Şimdi Ara

Apple, iPhone 5'in kamerasındaki pembe ışık sızıntısına açıklık getirdi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
14.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz anlamıyorsunuz elinize alıp resim çekseniz bi çacıkla karşılaşmazsınız aa herkez burada atıp tutuyo profesyonelmiş gibi.
    söz konusu apple iphone 5 olunca herkez her büyük site tarafından zorlu testlere giriyor oyüzden bikaç sorunun cıkması doğal.
    bahsettiğiniz şu telefonda cıkmıyor bu telefonda çıkmıyor dediginiz aletleri kimler yada hangi büyük siteler çok sıkı testlerden geçiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dost1984

siz anlamıyorsunuz elinize alıp resim çekseniz bi çacıkla karşılaşmazsınız aa herkez burada atıp tutuyo profesyonelmiş gibi.
    söz konusu apple iphone 5 olunca herkez her büyük site tarafından zorlu testlere giriyor oyüzden bikaç sorunun cıkması doğal.
    bahsettiğiniz şu telefonda cıkmıyor bu telefonda çıkmıyor dediginiz aletleri kimler yada hangi büyük siteler çok sıkı testlerden geçiriyor.

Galaxy S 3 mesela? Bazı arkadaşlar Canon'dan falan da bahsetmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

vitor reis denilen elemanın nasıl dönek olduğunu görün. Konu Dışına'da açacağım bu konuyuü

http://forum.donanimhaber.com/m_66461522/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66461522

http://forum.donanimhaber.com/m_64409341/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64409341

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=64736672&p=4

Bende diyorum niye engellemişim bu elemanı? Bu muydu rekor eksi alan arkadaş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

vitor reis denilen elemanın nasıl dönek olduğunu görün. Konu Dışına'da açacağım bu konuyuü

http://forum.donanimhaber.com/m_66461522/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66461522

http://forum.donanimhaber.com/m_64409341/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64409341

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=64736672&p=4

Bende diyorum niye engellemişim bu elemanı? Bu muydu rekor eksi alan arkadaş?

Hiçbir fikrim yok. Şu konuya gelin

http://forum.donanimhaber.com/m_66736560/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66737854

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

Orijinalden alıntı: gokooo

Evet ben de kompakt makinemle bu sorunu yaşıyordum (Sony CyberShot) ama sadece vizör halindeyken var sorun fotoğraf çekilince gidiyordur o pembe hüzme yazılımsal olarak düzeltiyordu sanırım

Ileri zekali Dandroid ler bunu anlamiyor.

Safir camın özelliği yani donanımsal.. Donanımsal bir şey ( arıza kusur vs.. ) yazılımsal olarak nasıl gidiyor hayret ...

Madem iddia ediyorsunuz hani yazılımsal çözümü nerde? Yok.. Ne var onun yerine açıklık getirme...

Apple açıklık getire getire Apple firmasında dünya kadar açıklık getirdiler ...

sen anlamazsin diye gecmek lazim ama acayim:

Yazilim ile fotografin rengini , isigini, noise ini, tint ini bilmenesini nasil manipule ediyorsan, isik patlamasini da edebilirsin.
    Bu bir.
    Ikincisi, safir mercekten kaynaklanan durum, bir SORUN degildir, bir DURUMdur. Apple da bundan bahsetmis.
    Safir cam en degerli ve cizilmesi imkansiza yakin olan, elmastan sonra ikinci sert cam cesididir. Bu cam cesidinin dezavantaji isiga tutuldugunda bu tip renk patlamasina sebep olabilmesidir, ama kimse isigin fotografini cekmediginden bu dezavantaj avantajlarinin yaninda cok kucuktur.
    Siz nefretten gozu korelmis kisiler olarak bu basit denklemi goremiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimakin1983

quote:

Orijinalden alıntı: loomy

quote:

ya aga benim bitürlü anlayamadığım şu; apple haritalar da önemli sorunlar varmış ondan sonra kamerasında morarma oluyormuş ve de arkası hemen çiziliyormuş ve de benim bitürlü anlam veremediğim bunca sorunlara rağmen iphone 5 hala kapış kapış satılıyor... aga bu ne iştir ya, biri bu duruma bi açıklık getirsin lütfen!!!

centaurinin mesajlari oku anlarsin:)
    Adam applenin kabul ettigi sorunlari bile kabul etmiyor:d

dostum "Centauri" nin mesajlarını okumanın yararını bayağı bi gördüm çünkü anladığım kadarıyla bunca sorunlara rağmen hala bu telefonu alabiliyorsa adam "bağımlı" olduğunu gösterir. yani bu "bağımlılık" tan kurtulması için tedavi görmesi gerekiyor :)

Nasil insanlarsiniz anlamak mumkun degil.

iPhone 5 i aldim, ciktigi gunden beri kullaniyorum. Hicbir sorunu yok.
    Istatistiksel olarak da 2007 den beri iPhone'lar dunyanin en sorunsuz telefonlari oldular.

