Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün itibariyle vodafone den cihaz aldım i5 64 GB ama wifisinde sorun çıktı.Ağı ancak modemin dibindeyken görüyor. Cihaz 6.0.2 sürümünde yani güncel.Bu sorunu yaşayanlar var mı? Yoksa cihazı garantiye yollamam mı lazım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfss

arkadaşlar yarın ip5 almaya gidecem pasaport kayıtlı bunun için size birkaç soru soracağım şimdiden teşekkürler;
    1: A1428 ve A1429 arasında ki farkı arkadaşların çoğu yazmış 3g ve 4g amerika, türkiyeye daha gelmedi falan die fakat pek bişe anlayamadım hangisini alsam daha iyi onu söylemeniz yeter :)
    2: Paket açımında dikkat etmem gereken hüsuslar var mı çizik, darbe, belli bi yerde kod falan gibi değilde kayıtlı olduğuna numaradan(ime) Türkiye ve apple stora ait internet sitesi var mı

şimdiden hayırlı olsun. a1428 ler amerika at&t 4g frekanslarına uyumlu modeller. yani amerika dışında hatta amerika da bile at&t dışında 4g kullanamayan cihazlar. a1429 lar ise avrupa gsm operatörlerinin 4g frekanslarına uyumlu cihazlardır. şuan ülkemizde 4g yok. ama ilerisi düşünülürse a1429 lar tercih edilmelidir diyorlar. bende a1429 serisi cihaz aldım. karar sizin. paket açarken jelatinine dikkat edin. bantları yırtık olmasın. kutunun köşelerinde üstünde altında hasar olmasın . kayıtlı olup olmadıgını
    www.mcks.gov.tr
    .:MCKS-Mobil Cihaz Kayt Sistemi:.
    http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php
    siteden görebilirsiniz. ama kesinlikle kayıt edildigine dair vergi dairesine yatırılan makbuz fotokopisi ve kayıttan sonra verilen evragı satıcıdan isteyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceo41

Herkese merhabalar,

Bugün itibariyle vodafone den cihaz aldım i5 64 GB ama wifisinde sorun çıktı.Ağı ancak modemin dibindeyken görüyor. Cihaz 6.0.2 sürümünde yani güncel.Bu sorunu yaşayanlar var mı? Yoksa cihazı garantiye yollamam mı lazım sizce?

Direk beklemeden geri iade edin, Red yetkilisine anlatın durumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: origo35

quote:

Orijinalden alıntı: asdfss

arkadaşlar yarın ip5 almaya gidecem pasaport kayıtlı bunun için size birkaç soru soracağım şimdiden teşekkürler;
    1: A1428 ve A1429 arasında ki farkı arkadaşların çoğu yazmış 3g ve 4g amerika, türkiyeye daha gelmedi falan die fakat pek bişe anlayamadım hangisini alsam daha iyi onu söylemeniz yeter :)
    2: Paket açımında dikkat etmem gereken hüsuslar var mı çizik, darbe, belli bi yerde kod falan gibi değilde kayıtlı olduğuna numaradan(ime) Türkiye ve apple stora ait internet sitesi var mı

şimdiden hayırlı olsun. a1428 ler amerika at&t 4g frekanslarına uyumlu modeller. yani amerika dışında hatta amerika da bile at&t dışında 4g kullanamayan cihazlar. a1429 lar ise avrupa gsm operatörlerinin 4g frekanslarına uyumlu cihazlardır. şuan ülkemizde 4g yok. ama ilerisi düşünülürse a1429 lar tercih edilmelidir diyorlar. bende a1429 serisi cihaz aldım. karar sizin. paket açarken jelatinine dikkat edin. bantları yırtık olmasın. kutunun köşelerinde üstünde altında hasar olmasın . kayıtlı olup olmadıgınıhttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php siteden görebilirsiniz. ama kesinlikle kayıt edildigine dair vergi dairesine yatırılan makbuz fotokopisi ve kayıttan sonra verilen evragı satıcıdan isteyin.

çok teşekkür ederim çok işime yarayacak söyledikleriniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfss -- 2 Ocak 2013; 0:41:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

quote:

Herkese merhabalar,

Hocam geçmiş olsun, ben olsam öncelikle bir restore denerdim, olmuyorsa değiştirmeyi düşünürdüm.

Acaba cihaz 6.0.2 mi geldi, yoksa siz kendiniz mi 6.0.2 yaptınız?
    (Konu ile alakası yok, merakımdan soruyorum)

• Beni de ekle hocam, htc evo 3d ve iphone 4 umu satip aldim 5i, pisman degilim :D

• quote:

quote:

Herkese merhabalar,

Bugün hemen aldığım yere geri götürücem mutlaka. Biraz deneme yaptım ama modeme yaklaşmadan hayatta çekmiyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

quote:

Herkese merhabalar,

Hocam geçmiş olsun, ben olsam öncelikle bir restore denerdim, olmuyorsa değiştirmeyi düşünürdüm.

Teşekkür ederim, ilk iphone deneyimim ve restore vs yapmayı bilmediğimden kurcalamadım. Bir arkadaşım daha önermişti ama ellemedim. Hatta daha bir apple kimliğim bile yok. Wifi sorunu olunca hiç birşey yapmadım öylece bekletiyorum telefonu. Bugün direkt aldığım yere gidip vereceğim cihazı...

