Şimdi Ara

Apple, iPhone 5'in kamerasındaki pembe ışık sızıntısına açıklık getirdi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
14.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: unicornist

arkadaşlar midem elvermedi tüm mesajları okumaya. iki saptamam var...
    1 cahil bok atıcı anti iphonecular...
    2 bilgi sahibi olmadan iphone a sahip çıkan fanphone cular...

arkadaşlar binlerce dolarlık makinelerin de objektifine ışık kaynağı girerse flare oluşur... bunun pembe olması yansıma kesici katmanların kendine has renginden kaynaklı. 4s ve 5 fotosu çok fena bir oynama gibi duruyor. inandırıcı gelmedi.

en komiği de 3300 tl verip elle ışık keseceksin diyenlerin cahilliği.
    dizilerde sinema çekimlerinde 800 milyarlık kameralar kullanıyoruz ışık girince objektife yeşil olanlar mı sararanlar mı hepsini gördük. genelde de 3 kamera asistanı ya da focus puller eliyle keser ışığı...

ya size kapak niyetim yok ama olduysa da üzülmem.
    bilmeden ahkam kesicilerden hiç hazzetmiyorum elimde değil.

lens flare ile apple'da olan aynı şey mi önce onu bir dinleyelim senden, sonra kapağı takarız bir ara müsait olunca.

• Iphone 5S te bu sorun ortadan kalkar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Valla o kadar manzara fotoğrafı çektim. Hiç öyle sorun yaşamadım.

dostum bu durum çok fazla kafamı karıştırıyor gerçekten güneşte o kadar ışık alıyorsa bu cihazı kullanabileceğimi hiç sanmıyorum

iphone 5 donanımhaber tanıtımındada bu hatayı gösteriyorlar

http://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/iPhone-5-video-inceleme-En-iyi-iPhone-hakkinda-merak-edilen-her-sey.htm#

dakika 41

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 8 Kasım 2012; 10:36:58 >

• There are three main varieties of cases available in the market. They are made out of different materials of leather, soft thermoplastic and the silicon. They offer different properties and some of them are trendy in design. The best way to have a look at the different cases available is to visit a reliable online store. There are quite a few such stores where you could select a fashionable case for your iPhone. Many of these online stores are well-known for selling trendy accessories for apple products. Therefore, they are able to offer some of the best iPhone 5 cases.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.