Anlamadigin sey su, kamerasinda morarma dedigin sey, ISIGA TUTTUGUNDA, SADECE belli bir acidayken oraya cikan bir DURUM. Morarma filan oldugu yok normal sartlarda. Safir lensin bir ozelligi, ve safir lens, en degerli lens, ve sacma sapan sorun olarak adlandirilan seyden cok daha fazla avantaji var.

Arkasi ciziliyormus, evet anahtarla yardirirsan cizilir, ben kilifsiz kullaniyorum, kilcal bir cizik bile yok. Testlerde en dayanikli telefon cikiyor ayrica.

Haritadaki sorunlarin iPhone 5 ile hicbir ilgisi yok, iOS6 ile ilgili. iOS6 Maps yeni ciktigi icin DATA eksikligi var. Bulundugun bolgede data eksikligi varsa, google maps i de kullanabilirsin iphone'da, veya milyon tane maps uygulamasindan birini de kullanabilirsin.

iPhone 5 son derece elegant, ince, hafif, asiri hizli, ve sorunsuz bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 9 Ekim 2012; 19:06:13 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loomy

quote:

ya aga benim bitürlü anlayamadığım şu; apple haritalar da önemli sorunlar varmış ondan sonra kamerasında morarma oluyormuş ve de arkası hemen çiziliyormuş ve de benim bitürlü anlam veremediğim bunca sorunlara rağmen iphone 5 hala kapış kapış satılıyor... aga bu ne iştir ya, biri bu duruma bi açıklık getirsin lütfen!!!

centaurinin mesajlari oku anlarsin:)
    Adam applenin kabul ettigi sorunlari bile kabul etmiyor:d

dostum "Centauri" nin mesajlarını okumanın yararını bayağı bi gördüm çünkü anladığım kadarıyla bunca sorunlara rağmen hala bu telefonu alabiliyorsa adam "bağımlı" olduğunu gösterir. yani bu "bağımlılık" tan kurtulması için tedavi görmesi gerekiyor :)

Nasil insanlarsiniz anlamak mumkun degil.

iPhone 5 i aldim, ciktigi gunden beri kullaniyorum. Hicbir sorunu yok.
    Istatistiksel olarak da 2007 den beri iPhone'lar dunyanin en sorunsuz telefonlari oldular.

Anlamadigin sey su, kamerasinda morarma dedigin sey, ISIGA TUTTUGUNDA, SADECE belli bir acidayken oraya cikan bir DURUM. Morarma filan oldugu yok normal sartlarda. Safir lensin bir ozelligi, ve safir lens, en degerli lens, ve sacma sapan sorun olarak adlandirilan seyden cok daha fazla avantaji var.

Arkasi ciziliyormus, evet anahtarla yardirirsan cizilir, ben kilifsiz kullaniyorum, kilcal bir cizik bile yok. Testlerde en dayanikli telefon cikiyor ayrica.

Haritadaki sorunlarin iPhone 5 ile hicbir ilgisi yok, iOS6 ile ilgili. iOS6 Maps yeni ciktigi icin DATA eksikligi var. Bulundugun bolgede data eksikligi varsa, google maps i de kullanabilirsin iphone'da, veya milyon tane maps uygulamasindan birini de kullanabilirsin.

dostum amerika ya gidecek olan bi arkadaşım var ben o zaman senin yazdıklarına güvenerek artık bi tane getirticem bakalım şansıma artık ne çıkacak, umarım 700 $ lık gibi büyük bi hayal kırıklığına uğramam!

• quote:

Orijinalden alıntı: dost1984

siz anlamıyorsunuz elinize alıp resim çekseniz bi çacıkla karşılaşmazsınız aa herkez burada atıp tutuyo profesyonelmiş gibi.

O değil de "çacık" ve "herkez" yazmasaydın iyiydi.

Umarım üniversite mezunu değilsindir.

