Şimdi Ara

Apple, iPhone 5'in kamerasındaki pembe ışık sızıntısına açıklık getirdi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
14.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yine apple vari bir açıklama
  • hahahah bir de utanmdan el ile siper edin diyorlar yuh yaa. insan özür diler hatayı düzelticez felan der. resmen insanları mal yerine koyuyorlar her zaman yaptıkları gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

hahahah bir de utanmdan el ile siper edin diyorlar yuh yaa. insan özür diler hatayı düzelticez felan der. resmen insanları mal yerine koyuyorlar her zaman yaptıkları gibi.

Apple duzelticez demez ama elbet duzeltir anten sorununu da duzeltmislerdi benim iphone 4te anten sorunu yok mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la ne mutlu sana ya
  • Apple ın yeni aksesuarı belli oldu. iHand
  • ya fotoğrafı çekersiniz baktınız pembe çıktı .. zamanı geri alırsınız elinizi koyarsınız sorun değil nede olsa zaman geri alınıyor

• Eline iphone alıp Instagram yükleyen insanlar kendini fotoğrafçı sanıyorlar.Ne var işte adamlar direk koymuşlar efeği,ekstra programlarla uğraşmasınlar diye.Apple'da bir türlü yaranamadı size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: Centauri
    iPhone 5 son derece elegant, ince, hafif, asiri hizli, ve sorunsuz bir cihaz.

Yahu her dakka bir sorunu çıkan bir şeyi nasıl oluyor da kendin üretmiş gibi savunuyorsun harbi şaşıyorum.

Al. Daha dumanı üzerinde. Taze sütlü bir tane daha.

http://www.chip.com.tr/haber/ios-6-bu-sefer-avustralya-yi-vurdu_36374.html?ref=nf

Adamların iOS olsun, her ürettikleri cihaz olsun, sorundan geçilmiyor. Ama siz bunları öyle bahanelerle kapatıyorsunuz ki.
    Valla enteresan. Size ne yaptıysa bu Apple. Kara büyü mü, neyse artık...

Yahu ne sorunu, soyler misin sorun ne?

Arkasinin cizilmesi mi sorun? Ne zamandan beri cizilme bir sorun oldu yahu?
    Bu fotograf olayinin bir sorun olmadigini fotografla ilgisi bilgisi olan herkes soyluyor ne sorunu?

Ben diyorum ki ISTATISTIKSEL OLARAK DUNYANIN EN SORUNSUZ AKILLI CEP TELEFONU IPHONE.

Anlayabildin mi yukaridaki buyuk harflerle yazili kismi? iPhone u sorunsuzluk siralamasinda 2. gosteren BIR TANE ARASTIRMA BUL. Sonra konusalim.
    Havaya bos bos konusuyorsun durmadan sorun cikiyor diye. Cok net ve basit birsey var, bir iPhone aldiginda herhangi bir sorunla karsilasma ihtimalin DIGER TUM AKILLI TELEFONLARA GORE DUSUK. Satilan 10 milyon iphone dan 100 tanesinin arkasi cizik mizik cikabililr, yazilimda bug mug olabilir vs. Ama IHTIMAL EN DUSUK. Anladin mi?

iPhone'daki en ufak glicth lerin bu kadar buyuk haber olmasi, bahsedilen cihazin iPhone olmasi.

Mesela Samsung Galaxy S3'te pil sorunlari, asiri isinma sorunu (Isiniyor denen iPad 3'ten 15-20 derece daha yuksek sicaklilklara ulasma), Wifi sorunlari oldu. Bunun disinda, Touchwizin kilitlenme sorunlari her zaman mevcut. iOS Android kadar kilitleniyor olsa, haber olur her yerde. Galaxy S3 kadar pil yiyor olsa, her yerde haber olur. Ondan 15 derece daha dusuk sicakliga bile ciksa, isiniyor diye haber olur. Anliyor musun neden bu kadar gozonue cikiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 14 Ekim 2012; 0:31:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

hahahah bir de utanmdan el ile siper edin diyorlar yuh yaa. insan özür diler hatayı düzelticez felan der. resmen insanları mal yerine koyuyorlar her zaman yaptıkları gibi.

