Şimdi Ara

Apple, iPhone 5'in kamerasındaki pembe ışık sızıntısına açıklık getirdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
14.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arada mor ışıkta verirse fotoğrafa mor ve pembe renkleri tam bir çingene telefonu olur bundan.

• quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

arada mor ışıkta verirse fotoğrafa mor ve pembe renkleri tam bir çingene telefonu olur bundan.

Zaten suanda oyle.. Teknolojiden anlayan, isletim sistemi olsun malzeme kalitesi olsun stabillik olsun bunlari isteyenin kolpa elmeyla isi olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyridder

Yaşasın iPhone 5s'de çıkacak:))

tabii ki çıkacak ben de onu bekliyorum zaten
  • "Şirketin belirttiğine göre, söz konusu sorun hemen hemen tüm akıllı telefonların kameralarını etkileyen türden bir sorun."

Buradan sonrasını okumadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 8 Ekim 2012; 13:41:50 >
  • olur mu canım güneş yanlış renk yansıtmıştır :-) klasik elma...

• Apple kullanıcısına diğer firmalar yükleniyorlar tamam da bir firma müşterisine resmen salak dediği halde nasıl o firmayı savunurlar hiç anlamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

Valla pembesini morunu bilmemde ya bu iphone 5 in kamerası çok bktan yada iphone 4 ün kamerası çok iyi , altta karşılaştırma bi video var ip4 karşısında netlik yerlerde sürünüyor...

http://www.youtube.com/watch?v=L-aEPem7cAY

Bir de 4, 4S bile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 8 Ekim 2012; 15:09:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nedir arkadaş
    Apple, iPhone 5'in kamerasındaki pembe ışık sızıntısına açıklık getirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

Bu nedir arkadaş
    Apple, iPhone 5'in kamerasındaki pembe ışık sızıntısına açıklık getirdi

http://cdn.thenextweb.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2012/09/Screen-Shot-2012-09-26-at-11.57.03-AM.png

Bu ne?

http://thenextweb.com/apple/2012/09/26/the-iphone-5s-camera-suffering-purple-haze-flaw-not-fast/

4S'i belli bir açıda tutunca aynı şey oluyor. Odanızın yanan ışığında deneyebilirsiniz; veya herhangi bir standart cihazla...

Lens Flare denen birşey var...

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diye boşuna dememişler...

• Ayarlanır o yea demişer.
  • Adamlar resmen dalga geçiyor

• Hala ama hala Bu aleti almak isteyen ama parasi yetmeyenler icin bi aciklama bekliyoruz :)))

• Habet basligi herseyi ozetliyor.. Cozum yok aciklik getiriyorlar...

Apple yillardir tuketiciletini surekli aciklik getiriyor... Tuketicileri yalama oldu.. Tepki dahi veremiyorlar... Istisna tuketiciler haric....

• Bu haberde tipik Fandroid salginina ugramis, ne yapiyorsunuz siz, bigisayarinza yada tabletinize Apple haber dedektoru falanmi kurdunuz, yada Apple haberi ciksin diye nobet cizelgesimi hazirladiniz? bilir bilmez, yalan yanlis yorumlarin, videolarin ve geyiklerin + lari ucmus, dogru yazilanlarin - leri keza ucmus, boylece sayenizde yine herzamanki gibi bir haberin icine etmis oldunuz bravooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci501

-(ilk iphone) neden video çekimi yok.
    -cep telefonuyla video çekiminin gereksiz olduğunu düşünüyoruz.

-(iphone4)neden telefon çekmiyor?
    -telefonu tutmasını bilmiyorsunuz?

-yeni ipad neden çok ısınıyor?
    -elinizle neden tutuyorsunuz o kadar tutma aparatı yaptık ayrıca ısınma sorunu falan yok

-(iphone4s)neden ekran boyutu hala aynı?
    -kullanıcı deneyimi için en mükemmel boyut 3.5 inç tir. fazlası rahat kullanımı engeller.

-iphone5 çok çabuk çiziliyor
    -normaldir olur öyle

-iphone5 te kamera da pembeleşme sorunu varmış
    -olurmu ya o da sorun mu elinle siper et bitti gitti

Valla içimden geçenleri aynen söylemişsin, bravo

• iphone için parasoley de üreirler yakında :) ışık girmesin yandan diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Bu haberde tipik Fandroid salginina ugramis, ne yapiyorsunuz siz, bigisayarinza yada tabletinize Apple haber dedektoru falanmi kurdunuz, yada Apple haberi ciksin diye nobet cizelgesimi hazirladiniz? bilir bilmez, yalan yanlis yorumlarin, videolarin ve geyiklerin + lari ucmus, dogru yazilanlarin - leri keza ucmus, boylece sayenizde yine herzamanki gibi bir haberin icine etmis oldunuz bravooo

Ah canim bu kadar icerledin mi. Madem erci501 gibi arkadaslarin yazdiklari geyik ve gercegi yansitmiyor o zaman mantikli bi aciklama yapta gorelim. Adamlar resmen yaptiklari hatayi kabul etmemek icin olur oyle normal moduna yatiyorlar ve bunu bir kez de degil 4-5 kere yaptilar. Hala nasil savunuyorsunuz anlamiyorum. Tamam iphone kullanirsin, memnunsundur eyvallah deriz bizi ilgilendirmez ama ortada bi sorun oldugu halde firmayi savunmak nasil bir mantiktir?

• Şu ben ayfondan şaşmam diyenleri hala çözemedim. Adamlar her soruna saçma sayılabilcek cevaplar verip geçiştiriyo. iphone 5 in ne olduğu ortaya çıkmasına rağmen hala da övüyolar bu firmayı. Yine rezilliklerinin üstünü saçma bir cevap ile kapamaya çalışmışlar elle siper edinmiş o telefon zaten uzun e fotoraf çekme dokunmatik tek elle çekerken tek elle siper etemeye kalakarsan elinden düşer o telefon.

• ahaha ver 3300 tl sonra elinle siper et kamerayı :D:D:D size bişi diyimmi sony samsung htc yi şu anda tebrik ediyorum adamların mılyon tane telı var sorun oldumu cozume gıdıyorlar apple her yıl 1 tane telefon cıkarıyor.onu da boktan yapıyor sonra yok siper et yok amuda kalkarak çek...

• quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

ahaha ver 3300 tl sonra elinle siper et kamerayı :D:D:D size bişi diyimmi sony samsung htc yi şu anda tebrik ediyorum adamların mılyon tane telı var sorun oldumu cozume gıdıyorlar apple her yıl 1 tane telefon cıkarıyor.onu da boktan yapıyor sonra yok siper et yok amuda kalkarak çek...

Sorun oldu mu ne cozume gidiyorlar? Samsuing un htc nin hayatinda bir sorunu cozdugunu gordun mu? Apple'da sorun olmuyor, samsung da htc de sorunlar oluyor ama cozmuyorlar bile.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.