Şimdi Ara

Apple iPhone 6 32GB 1.765,00-TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.epttavm.com/item/40817201_apple-iphone-6-32gb-space-gray-resmi-distributor?ref=akakce&v=1.54.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharap -- 14 Aralık 2017; 12:16:32 >

• Satışta değil yazıyor
  • ip6 alınmaz kasıyor 1gb ram ve işlemci yetersiz ios 11 için
  • Se alın ip6 almayın artık. whatsapp ta kasar yakında
  • iphone 6 plus kullanıyorum ios 11 ilk çıktığında kasma, donma, şarj vs bir sürü sorun vardı, cihazı eskittiler yeni cihaz aldırmaya çalışıyolar sandım ama gelen güncellemeler ile sorun kalmadı diyebilirim. tabi yeni cihaz ile gelen yazılımlarda en üst performans alınıyor ama zararı yok.

bir de iphone ve ram durumunu android 8gb ramler ile kıyaslamak yanlış. ios un en önemli özelliklerinden biri zaten düşük ram kullanması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 14 Aralık 2017; 14:56:59 >
  • ben de iphone'u çok kullanır ve desteklerim ama bu saatten sonra bu paraya mi 6 almak çok daha mantıklı olur.
  • iphone 6 almayın .
  • aynı paraya xiaomi mi6 almak varken..
    saygı duyarım ama yazık, paraya emeğe yazık.
    paylaşım için tşk.
  • 2.5 senedir ip6 64 kullanıyorum ve hala da taş gibi. Hatta bi ara 7 plus almaya niyetlendim ikinci hattı da ip6ya takarım dedim sonra vazgeçip redmi note4 aldım ikinci hat için. 1500 civarına düşse daha güzel olurdu orası ayrı. Ama se falan almayın büyük telefon kullanıyorsanız oldukça ufak gelir.
  • 3 yıldır 5s kullanıyorum. Hala cayır cayır kullanışlı
  • 2019 olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

2019 olmus

• Fiyat bencede her telefonda olduğu gibi ederinden fazla. Yalnız bende hala iphone 6 kullanıyorum (10.3.3 sürüm) sıfır sıkıntı. Bundan sonra telefon alırsamda 1000 liranın altında huawei yada xiaomi alırım. Bıktım kılıfla telefon kullanmaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

İphone 6'nın sıfır kapalı kutu ederi 750TL günümüzde.

Böyle kazık fiyatları ucuz diye lanse etmeyin insanlara.

yok 250
  • mi6 alın geçin
  • Bu paraya mi6 alın oneplus 5 alın. 3 sene önceki telefon için değmez

Ha Para varsa x alın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

quote:

yok 250

Bak sana şuan ne yazsam ceza puanı verecekler, o yüzden yazmama kararı aldım.

tamam alay etmesi guzel degil ama senin de verdigin rakam apple in hangi telefonunda var olan bir rakam ki ?

750 lira 200 dolar filan ediyor , 200 dolara kapali kutu iphone 5 belki alirsin.

bu elbette 1.750 ye ip 6 alinmasini mantikli kilmaz ama 750 lira da neye gore belirledigin bir fiyat ?

• Ne zaman bir telefon için sıcak fırsat belirtilse hemen xiaomi manyaklari basıyor.yeter artik ya,ondan sonra itiraflar başlıyor,yok ses dalgalanması,yok 4g olmaması yok rom sorunları.kendinize xiaomi forum kurun orada ne yapacaksanız yapın.sıktınız artik.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

quote:

yok 250

Bak sana şuan ne yazsam ceza puanı verecekler, o yüzden yazmama kararı aldım.

tamam alay etmesi guzel degil ama senin de verdigin rakam apple in hangi telefonunda var olan bir rakam ki ?

750 lira 200 dolar filan ediyor , 200 dolara kapali kutu iphone 5 belki alirsin.

bu elbette 1.750 ye ip 6 alinmasini mantikli kilmaz ama 750 lira da neye gore belirledigin bir fiyat ?

Fabrika çıkış fiyatı 90$ olan bir cihazdan bahsediyoruz.

Bu dogru bir mantik olmaz , sokaktaki cayin da cayocagindan cikis maliyeti 10 kurus ama 10 liraya da 1 liraya da satilir ve alicisi olur

Sen bir urune kendince fiyat layik gorursen o sadece senin acindan cihazin fiyatidir

Ama insanlar 2000 lira yerine bir yerde 1600 e gorunce bunu verecek olanlara "bence 400 eder" diyerek oneride bulunulmaz

• La bir seyi savundugum yok , bu meretin fiyati bu. Ikimiz de catlasak da patlasak da bu

Biraz indirim olunca herkes istifade etmek ister , senin 3 lira benim 5 lira eder dememle oraya indirebileceksek tamam hadi guclerimizi birlestirelim yapalim

Ama bunu yapamayacaksak bos yapmayalim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.