Apple duzelticez demez ama elbet duzeltir anten sorununu da duzeltmislerdi benim iphone 4te anten sorunu yok mesela

Hayir duzeltmedi hicbir seyi, duzeltecek bir sey yoktu.
    Sinyalin zayif oldugu bir yerde cihazin antenini kapatirsan sinyal duser.

Apple dedi ki: 'Anteni kapatinca sinyalin dusmesi tum telefonlarda rastlanan bir durum. Ama bu konu cok oransiz bir sekilde buyutuldu. Bu bir sorun degil, ama siz sorun oldugunu dusunuyorsaniz telefonu geri verin, paranizi geri alin. Veya ucretsiz kilif verelim'

Sonuc: Kimse teleofnunu geri vermedi. Kilif alanlarin sayisi bile dusuk kaldi.

• Vahim bir durum. Sonuçta o kadar para veriliyor. Umarım üretilecek diğer ürünlerde bu sorun ortadan kalkar,, sorunlularada bir çözüm bulunur...
  • quote:

quote:

quote:

Apple dedi ki: 'Anteni kapatinca sinyalin dusmesi tum telefonlarda rastlanan bir durum. Ama bu konu cok oransiz bir sekilde buyutuldu. Bu bir sorun degil, ama siz sorun oldugunu dusunuyorsaniz telefonu geri verin, paranizi geri alin. Veya ucretsiz kilif verelim'

kesinlikle düzeltti internette seri numarasından araştırsanız bile belli olur ilk 2 ayın üretimlerinde anten problemli yazarken sonraki aylardakinde yazmıyor örneğin benim iphone 4ün neresine dokunursam dokunuyum sinyal azalmıyor

• Ulan bunu deneyen adam salakmi bu sorun 4s te varmi diye denemiyormu... İyice salak sandi ya bunlar milleeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Centauri tamamen kopmuş. Kimse Apple ürünleriner bir şey demesin, Centauri alınıyor sonra.
  • quote:

quote:

quote:

Anten kapatılınca diğer telefonlarda sinyal düşerken iphoneda hat gidiyordu. Apple ne yaptı önce sorun yok dedi, sonra tutmayı bilmiyorsunuz dedi, ondan sonra diğer telefonlarda da sinyal düşüyor dedi en sonunda açılan davayı kaybedip 15$ iade veya kılıf dağıttı.

• herşeye bi yalan
  • kim ne derse desin apple mapple boş. Siz aletin içindeki teknolojiye değil tasarıma ve şıklığa para veriyorsunuz. Pembeleşmeden şikayetçi olma hakkınız yok. Telefonu hiç açmazsanız bence kusursuz bir alet iphone. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkn -- 14 Ekim 2012; 16:30:42 >
  • iphone5'deki sorun için yaptığım Yorum

ve bugün gördüğüm aksesuar, artık pes bile diyemiyorum, sadece espiri yapmıştım ama adamlar ciddiye almışlar :) Link

bu ürün, sorunu görmezlikten gelen, normaldir, tüm kameralarda böyle diyen arkadaşlara ithaf olunur

• Arkadaşlar iPhone 5 ile manzara çekemiyoruz gibi bir yanılgı olmuş. Sadece aşağıdaki resimdeki şekilde güneşi en köşeye dayarsak ve güneşin ışınlarını ters açı ile lensee girerse pembe ışık çıkıyor. Bir çok manzara fotoğrafı çektim. Direk doğrdan güneşi de çektim, böyle bir sorun oluşmadı.

Apple, iPhone 5'in kamerasındaki pembe ışık sızıntısına açıklık getirdi
  • quote:

quote:

quote:

evet evet öyle oldu. peki o zaman anten işlerinden sorumlu mühendisi neden kovdu apple madem sorun yoktu?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.