Şimdi Ara

Apple, iPhone 5'in kamerasındaki pembe ışık sızıntısına açıklık getirdi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
14.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WoXeD

deklanşörü dokunmatik olan cihazda bi elimizle siper edersek,diğer elimizlede telefonu tuttuğumuzu düşünürsek neremizle deklanşöre basıpta foto çekecez :D bu apple iyiki var ha :D yoksa nasıl eğlenecektik?

Zarif bir dudak darbesiyle öpücük konduracaksın deklanşöre.

• "Apple, ışık kaynağı kaldırılamıyorsa ışığın engellemesi için elle kamera için kalkan yapılarak çekimin tekrarlanmasını tavsiye etti."

Kullanıcı o kadar para verıp aldıktan sonra ne kadar guzel teknık destek!! verılmıs :)

• İyi olmuş,bu kullanıcı hak ediyor bunları.
  • Apple eskiden tanıtımı yapar kenara çekilirdi. Sonra telefon tartışılırdı vs. Genelde de pek bir kusur bulunamazdı, sadece işlemcisi Samsung'a göre düşük muhabbetleri felan olurdu. Şimdi ise Apple da tanıtımdan sonra bir şeyler söyleyemeye devam ediyor telefonla ilgili, ve söyledikleri şeyler kusurlarıyla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 8 Ekim 2012; 16:50:34 >
  • 2 aya yansıyan ışığa siperlik elleri aksesuar olarak satışa sunarlar

• Arkadaşlar ISiper satışları başlamıştır. Kameranın etrafına takacağınız küçük bir aparat ile mor hatadan kurtulun hemde sudan ücüz:) 29$ :):):):)

• Apple gibi dandik firmadan böyle açıklamalar gelmesi gayet normal.

• şu telefonları almayında görsünler dalga geçmeyi...
    wozniac denen masona para kazandırmayın

• Apple her cihaz çıkardığında, insanlara "elinizle halledin" diyor. hayırdır inşallah

• Valla o kadar manzara fotoğrafı çektim. Hiç öyle sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Valla o kadar manzara fotoğrafı çektim. Hiç öyle sorun yaşamadım.

Dünya'nın en iyi telefonu diyordun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Apple fanı olduğum için demişimdir onu.

Kainatın en iyi telefonu diyorum şimdi mesela.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Apple fanı olduğum için demişimdir onu.

Kainatın en iyi telefonu diyorum şimdi mesela.

• Hiç öyle şey olur mu ya? Külliyen yalan. Hep bu fandroidlerin uydurması. Arkadaşlar ayık olun, o kadar para verdik, elbette çekemeyenler olacak. Hem boşverin, sorun olsa ne olacak, Apple düşünür bir çaresini. Gerekirse kameraya siper olacak kılıf hediye ederler olur biter.
  • Yazının sonunda iş sağlama alınmış, bilmem neyin belirttiğine göre bu bir sorun değil, siz yine de bayılın paraları diyen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple ın hoşuna gidiyor bunlar. niçin mi: çünkü gündemde kalıyorlar. ip5 unutulur gibi olmuştu, şimdi gündemde. reklamın iyisi kötüsü olmaz beyler. biriniz över, biriniz yerer ama sonuçta apple kervanı yol alır ...

şimdi bir sürü apple ile dalga geçen fotoğraflar yayınlanır. kamerayı eliyle tutanlar, başkalarından yardım isteyerek ışığın önünü kesenler ...

sonuçta

başa döndük:

reklamın iyisi kötüsü olmaz.

• Apple insanlari salak yerine koyuyorsa birakinda apple kullananlar kizsin, bagirsin, cagirsin...
  • elle koruyalım ha?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen hemen tüm akıllı telefonlarda olan bir problemmiş...

benim cihazlar istisna o zaman ?
    Samsung Galaxy ACE ile çekildi.http://img31.resimup.net/di/C3J5.jpg

nokia 5230 ile çekildi.http://img27.resimup.net/di/RVAL.jpg

• Olaya sanki "Hangi babayiğit nasıl lens kullanırsa kullansın bu doğal bir sorundur ve halledilemez." şeklinde bir cevap vermiş Apple. Ama eminim diğer parti cihazlarda bu sorunu ortadan kaldıracaktır. İlk parti kullanıcılarına yazık oldu yine. Ve tabii ki Apple'ın ayıbı...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.