ay sonra kapanır yine telefon.
    bence tanıdık bir telefoncu vasıtasıyla veya pasaportu olan birinden yardım alın. ben ayın 14'ünde gelecek arkadaşımın üzerine yaptıracağım

bende isityorum o zaman :))
    ISLAMBOL nickli bir arkadaş yapıyormuş sanırım. siteden bir arkadaş söyledi konuyu yanlış yere açmışım görevliler sildi :)

KAYIT YAPILIS SEKLI:

1)Vergi Dairesine 100 TL harc yatiriyorsunuz IMEI numaranizla ve pasaportuna kaydedeceginiz kisinin TC Kimlik (veya pasaport) numarasi ve ismi ile.
    (Bu islem sirasinda pasaportun veya pasaport sahibinin olmasina gerek yok, devlet para alirken hicbir seyi sorgulamaz, para verirken vermemek icin her turlu seyi yapar mantigi)

2) Ardindan operatorlerden birine gidiyorsunuz, onlar bir dilekce doldurup pasaport sahibinin imzalamasini istiyorlar, o imzali dilekceyi aliyorlar, harc makbuzunu aliyorlar, pasaportu alip ilgili sayfalarinin fotokopisini cekiyorlar. Siz dilekcenin ve harc makbuzunun bir ornegini isteyin ileride problem cikarsa ibraz edersiniz en azindan.
    (Bu islem sirasinda pasaportun ve pasaport sahibinin bulunmasi gerekir dilekceye imza attigi icin pasaporttaki imzayla karsilastirilir BTK'da, ve pasaportunda fotokopisi alinacagi icin ona da ihtiyac vardir)

3) Pasaport sahibinin veya pasaportun elde edilemeyecegi durumlarda E-DEVLET uzerinden kayit yapilabilir.
    Bunun icin (1) numarali islem yapilmali, ardindan PASAPORT SAHIBININ PTT'den aldigi e-devlet sifresi istenip o sifre ile e-devlet sistemi uzerinden isteyen herkes kaydi gerceklestirebilir, dolayisiyla pasaporta veya pasaport sahibine gerek olmadan, sadece o kisinin e-devlet sifresi ile de kayit yapilabilir.

PASAPORTUN KAYDA ELVERISLI OLMASI:

1) Pasaport sahibinin ulkeye girisinden itibaren 1 aydan fazla sure gecmemeli.

2) O pasaporta 2 yildir kayit yaptirilmamis olmali. Ki bu 2 yil TAKVIM YILIDIR yani sadece yila bakilir, gune bakilmaz.

(2)'yi biraz daha acacak olursak, ornek olarak BUGUN yani 31 Aralik 2012'de kayit yapilan bir pasaporta bir sonraki kayit EN ERKEN 1 Ocak 2014'te yaptirilabilir, boylece 366 GUN sonra ilk kayit yapilabilir.
    Ancak YARIN yani 1 Ocak 2013'te kayit yapilirsa, o pasaporta EN ERKEN kayit 2 Ocak 2015 olacaktir yani tam 2 yil+1 gun sonra.

EKLEME: Yabanci vatandaslarin pasaportuna kayit yaptirirsaniz inanin cok ugrasirsiniz, onun yerine ailenizde akrabalarinizda arkadaslarinizda musait pasaport varsa onu kullanin.
    Yoksa forumda pasaport hakkini satanlar var asagi yukari 100 TL'ye, guvendiginiz biri ile birlikte gidin, kaydedin, kafaniz rahat olsun (gerci onun da iptal edilebilme ihtimali olabiliyormus sonradan ama, o konuda bir sey diyemeyecegim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 31 Aralık 2012; 11:56:46 >
  • Beni de ekle 16 GB Siyah Vodafone'dan aldım ben de.
  • beni de ekleyin beyaz iphone 5 16gb
  • sim kart takılmadan etkinleştirmiyor sanırım telefon wifi ye bağladım ama olmadı
  • Benide eklermisiniz. Bugün gold bilgisayardan aldım. 16 gb siyah
  • Ekleyin benide... 20 günlük iostan ayrılıktan sonra geri döndüm...
  • Beni de ekleyebilirsiniz. Dün akşamleyin Turkcell'den 16 GB ve beyaz olan modelini aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul4545

quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Ben de dün aldım telefonumu kargodan nihayet.Çok güzel olmuş.S3'den geçtim rahatladım cidden :)

s3 ten gecince nasil bir degisim oldu acar misiniz.
    s3 ten i phone 5 e gecmek hani android kullandim birde i phona bakalim mi yoksa farkli bir neden mi ? s3 ile i phone 5 arasindayim da

Ben iki platformu da kullanmış biri olarak halen karar verebilmiş değilim..
    En iyisi yok..

