Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (2016. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.512
Cevap
297
Favori
1.299.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20142015201620172018
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende iOs 7,65 gb, Sistem verileri 6,7 gb.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • herkes ios 15 e geçmiş galiba. bir ben tee ios 12.2 de kaldım sanırım   whatsapp terk edene kadar kalırım bu gidişle. kaçınılmaz olan gün ne kadar geç olursa o kadar iyi

• hareketliperde kullanıcısına yanıt

13.5 bende

• hareketliperde kullanıcısına yanıt

12.2'de twitter, youtube, bankacılık uygulamaları vs çalışıyor mu peki?

• evet hepsi çalışıyor. bir sıkıntı yaşamıyorum

@Hakan.. hocam imkan olsaydı bende 13 te bırakırdım ama 12de kaldık bakalım @Hakan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 17 Nisan 2022; 15:8:49 >
  • İnstagram foto çekinirken kullandığım uygulamalar bu cihazda desteklenmiyor hatası alıyorum 1 aydır sizde bir problem varmı ?

• Beyler tüm uygulamalar kapalıyken kapama tuşuna basılı tutun, kapatma ekranı gelince bırakın menü tuşuna basılı tutun sonrasında telefon ön belleği temizliyor az da olsa rahatlama görülüyor telefonda.

• 6s plus için batarya değiştiren var mı? %72 oldu benim. Artık değiştirme vakti geldi. Ankara'da değiştirebileceğim bir yer var mı? Yoksa apple'ı mı arasam.

• tonodias kullanıcısına yanıt

Olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Pili internetten kendiniz alın, montajını telefoncuya yaptırın. En yaygın marka: Deji. Bir yıl garantisi de var. Montaj ile size ₺300’ye mal olur.

• Apple'ı aradım yetkili serviste 829 tl dediler. Çok pahalı geldi. Orjinal pil mi kullanılıyor acaba?

• Direk Apple değilse (KVK vs. bile olsa) orijinal olamaz.

Verilen fiyat, Apple’ın 6s Plus’ın pil değişimi için belirlediği resmi fiyat.

YouTube’dan bir pil değiştirme videosuna bakın bence, gerçekten zor değil. Gözünüz keserse kendiniz değiştirin. Hem bir beceri edinmiş olursunuz, hem de ₺500’ye yakın tasarruf edersiniz.

Pil değiştirebilmek günümüzde gerekli bir beceri. Çünkü hangi modeli kullanırsanız kullanın iki-üç yıl sonra bir daha değiştirmeniz gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 18 Nisan 2022; 18:42:22 >
  • Direkt apple değil hocam. Genpa başarı vs servislere yönlendiriyor. Youtube'dan pil değiştirme videolarına baktım gayet kolay görünüyor değiştirebileceğimi düşünüyorum. Deji 3810 mah bataryayı sipariş ettim.

• 6s plus'ımı ios 15'e yükseltmek gibi bir hata yaptım. Telefon inanılmaz kasıyor. Pil yeni olmasına rağmen çok çabuk bitiyor. 14.8'e geri dönmenin bir yolu var mı? imzalar kapanmış maalesef.

• oki91 kullanıcısına yanıt
    dönemezsiniz maalesef

• kadirce03 kullanıcısına yanıt
    İmzalar açılınca dönebilirbiyiz peki

• tarum_58 kullanıcısına yanıt
    İmza açılma diye bir olay yok.

• Bu apple harici alınan piller (deji, baseus vb) telefon içinde şişerse ve ekranı kırarsa, her hangi birşey talep edilebiliyor mu bu pil firmalarından? Şahsen pil işini ucuza getireceğim diye de ekran parası vermek pek de içimden gelmez bu devirde. Telefon fiyatları zaten uçmuş gitmiş.

• apoo143 A kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar Deji batarya kullanıp(düzgün monte edilmek şartıyla) da batarya şişmesi sorunu yaşayan duymadım. Hatta bir arkadaş telefoncudan pili değiştirmiş ve batarya şişmesi sorunu yaşamıştı. Telefoncu işinin arkasında durmadı ve ben Deji batarya ile değiştirmiştim sorun yaşamadı bir daha. İçinden saçma sapan bi pil çıkmıştı markasız.

• apoo143 A kullanıcısına yanıt
    6s plus cihazımda 2 deji bataryayı kullanıyorum ne bir şişme ne erken kapanma vs hiç bir hata yaşamadım eşimin note5 cihazına aldım 11 ay sonra cihaz kapanmaya başladı firmayla görüştüm karşı ödemeli Kargo ile istediler ve hemen yenisini yolladılar

• 
Sayfa: önceki 20142015201620172018
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.