Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bufasulyabedava

quote:

Orijinalden alıntı: abdusss

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akgun2347

quote:

quote:

benide ekleyebilirsiniz bende biraz önce turkcell mağazadan aldım 2240 liraya 32gb siyah

Bu fiyata nasil aldiniz 2500den asagi fiyat veren olmadi

turkcell storeda indirim vardı galiba

evet turkcell cuzdanla yapılan ödemelere %10 indirim var. ben birde sarı kutudan 20 liralık indirim aldım. tek çekim fiyatı 2240 oldu indirim 31 aralık'a kadar sürecek bu arada. bence hala almadıysanız iyi bir fırsat

Turkcell cüzdan nedir? Nasıl kullanılır, yarın gidip Kanyon'dan direk alırken kullanabilirmiyim?
    32gb'ı 2240TL ise direk alırım, 2500 psikolojik sınırımı aşıyor :D

turkcell cüzdanı için CUZDAN yazıp 7777'ye mesaj atıyorsunuz. sonra sizi arayıp kısa bir bilgilendirme yapıyorlar. sonra bu cüzdana kartınızı ekliyorsunuz. kredi kartınızın son 6 hanesini girerek ekliyorsunuz. kendi sitesinde daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz bence bu şekilde tek çekim 2258 oluyor. ben birde sarı kutudan 20 lira indirim aldım. sarı kutu içinse şuraya bakabilirsiniz: cüzdan içinse buraya:

Teşekkürler, cüzdanı kurdum,
    ama tek çekim beni bozar, bir daha toparlayamam :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akgun2347

quote:

quote:

benide ekleyebilirsiniz bende biraz önce turkcell mağazadan aldım 2240 liraya 32gb siyah

Bu fiyata nasil aldiniz 2500den asagi fiyat veren olmadi

turkcell storeda indirim vardı galiba

evet turkcell cuzdanla yapılan ödemelere %10 indirim var. ben birde sarı kutudan 20 liralık indirim aldım. tek çekim fiyatı 2240 oldu indirim 31 aralık'a kadar sürecek bu arada. bence hala almadıysanız iyi bir fırsat

Turkcell cüzdan nedir? Nasıl kullanılır, yarın gidip Kanyon'dan direk alırken kullanabilirmiyim?
    32gb'ı 2240TL ise direk alırım, 2500 psikolojik sınırımı aşıyor :D

turkcell cüzdanı için CUZDAN yazıp 7777'ye mesaj atıyorsunuz. sonra sizi arayıp kısa bir bilgilendirme yapıyorlar. sonra bu cüzdana kartınızı ekliyorsunuz. kredi kartınızın son 6 hanesini girerek ekliyorsunuz. kendi sitesinde daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz bence bu şekilde tek çekim 2258 oluyor. ben birde sarı kutudan 20 lira indirim aldım. sarı kutu içinse şuraya bakabilirsiniz: cüzdan içinse buraya:

Teşekkürler, cüzdanı kurdum,
    ama tek çekim beni bozar, bir daha toparlayamam :D

siz bilirsiniz tabi, fakat taksit ekledikçe fiyatında arttığını unutmayın bu arada üst mesaja küçük bir düzeltme yaptım
  • eski sim karttaki rehberi nanosimkarta dolayısıyla iphone 5 e nasıl aktarabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz

eski sim karttaki rehberi nanosimkarta dolayısıyla iphone 5 e nasıl aktarabilirim?

Öncelikle hangi marka telefondan aktarım yapacaksanız o telefonun yazılımı ile rehberinizi bilgisayarınızda Outlook veya Windows Adres Defterine aktarmalısınız . Örneğin Samsung marka telefondaki kayıtlarınızı samsung yazılımı ile bilgisayarınıza aktarılmasını sağlabilirsiniz .
    Nokia kullanıyorsanız Nokia PC Suite ile Outlook veya adres defterine aktarınız . Daha sonra bilgisayarınızda iTunes üzerinden Contacts bölümünden Sync Contacts with seçeneğinden Outlook seçerek aktarabilirsiniz .

outlook olmasa windos 7 de kişiler var rehber orayada yedekliyor kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz

eski sim karttaki rehberi nanosimkarta dolayısıyla iphone 5 e nasıl aktarabilirim?