Android, arka plan çöplük, kimin ne yaptığı, hangi verinize eriştiği belli değil, çok uygulama kurmazsanız sorun yok, ama kurarsanız durum kontrol dışına çıkıyor, cihaz ana telefon fonksiyonlarını takılarak yerine getirir hale geliyor.
    Güncelleme bekleyerek ömür geçiyor, kaçıncı versiyon oldu halen belli sorunlar çözülemedi..

Ancak, içine dün dosyalarını at, istediğin gibi editle, kes kopyala eposta yolla, filimleri direk içine at izle, dönüştürme derdi yok ne atarsan izleme garantisi var, alt yazıları istediğin gibi değiştir, istersen popup penceresinde video izle,
    usb bellek gibi cihazı kullanabilirsin, dosya gezgini olması büyük avantaj. Önemli tüm dosyalar içinde, şirketten soru sorulursa açıyorum 2-3 office dökümanını kopyala yapıştır yapıyor, eposta ile 3-4 dökümanı yollayıp işimi bitiriyorum

İOS'i en son bıraktığımda 2-3 office dosyasını bile eposta ile yollama imkanı yoktu. Dosyayı aç gönder de. Eposta yazıyorsun, dosya eklemen gerekti yok, sadece resim. Ben kullanırken böyleydi. Gerçek Multitasking yok açık 3-4 office belgesi, browser, eposta arasında geçiş yapıp çalışamıyorsun. USB bellek gibi kullanmak yok, dosya gezgini yok.

Ancak İOS çok stabil, arka plan sorunu yok, çok güvenilir, ama sorun bunlar için ciddi fedakarlıklar verilmiş.

Özetle iyisi yok, istekler&ihtiyaçlar
    Ama android arka plan sorununu çözmezse düşüse başlar,
    Örnek SIII'e belleği yetmiyor az geliyor, 2gb olan model lazım
  • Lütfen benide ekleyin. İphone 5 64 GB siyah aldım bugün...
  • daha pasaporta kayıt yaptırmadan telefonu acıp güncellesek kapanma için geri sayım başlamış olur mu?
  • Takip ;)
  • Bende 15 gün önce 16 GB Iphone 5 aldım. Beni de eklemenizi rica ederim.
  • iPhone 5 32gb Siyah.
  • hocam rahatsız ediyorumda ben turkcellden 2409 tlye buldum 32 gb. siz hangi turkcellden aldınız acaba
  • iphoneler arası da bluuetooth olmaz bump gibi uygulamalar ile resim atılabilinir sadece onda da bluetooth gerekmez. sadece kulaklık yazıcı vs gibi cihazlar arası iletişime geçilebilinir ama jb yaparsanız diğer telefonlar ile iletişime geçebilrisiniz
  • mart ayında inşallah geliyor.
    ekle bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.iphonekayit.com
    bu siteyi bilen varmı arkadaslar ben de yenı ıphone aldım ama pasaport kaydı gerekli nasıl yapabilirim acaba şimdiden tesekkurler

2 sene içerisinde kayıt yaptırmamış ve en son 1 ay içerisinde yurda giriş yapmış birini bulman lazım
    100 lira maliyeye + pasaportu kaça bulursan

kayıt yapılırken pasaport sahibininde olması gerekiyormuş yeni sistemde
    aşağıdaki sitedeki açıklamayı okuyabilirsin

http://www.iphoneturkey.biz/2012/06/yurt-disi-iphone-ipad-3g-imei-kaydi-pasaport-100tl-harc.html

sağolun hocam ilk başta parayı yatırıyoruz sonra bayiiye gidiyoruz okuyupta anladığım kadarıyla ( bu saatte )
    bu sitede de siz imei numara ve isim soy isim yollayın dedi bız acarız dedi tırstım biraz iki gün sonra çalıntı dıye ilan vermesınler toplam 150tl dedı :( ne yapacagımı bilemedim şimdilik..
    teşekkür ederim genede sağolun

aynen doğru kardeş, ama sitede yazdığına göre pasaport sahibininde gitmesi gerekiyor (en azından mevzuat böyle)
    bence sitelere güvenmeyin araştırdım... kayıtsız aldım özellikle, sitede de yazdığı gibi turist kaydı yaparlar 6 ay sonra kapanır yine telefon.
    bence tanıdık bir telefoncu vasıtasıyla veya pasaportu olan birinden yardım alın. ben ayın 14'ünde gelecek arkadaşımın üzerine yaptıracağım

bende isityorum o zaman :))
    ISLAMBOL nickli bir arkadaş yapıyormuş sanırım. siteden bir arkadaş söyledi konuyu yanlış yere açmışım görevliler sildi :)