• Elle kalkan yapmak?
  • Bu sıkıntı şans meselesi falan galiba en detaylı inceleme http://forum.donanimhaber.com/m_66609300/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66621708 ( GoldPunch )
    resimleride koymuş bi sıkıntı yok onda
  • adamlar düşünmüş, araştırmış. ve bu sorunu engellemek için elle kalkan yapılmasını bulmuşlar. adamlar dahi resmen.

ulan elle tutmamıza gerek kalmadan bunu halletmeniz lazım sizin. insanlara böyle abuk subuk tavsiyeler veriyorlar. aynı melih gökçek in sel baskının da komşularınızda kalın demesi gibi.

• arkadaşlar midem elvermedi tüm mesajları okumaya. iki saptamam var...
    1 cahil bok atıcı anti iphonecular...
    2 bilgi sahibi olmadan iphone a sahip çıkan fanphone cular...

arkadaşlar binlerce dolarlık makinelerin de objektifine ışık kaynağı girerse flare oluşur... bunun pembe olması yansıma kesici katmanların kendine has renginden kaynaklı. 4s ve 5 fotosu çok fena bir oynama gibi duruyor. inandırıcı gelmedi.

en komiği de 3300 tl verip elle ışık keseceksin diyenlerin cahilliği.
    dizilerde sinema çekimlerinde 800 milyarlık kameralar kullanıyoruz ışık girince objektife yeşil olanlar mı sararanlar mı hepsini gördük. genelde de 3 kamera asistanı ya da focus puller eliyle keser ışığı...

ya size kapak niyetim yok ama olduysa da üzülmem.
    bilmeden ahkam kesicilerden hiç hazzetmiyorum elimde değil.
  • 3300 lira veren gözleri kararmış bu insanlara az bile bu ışık :) !!

• Apple gene yapmis aciklamasini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gelu -- 9 Ekim 2012; 22:41:47 >
  • O değilde kalkan malkan muhabbeti yerine (doğruysa) örneklerle daha açıklayıcı bir bilgi verse böyle küçük düşmezdi. Ayrıca tekrarlıyorum diğer serilerde kesinlikle olmayacaktır bu sorun. Deneme sürüşü oldu bu i5 için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci501

-(ilk iphone) neden video çekimi yok.
    -cep telefonuyla video çekiminin gereksiz olduğunu düşünüyoruz.

-(iphone4)neden telefon çekmiyor?
    -telefonu tutmasını bilmiyorsunuz?

-yeni ipad neden çok ısınıyor?
    -elinizle neden tutuyorsunuz o kadar tutma aparatı yaptık ayrıca ısınma sorunu falan yok

-(iphone4s)neden ekran boyutu hala aynı?
    -kullanıcı deneyimi için en mükemmel boyut 3.5 inç tir. fazlası rahat kullanımı engeller.

-iphone5 çok çabuk çiziliyor
    -normaldir olur öyle

-iphone5 te kamera da pembeleşme sorunu varmış
    -olurmu ya o da sorun mu elinle siper et bitti gitti

• "Işık kaynağını kaldırın."
    Abi çek güneşi biraz sağa çek. Yansıma yapıyor.

• quote:

Yahu her dakka bir sorunu çıkan bir şeyi nasıl oluyor da kendin üretmiş gibi savunuyorsun harbi şaşıyorum.

Al. Daha dumanı üzerinde. Taze sütlü bir tane daha.

http://www.chip.com.tr/haber/ios-6-bu-sefer-avustralya-yi-vurdu_36374.html?ref=nf

Adamların iOS olsun, her ürettikleri cihaz olsun, sorundan geçilmiyor. Ama siz bunları öyle bahanelerle kapatıyorsunuz ki.
    Valla enteresan. Size ne yaptıysa bu Apple. Kara büyü mü, neyse artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Yahu her dakka bir sorunu çıkan bir şeyi nasıl oluyor da kendin üretmiş gibi savunuyorsun harbi şaşıyorum.

Al. Daha dumanı üzerinde. Taze sütlü bir tane daha.

http://www.chip.com.tr/haber/ios-6-bu-sefer-avustralya-yi-vurdu_36374.html?ref=nf

Adamların iOS olsun, her ürettikleri cihaz olsun, sorundan geçilmiyor. Ama siz bunları öyle bahanelerle kapatıyorsunuz ki.
    Valla enteresan. Size ne yaptıysa bu Apple. Kara büyü mü, neyse artık...

Apple bir tek telefon üretmiyor.Her ürettikleri cihaz cümlesi çok gereksiz olmuş.

• Her ürettikleri cihaz derken bilgisayarlardan bahsetmiyorum. Akıllı telefonlardan bahsediyorum. Evet. Orada biraz genel yazmışım.
    Telefonlar olacaktı. Hatırlatma için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.