Şimdi Ara

Apple, iPhone 5'in kamerasındaki pembe ışık sızıntısına açıklık getirdi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
14.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar doğru sölemiş günümüzdeki çoğu telefonda var
    kullandığım n82 dede vardı n 95 wave 1 iphone 4 galaxy s2 htc desire şuan 4s var ondada var

• Apple, ışık kaynağı kaldırılamıyorsa ışığın engellemesi için elle kamera için kalkan yapılarak çekimin tekrarlanmasını tavsiye etti.

Yemin ediyorum ki Tam da Apple dan beklediğim cevap.

Güneşi Söndürün...

• ya aga benim bitürlü anlayamadığım şu; apple haritalar da önemli sorunlar varmış ondan sonra kamerasında morarma oluyormuş ve de arkası hemen çiziliyormuş ve de benim bitürlü anlam veremediğim bunca sorunlara rağmen iphone 5 hala kapış kapış satılıyor... aga bu ne iştir ya, biri bu duruma bi açıklık getirsin lütfen!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimakin1983

ya aga benim bitürlü anlayamadığım şu; apple haritalar da önemli sorunlar varmış ondan sonra kamerasında morarma oluyormuş ve de arkası hemen çiziliyormuş ve de benim bitürlü anlam veremediğim bunca sorunlara rağmen iphone 5 hala kapış kapış satılıyor... aga bu ne iştir ya, biri bu duruma bi açıklık getirsin lütfen!!!

centaurinin mesajlari oku anlarsin:)
    Adam applenin kabul ettigi sorunlari bile kabul etmiyor:d
  • Zamanında telefonla video çekmenin gereksiz olduğunu savunan, kullanıcısına telefonu tutmayı bilmiyorsunuz diyen Apple'dan böyle bir açıklamaya beklenirdi. Tahminlermizde bizi hiç yanıltmıyor Apple :)

• bütün iphone 5 lerde yok ama bu problem... şansınız varsa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: loomy

quote:

ya aga benim bitürlü anlayamadığım şu; apple haritalar da önemli sorunlar varmış ondan sonra kamerasında morarma oluyormuş ve de arkası hemen çiziliyormuş ve de benim bitürlü anlam veremediğim bunca sorunlara rağmen iphone 5 hala kapış kapış satılıyor... aga bu ne iştir ya, biri bu duruma bi açıklık getirsin lütfen!!!

dostum "Centauri" nin mesajlarını okumanın yararını bayağı bi gördüm çünkü anladığım kadarıyla bunca sorunlara rağmen hala bu telefonu alabiliyorsa adam "bağımlı" olduğunu gösterir. yani bu "bağımlılık" tan kurtulması için tedavi görmesi gerekiyor :)

• quote:

quote:

quote:

dostum "Centauri" nin mesajlarını okumanın yararını bayağı bi gördüm çünkü anladığım kadarıyla bunca sorunlara rağmen hala bu telefonu alabiliyorsa adam "bağımlı" olduğunu gösterir. yani bu "bağımlılık" tan kurtulması için tedavi görmesi gerekiyor :)

Alip almamasi o kadar sorun degil aslinda.
    Tipini begeniyorum felan der alir ama var olan ve sirketin bile kabul ettigi hatalari adam yok diyip hala savunmaya calisiyor:) Sorun orda o arkadas icin.

• Yazıklar olsun lan size ! ''Dünyanın en değerli şirketi'' olarak yaptığınız yorumlara bak !

630 milyar doların kuruşunu haketmiyonuz....

Apple kullananları ''Koyun'' olmayın,siz sırtınızı dönmedikçe pişkinliğe devam edicekler !

• tutmayı beceremiyorsunuz
    fotoğraf çekmeyi de beceremiyorsunuz
    iphone alıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhumun ruhu hala Apple'ın üzerinde.

• Mesajlarımız uçmuş. Olsun, Centauri'ninkiler de gittiği sürece sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaytung haberi sandım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alip almamasi o kadar sorun degil aslinda.
    Tipini begeniyorum felan der alir ama var olan ve sirketin bile kabul ettigi hatalari adam yok diyip hala savunmaya calisiyor:) Sorun orda o arkadas icin.

ya telefonun markasına tasarımına bişey dediğim yok yani ilk gördüğümde 4" ekran bana küçük gelmesine rağmen almayı düşünüyordum çünkü hakkaten telefonun albenisi hakkaten var ama telefonun yok bilmem kamerası morarıyormuş yok bilmem arka tarafı çabuk çiziliyormuş yok bilmem haritalar için özür dilenmiş efendim bi de uygulamar daha iPhone 5 in ekranına göre değilmişmiş... " haydaaaa!!! bu ne arkadaş ya bu ne ya tamam marka değeri eyvallah estetik görünüm harikulade ama bunca sorunlara rağmen nasıl alırım ben bunu ya! " :) diye tepki verdim ama belki de yanılıyorumdur hani belki bunca sorunlara rağmen yine de alınması gereken bi telefondur...

• Sanki Galaxy s2nin bir farkı var

Not:galaxy s2 kullanıyorum

• Galaxy S3 ile iphone 5 purple glaze farkı!

İphone 5 COŞMUŞ!

Bu iphone 5:

Bu da Samsung Galaxy S3:

• binlerce liralık fotoğraf makinelerinde bile olabilecek bir şey hatta bunu önlemek için parasoley vs. ekipmanlar kullanılıyor.her apple ürünü çıktıktan sonra bu tür haberler ve yorumlar oluyor harçlıklarını biriktirip 300 liralık android alan veletler kendi malının avukatlığını yapıyor.Ürünle ilgili bilgisi olmayan bir adam girse şu siteye gider ip5 alacağına galaxy ace alır.forum bilgi kaynağı olmaktan çıktı sidik yarıştırma, malını övme yeri oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: This Time

Fandroidlere verilecek en iyi cevapbu arada sana ban yolu gozukuyor sikayet eder fandroidin biri

Isirilmis elmacilar appleda sizi isiriyor farketmiyorsunuz.adamlar bulmuslar satabildiklerine dayiyorlar.ozgurluk yok bisi yok.apple storeden indir yukle.telefona bisi atican itunesle ugras.....

Forever android

İsteyen istedigini alsin hatta herkes android alsin da hava atmak icin alan kekolardan kurtulalim

kekolar android'in altında kalkamıyorlar. maalesef böyle bir gerçek var. ayfon oyuncak olduğu için kekolar gayet rahat kullanabiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

Orijinalden alıntı: gokooo

Evet ben de kompakt makinemle bu sorunu yaşıyordum (Sony CyberShot) ama sadece vizör halindeyken var sorun fotoğraf çekilince gidiyordur o pembe hüzme yazılımsal olarak düzeltiyordu sanırım

Ileri zekali Dandroid ler bunu anlamiyor.

Safir camın özelliği yani donanımsal.. Donanımsal bir şey ( arıza kusur vs.. ) yazılımsal olarak nasıl gidiyor hayret ...

Madem iddia ediyorsunuz hani yazılımsal çözümü nerde? Yok.. Ne var onun yerine açıklık getirme...

Apple açıklık getire getire Apple firmasında dünya kadar açıklık getirdiler ...

• Steve Jobs un öldüğünü şimdi daha iyi idrak edebiliyorum ...

Steve Jobs kötünün iyisi idi ama yeni patron daha beter ...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.