KAYIT YAPILIS SEKLI:

1)Vergi Dairesine 100 TL harc yatiriyorsunuz IMEI numaranizla ve pasaportuna kaydedeceginiz kisinin TC Kimlik (veya pasaport) numarasi ve ismi ile.
    (Bu islem sirasinda pasaportun veya pasaport sahibinin olmasina gerek yok, devlet para alirken hicbir seyi sorgulamaz, para verirken vermemek icin her turlu seyi yapar mantigi)

2) Ardindan operatorlerden birine gidiyorsunuz, onlar bir dilekce doldurup pasaport sahibinin imzalamasini istiyorlar, o imzali dilekceyi aliyorlar, harc makbuzunu aliyorlar, pasaportu alip ilgili sayfalarinin fotokopisini cekiyorlar. Siz dilekcenin ve harc makbuzunun bir ornegini isteyin ileride problem cikarsa ibraz edersiniz en azindan.
    (Bu islem sirasinda pasaportun ve pasaport sahibinin bulunmasi gerekir dilekceye imza attigi icin pasaporttaki imzayla karsilastirilir BTK'da, ve pasaportunda fotokopisi alinacagi icin ona da ihtiyac vardir)

3) Pasaport sahibinin veya pasaportun elde edilemeyecegi durumlarda E-DEVLET uzerinden kayit yapilabilir.
    Bunun icin (1) numarali islem yapilmali, ardindan PASAPORT SAHIBININ PTT'den aldigi e-devlet sifresi istenip o sifre ile e-devlet sistemi uzerinden isteyen herkes kaydi gerceklestirebilir, dolayisiyla pasaporta veya pasaport sahibine gerek olmadan, sadece o kisinin e-devlet sifresi ile de kayit yapilabilir.

PASAPORTUN KAYDA ELVERISLI OLMASI:

1) Pasaport sahibinin ulkeye girisinden itibaren 1 aydan fazla sure gecmemeli.

2) O pasaporta 2 yildir kayit yaptirilmamis olmali. Ki bu 2 yil TAKVIM YILIDIR yani sadece yila bakilir, gune bakilmaz.

(2)'yi biraz daha acacak olursak, ornek olarak BUGUN yani 31 Aralik 2012'de kayit yapilan bir pasaporta bir sonraki kayit EN ERKEN 1 Ocak 2014'te yaptirilabilir, boylece 366 GUN sonra ilk kayit yapilabilir.
    Ancak YARIN yani 1 Ocak 2013'te kayit yapilirsa, o pasaporta EN ERKEN kayit 2 Ocak 2015 olacaktir yani tam 2 yil+1 gun sonra.

EKLEME: Yabanci vatandaslarin pasaportuna kayit yaptirirsaniz inanin cok ugrasirsiniz, onun yerine ailenizde akrabalarinizda arkadaslarinizda musait pasaport varsa onu kullanin.
    Yoksa forumda pasaport hakkini satanlar var asagi yukari 100 TL'ye, guvendiginiz biri ile birlikte gidin, kaydedin, kafaniz rahat olsun (gerci onun da iptal edilebilme ihtimali olabiliyormus sonradan ama, o konuda bir sey diyemeyecegim)

Öncellikle teşekkür ediyorum.

Kredi kartı ile vergi ödeyebilirmiyiz acaba? Ve bu vergiyi maliye de hangi bölüme vereceğiz?teşekkürler
  • arkadaşlar yarın ip5 almaya gidecem pasaport kayıtlı bunun için size birkaç soru soracağım şimdiden teşekkürler;
    1: A1428 ve A1429 arasında ki farkı arkadaşların çoğu yazmış 3g ve 4g amerika, türkiyeye daha gelmedi falan die fakat pek bişe anlayamadım hangisini alsam daha iyi onu söylemeniz yeter :)
    2: Paket açımında dikkat etmem gereken hüsuslar var mı çizik, darbe, belli bi yerde kod falan gibi değilde kayıtlı olduğuna numaradan(ime) Türkiye ve apple stora ait internet sitesi var mı
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.