Öncelikle hangi marka telefondan aktarım yapacaksanız o telefonun yazılımı ile rehberinizi bilgisayarınızda Outlook veya Windows Adres Defterine aktarmalısınız . Örneğin Samsung marka telefondaki kayıtlarınızı samsung yazılımı ile bilgisayarınıza aktarılmasını sağlabilirsiniz
    . Nokia kullanıyorsanız Nokia PC Suite ile Outlook veya adres defterine aktarınız . Daha sonra bilgisayarınızda iTunes üzerinden Contacts bölümünden Sync Contacts with seçeneğinden Outlook seçerek aktarabilirsiniz

outlook bazen olmuyor windows 7 de kişiler klasorune rehberi yedekliyor
  • tcell magazadan 64gb beyaz aldım.
  • Ben de dün aldım telefonumu kargodan nihayet.Çok güzel olmuş.S3'den geçtim rahatladım cidden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Ben de dün aldım telefonumu kargodan nihayet.Çok güzel olmuş.S3'den geçtim rahatladım cidden :)

ne kadar sürede aldınız kargodan benimki hala kargoda ? cmtesi sabahtan beri.
  • Merhabalar,
    Kulübe bende katıldım.
    iPhone 5'im geldi...

Apple iPhone 5 [ANA KONU]

3Gs'den sonra biraz değişik geldi tutuşu
    Gittigidiyordan yurtdışı aldım
    Jelatini açılmamış şekildeydi ve imeisini apple sitesinden kontrol ettim doğruladı
    Telefonu açtım kalitesinden belli zaten orjinalliği...

Henüz nano sim kart almadım. SGP Hybrid gunmetal le korumaya aldım sadece

Üç sorum olacak...

1-Imeisinden üretiminde bir problem olup olmadığını veya hangi parti-ülke üretimi olduğunu anlayabilir miyim ?

2-Pasaport ayın 14-15 inde gelecek... Yeni sisteme göre 30 gün süresi var ama daha önce kapanır diyorlar 15 günde kapanır mı ?

3-Amerikan adaptörü çıktı içinden... Yeni kablosu 3Gs'in fişiyle kullansam sorun olur mu üzerindeki bütün özellikleri aynı yazıyor ?
    Amerikanında üzerinde 100-240V yazıyor... sadece ucunu dönüştüren ufak bir aparat alıp 3gsi satarken onu versem yeterli olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:. -- 30 Aralık 2012; 21:56:37 >
  • http://www.iphonekayit.com
    bu siteyi bilen varmı arkadaslar ben de yenı ıphone aldım ama pasaport kaydı gerekli nasıl yapabilirim acaba şimdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigzel

http://www.iphonekayit.com
    bu siteyi bilen varmı arkadaslar ben de yenı ıphone aldım ama pasaport kaydı gerekli nasıl yapabilirim acaba şimdiden tesekkurler

2 sene içerisinde kayıt yaptırmamış ve en son 1 ay içerisinde yurda giriş yapmış birini bulman lazım
    100 lira maliyeye + pasaportu kaça bulursan

kayıt yapılırken pasaport sahibininde olması gerekiyormuş yeni sistemde
    aşağıdaki sitedeki açıklamayı okuyabilirsin

• merhaba i phone icin aldigimiz uygulamayi ipad e icloud yardimiyla tekrar ucret vermeden yukleyebiliyor miyuz . yani her ikisinde de olacak bu uygulama.
    ya da tam tersi ipad icin alinani i phone da yukleme yapilabiliyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan kişiden bir ricam olacak.

İlk sayfadaki bilgiler güncellenmişmi diye kontrol etmek istediğimde çok fazla resim bulunduğundan ötürü biraz beklemem gerekiyor. Orada yer alan bilgileri text e dönüştürebilirseniz daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:.

Merhabalar,
    Kulübe bende katıldım.
    iPhone 5'im geldi...

3Gs'den sonra biraz değişik geldi tutuşu
    Gittigidiyordan yurtdışı aldım
    Jelatini açılmamış şekildeydi ve imeisini apple sitesinden kontrol ettim doğruladı
    Telefonu açtım kalitesinden belli zaten orjinalliği...

Henüz nano sim kart almadım. SGP Hybrid gunmetal le korumaya aldım sadece

Üç sorum olacak...

1-Imeisinden üretiminde bir problem olup olmadığını veya hangi parti-ülke üretimi olduğunu anlayabilir miyim ?

2-Pasaport ayın 14-15 inde gelecek... Yeni sisteme göre 30 gün süresi var ama daha önce kapanır diyorlar 15 günde kapanır mı ?

