Herhangi bir sorunsal yok yazılım gayet akıcı bundan sonra güncellemeleri kapattım gelirse yüklemem zaten 😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (2014. sayfa)

-
-
6s plus için önerebileceğiniz şarj kablosu var mı? İnternette bakındıklarımdan pek emin olamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MFİ sertifikalı olmalı amazondan alabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Istanbul'da batarya değişimi yapan tavsiye edebileceğiniz bir telefon onarım merkezi var mı?
bu kadıköydeki gsm iletişim nasıl bir yerdir?
-
Teşekkürler. Ugreen örgülü 2m siparişi veriyorum aşağıdaki amazon linkinden. Memnun kalırsam arabaya da almam gerekecek bir adet
Ugreen Lightning iPhone Örgülü Data ve Şarj Kablosu Beyaz 2 Metreamazon
Ugreen Lightning iPhone Örgülü Data ve Şarj Kablosu Beyaz 2 Metrehttps://www.amazon.com.tr/dp/B08QDS8WSG/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_AH9HFB42K4HX2NPRBYP5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 20 Mart 2022; 21:0:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
surayı bir deneyin,bende batarya değişime buraya verecegım 1-2 arkadasım tamir için buraya verdi memnun kalmıslar
-
-
Ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yani 4 sa 45-55 dk civarı mı? (Yuvarlayıp 5 sa diyelim.)
Evet hocam 5 saat diyebiliriz. YouTube ,Twitter ,DH mobil uygulaması ve Chrome tarayıcı kullanıyorum çoğunlukla.
Orijinal pil ile ne kadarlık bir ekran süresi alınıyordu tam hatırlamıyorum ama benim eski pil ile 2 saatti bile göremeyecektim muhtemelen.
Ben de deji 2516 mh almıştım ama 1.5 ay kadar takamadım zamanım olmadı, yaklaşık 14-15 gün önce kendim montajını yapabildim. Öncelikle kutusunda da yazdığı gibi ilk 4-5 şarj/deşarj sonrası pil gerçek performansını vermeye başlıyor. Hem iş hem kişisel telefon olarak 2 cihaz kullanıyorum, 6s kişisel cihazım pek yoğun kullandığım söylenemez bu yüzden benim kullanımım pek referans sayılmaz ama yazayım yine de;
Telefonu genelde arama ve mesajlaşma şeklinde kullanıyorum. Oyun yok, instagram vs. kullanmıyorum bunları baştan belirteyim, ayrıca konum ve arka planda uygulama yenileme bir de siri kapalı iş telefonuma seslendiğimde sürekli 6s'de açıldığı için kapattım.
Kapalı alanda %25-30 parlaklık ve wi-fi, dışarda %60-75 arası parlaklık LTE ile; arama, whatsapp, imessage ve telegram mesajlaşmaları, biraz safari ve az da olsa youtube video içerik tüketimi ile 8 saat ortalama ekran alıyorum ios 15.4 ile beraber. 15.3.1 varken bu 6.5 ile 7 saat civarındaydı. Bu 8 saat minimum 48 saate yayılıyor bir de, bir gün içinde asla şarjını bitiremedim henüz nasip olmadı. Sabahtan akşama bir gün zorlasam wi-fi ile 10 saatleri görebilirim gibi geliyor benim kullanım senaryomda.
Video izleme, mesajlaşma, fotoğraf çekme falan derken saatte %8 ile %10 tüketimim var kabaca.
-
Arkadaslar merhaba, dünden beri telefonum şarj olmamaya başladı. Açılırken %100 olarak açılıyor ondan sonra tekrar %6'ya geri düşüyor, bu sorun için şarj girişini temizledim, başka adaptörler taktım orjinal olanlarıda ama hala çözülmedi fakat şuan yeni bir güncelleme var ama pil %6 olduğu için güncelleme yapamıyorum.
Belki mevcut olduğum sürümden dolayı olmaya başladı, sürüm (14.7.1)
Sizce tamire vermem mi gerekiyor ? Belki yazılımsaldır, ama güncelleme de yapamıyorum önerileriniz neler ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unimportant -- 27 Mart 2022; 20:54:39 >
Farklı şarj aleti ile denediniz mi? şarj entegresi arızası gibi duruyor.
-
Üstteki mesajımda da belirttiğim gibi, farklı adaptörler ve orjinal olanlarıda denedim ama bi sonuç alamadım. Benim anlamadığım açılırken %100 olarak açılıyor ondan sonra direk %6'ya düşüyor, yani aslında hala daha şarjı var sanırım çünkü çoktan %1'e kadar düşmüştü, uzun süredir kullanıyorum hep aynı %6 bu yeni gelen güncellemeyi nasıl yükleyebilirim, bi fikriniz var mı ? Pil yüzde 30'un altında gözüktüğü için yükelemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unimportant -- 27 Mart 2022; 21:48:21 >
Zaten güncelleme yaparken %50 üzeri şarj ya da şarja bağlı yapmanızı ister. şarjda iken güncelleme yapmıyor mu? Şarja takılıysa %6 olması bir şey değiştirmez güncelleme yapar diye biliyorum hiç denemedim o şekilde ama. hard reset denediniz? -Güç tuşuna ve home tuşuna baslı tutacaksınız-
En son çare 3utools kurun pc'ye bağlayın cihazı oradan restore edin ve sürüm kurun. Zor değil, 3utools ile ios güncellemesi vs. şeklinde aratırsanız bir sürü içerek çıkar.
Ben hala şarj entegresi bozuk diyorum yalnız. Yazılım problemi gibi durmuyor, çok çok batarya kalibrasyonu bozulmuş desek evet gösterge yanlış gösterir ama bu kadar olacağını sanmam.
-
Tamam hocam sizin dediğiniz gibi, yarın bi baktırayım bakalım eğer öyleyse mecbur yaptırıcaz :(
Geçmiş olsun. Emin olamadığımız için eğer güvenilir bir eşiniz dostunuz yoksa esnafa direkt şarj entegresinden şüpheleniyorum demeyin. Gösterge takıldı güncelleme de yapamadım diyin. Cihazı açmadan hallederler belki, söylerseniz sağlam entegrenizi falan değişmesinler.
-
Anneme verdiğim 6s e bugün telefoncuda deji nin 2500 küsür miliamperli olan bataryayı taktırdım, bizzat kutusunu önümde açtı. İnternetten alsam 200 lira, telefoncu 230 a taktı, 7-8 tane telefoncu gezdim hepsi farklı fiyat veriyor muhtemelen satın aldıkları fiyata göre değer biçiyorlar. Bakalım kullanım deneyimini de yazıcam zamanla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 28 Mart 2022; 18:49:57 >
Detaylı yanıt için çok teşekkürler. Bende de şu an Deji takılı. Şu an 700+ döngüde, 1000+ döngü olunca değiştireceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X