Cihaz 6.0.2 şu an ve öyle almıştım çünkü cihaz 8 günlük kullanılmış cihaz. Yani sıfır almadım. Herhalde ilk alındığında güncellemesi yapılmıştır diye düşünüyorum...
  • Bende 3 ayı aşkın bir zamandır kullanıyorum. Benide ekleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoBChopper

Bende 3 ayı aşkın bir zamandır kullanıyorum. Benide ekleyebilirsiniz.

selam dostum, herhangi bir çizilme, deformasyon var mı telefonunda? hassaslığı ne durumda telefonun?
  • quote:

Herkese merhabalar,

ben dün deneme fırsatı buldum, 3 katlı bir apartmanda 3ncü kattaki wireless i en alt kattan 1 kademe olmak suretiyle gördü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

quote:

Orijinalden alıntı: BoBChopper

Bende 3 ayı aşkın bir zamandır kullanıyorum. Benide ekleyebilirsiniz.

selam dostum, herhangi bir çizilme, deformasyon var mı telefonunda? hassaslığı ne durumda telefonun?

Bir kere arabadan inerken beton zemine düşürdüm. Onda da (sol alt) hemen kulaklık girişinin üstü köşesi hasar gördü. Siyah olan rengin altından gri bir renk çıktı, minik bir oyuk oluştu. Daha büyük bir sıkıntı da olabilirdi fakat şanslıymışım bu kadar küçük bir hasarla atlattım. Bir de o dönem Türkiye'de satışı ve yedek parçası bulunmadığından ekranına ya da kullanımıma engel oylanacak bir hasar olsaydı o zaman işim zordu. Ya yurtdışına tamir icin göndermem gerekecekti ya da buraya gelmesini bekleyecektim.

Yukarıda bahsettigim tamamen kullanıcı hatasından meydana gelen çiziğinin dışında ne ekranında ne de başka bir yerinde en ufak bir deformasyon olmadı. (Kaldı ki elektronik cihazları çok hor kullanan, gerekli özeni gösteremeyen biriyimdir)

iPhone5 i piyasaya sürülmeden önceki sehir efsanesi haline gelmiş abartmalardan etkilenip, beklentilerini çok çok yüksek tutmayanların dışında, genel olarak herkesin memnun kalacağı bir cihaz olarak görüyorum. Benim icin tek eksik yanı; bundan önce iPhone4S kullanıyordum. Onun ele oturuşu, kullanım ergonomiği, elinize aldığında verdiği hissiyat çok daha iyiydi. Tabii bu benim tamamen kişisel görüşüm. Bana kalsa ağırlığı ve inceliğide değişmemeliydi. Benim icin fiziksel olarak iPhone5, 4S in tamamen aynı kasasına sahip olmalıydı. Sadece altında ve üstünde bulunan ekran dışındaki siyah bölümlerinide ekrana dahil edilmesiyle, ön yüzü tamamen ekran olarak üretilmiş bir cihaz olarak (bencede!) gerekli ekran büyümesini elde edecek fakat cihaz fiziksel olarak hala aynı halini kuruyacaktı.
    Tabii bu teknoloji olarak ne kadar mümkündür onu bilemiyorum...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkese merhabalar,

Teşekkür ederim, ilk iphone deneyimim ve restore vs yapmayı bilmediğimden kurcalamadım. Bir arkadaşım daha önermişti ama ellemedim. Hatta daha bir apple kimliğim bile yok. Wifi sorunu olunca hiç birşey yapmadım öylece bekletiyorum telefonu. Bugün direkt aldığım yere gidip vereceğim cihazı...

Cihaz 6.0.2 şu an ve öyle almıştım çünkü cihaz 8 günlük kullanılmış cihaz. Yani sıfır almadım. Herhalde ilk alındığında güncellemesi yapılmıştır diye düşünüyorum...

Aynı sorun bende de vardı ve maalesef güncellemeyle alakası yok, donanımsal bir sorun. Telefondaki wifi anteninden kaynaklı. Ben geçen hafta aldığım yere yolladım ve birebir değişim yapıldı. Eğer garantisi varsa yollayın değişim isteyin.
  • Bugün benim cihazda wifi yi görmüyor. Son sürümdeyim ama bildiğin bağlanmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

quote:

Herkese merhabalar,

ben dün deneme fırsatı buldum, 3 katlı bir apartmanda 3ncü kattaki wireless i en alt kattan 1 kademe olmak suretiyle gördü.

Ne yazık ki bende ne alt komşununkini görüyor ne de benim ağımı :( ancak modeme 1 metre kala görmeye başlıyor :( az sonra gideceğim aldığım yere, inşallah garanti kapsamında değişir cihaz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizma6080

quote:

quote:

quote:

quote:

Herkese merhabalar,

Aynı sorun bende de vardı ve maalesef güncellemeyle alakası yok, donanımsal bir sorun. Telefondaki wifi anteninden kaynaklı. Ben geçen hafta aldığım yere yolladım ve birebir değişim yapıldı. Eğer garantisi varsa yollayın değişim isteyin.

Evet az sonra aldığım yere gideceğim cihazla beraber ve değişim isteyeceğim :( Bende de 6.0.2 sürümü yüklü olup sorun olduğuna göre donanımsal ve yenisini verirler inşallah. vodafone den aldığım için cihaz garantili cihaz yurt içi yani. brighstar firmasıymış sanırım. İnşallah değişir ve kısa zamanda gelir. hattıda başka telefona nasıl takıcam bakalım şimdi :( aparat lazım dedi bazı arkadaşlar, arayıp bulucaz artık :( eski telefonla yola devam :(
  • hocam beni de ekle, ilk ioslu telefonum bundan sonra da uzun süreler ios kullanmaya devam edicem gibi..
  • Yaz Dostum
  • beni de eklersen sevinirim, 206. oluyorum galiba.
  • Beni de ekleyin;
    16 gb Beyaz. :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.