3-Amerikan adaptörü çıktı içinden... Yeni kablosu 3Gs'in fişiyle kullansam sorun olur mu üzerindeki bütün özellikleri aynı yazıyor ?
    Amerikanında üzerinde 100-240V yazıyor... sadece ucunu dönüştüren ufak bir aparat alıp 3gsi satarken onu versem yeterli olur sanırım.

kullandığınız çerçeve korumasının adı nedir?
  • quote:

quote:

2 sene içerisinde kayıt yaptırmamış ve en son 1 ay içerisinde yurda giriş yapmış birini bulman lazım

sağolun hocam ilk başta parayı yatırıyoruz sonra bayiiye gidiyoruz okuyupta anladığım kadarıyla ( bu saatte )
    bu sitede de siz imei numara ve isim soy isim yollayın dedi bız acarız dedi tırstım biraz iki gün sonra çalıntı dıye ilan vermesınler toplam 150tl dedı :( ne yapacagımı bilemedim şimdilik..
    teşekkür ederim genede sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zftt

quote:

kullandığınız çerçeve korumasının adı nedir?

Bence en iyisi...

Spigen SGP Neo Hybrid EX serisi...

Orjinal sitesinde yurtdışı fiyatı 32$
    Hepsiburada 69 lira (tıkla)
    Hepsiburada pahalı satmıyor orjinali pahalı... arada %18-19 fark var... kdv kadar birşey

telefonu sadece 2mm kalınlaştırıyor (4S kalınlığına getiriyor)

ilk önce kauçuk darbe emen ve telefonu çizmeyen çerçevesi var onun üstüne polikarbon (renkli) çerçevesi var
    önde darbe emici özelliği olan koruyucu arkada 3 parça telefonla uyumlu mat koruyucusu var.
    turuncu-beyaz-siyah olmak üzerede 3 adet home tuşu koruyucusu var

4-4s için Gunmetal çok hoş oldu.
    5 için siyahını alacaktım ama şu anda satılan siyahı çok parlak sırıtacak diye yine gunmetal aldım
    telefonu yan profilden sanki 4 müş gibi gösterdi ama hoş bir havası var.

• quote:

quote:

quote:

sağolun hocam ilk başta parayı yatırıyoruz sonra bayiiye gidiyoruz okuyupta anladığım kadarıyla ( bu saatte )
    bu sitede de siz imei numara ve isim soy isim yollayın dedi bız acarız dedi tırstım biraz iki gün sonra çalıntı dıye ilan vermesınler toplam 150tl dedı :( ne yapacagımı bilemedim şimdilik..

aynen doğru kardeş, ama sitede yazdığına göre pasaport sahibininde gitmesi gerekiyor (en azından mevzuat böyle)
    bence sitelere güvenmeyin araştırdım... kayıtsız aldım özellikle, sitede de yazdığı gibi turist kaydı yaparlar 6 ay sonra kapanır yine telefon.
    bence tanıdık bir telefoncu vasıtasıyla veya pasaportu olan birinden yardım alın. ben ayın 14'ünde gelecek arkadaşımın üzerine yaptıracağım
  • Konuyu iPad bölümüne açmışsın. Düzeltirsen daha çok kişiye ulaşacaktır bu konu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynen doğru kardeş, ama sitede yazdığına göre pasaport sahibininde gitmesi gerekiyor (en azından mevzuat böyle)
    bence sitelere güvenmeyin araştırdım... kayıtsız aldım özellikle, sitede de yazdığı gibi turist kaydı yaparlar 6 ay sonra kapanır yine telefon.
    bence tanıdık bir telefoncu vasıtasıyla veya pasaportu olan birinden yardım alın. ben ayın 14'ünde gelecek arkadaşımın üzerine yaptıracağım

bende isityorum o zaman :))
    ISLAMBOL nickli bir arkadaş yapıyormuş sanırım. siteden bir arkadaş söyledi konuyu yanlış yere açmışım görevliler sildi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Ben de dün aldım telefonumu kargodan nihayet.Çok güzel olmuş.S3'den geçtim rahatladım cidden :)

s3 ten gecince nasil bir degisim oldu acar misiniz.
    s3 ten i phone 5 e gecmek hani android kullandim birde i phona bakalim mi yoksa farkli bir neden mi ? s3 ile i phone 5 arasindayim da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.