Cevap için teşekkür ederim hocam. Telefonu dün DFU moda alıp sıfırladım. Bayağı kendine geldi zaten. Çok hızlı ve sıkıntısız şu an . dejiyle beraber tekrar DFU moda alıp formatlamama gerek yok sanıyorum. Taktıktan sonra problemsiz kullanabilirim. |
Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (2018. sayfa)

-
-
Rica ederim.
Hayır gerek yok, ben de herhangi bir sıfırlama yapmadan bataryayı takıp devam etmiştim. Benim cihaz senelerdir sıfırlama görmeden çöplüğe döndüğü için bir şeyler ters gitmeye başlayınca bir temizlik yaptım cihaza kendine geldi.
-
Teşekkürler, sipariş geçtim. kamera koruyucu halka + kırılmaz cam da aldık.. Iphone 13 özeni gösteriyoruz cihaza :)))
-
Rica ederim hocam güle güle kullanın.
Ben de hem 11 hem 6s kullanıyorum, belki çoğu arkadaşa samimi gelmez ama 6s daha keyifli, daha bir telefon. Cebimizde inşaat küreği gibi telefonları neden taşıyoruz, olay ne zaman büyük büyük ekranlara 180-200 gram telefonlara geldi bilmiyorum.
Ölene kadar taşınabilir, görevini yapan cihazları savunacağım. 11 iş telefonum, şirketin bana mobbing uygulaması bence.
-
Boyutu beni de cezbediyor gerçekten...
Alt hoparlör kısmından cızırtı geldiği oluyor mu sizde de ? İçini açtığımda hoparlörü söküp temizlik yapmak gerekir mi acaba ?
-
Hayır bende cızırtı yok. Şöyle yok; normalde yok ama ayarlar/müzik/EQ kısmından ''geç vakit'' seçtiğimde oluyor. Neden bu ayar derseniz 6s'in nerdeyse %50-60 sesi artıyor. En azından zil sesi, sosyal medya durumlarında paylaşılan sesler.
O seçenek dışında cızırtı yok, çok tok bir ses var aksine bass bir ses.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 23 Mayıs 2022; 23:30:55 > -
Yok artık 6s in yüzüne bile bakasım gelmiyor
-
Mp3 şarkılarda bende de en yüksek sese getirince çok az gelmekte fakat zil seslerinde nedense bir cızırtı duyar gibiyim...
-
Sökmüşken youtube'dan video izleyip oralara da girin temizleyin hocam. Yap boz gibi telefon zaten bu kasalar.
-
Wi-Fi'da kopma problemi yaşayan var mı? (iOS 15.5)
-
Banka müşterisi olmak için kimlik tarama yapılması gerekiyor. iPhone 7 kullanıyorum, bu telefonda bu özellik yok mu? Bütün adımları geçip kimlik taramada kakıyorum. Kimliğinizi telefon arkasına tutun diyor yok olmuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Modemden 802.11b/g geçin. N kullanıyordum kopma vardı, b/g geçtim şu an bir şey yok. Yeni güncelleme alana kadar tolere etmiş oluyoruz işte, geçici çözümler.
-
5 saat kadar önce bu mesajı aramıştım çünkü daha önce görmüştüm ve bende aynı sorunu yaşıyordum.
Bu sorun sürekli her gün sürekli oluyordu bende Wi-Fi ye bağlı olduğu halde web sitelerini açmıyordu çok şey denedim ama bugün bir şeyler yaptım son 5 saattir sorun olmadı sanırım düzeldi.
Modemden 802.11b/g geçin demişsin şu anda benim ayarlarım dediğinizin tam tersi olmasına rağmen dediğim gibi 5 saattir sorunlar karşılaşmadım. sizin dediğiniz yanlış demek değildir. Eğer tekrar sorun olursa bu kez dediğinizi deneyeceğim.
bu sorunlar karşılaşanlar arkadaşın dediği gibi modem ayarlarından 802.11b/g yapın bu da çözüm olmazsa alternatif olarak şunları deneyin bende şimdilik düzeldi.
artık o kadar gıcık sinir bozucu bir hal aldı ki bi an sinirden kaptırdım ve tek tek şunları yaptım
1-) AdGuard adblock kullanıyorsanız uygulamanın ayarlarından genel ayarları sıfırlayın
koruma - safari koruması - Filtreler - reklam engelleme 2/3 olsun. Oradaki en altta easylist kapalı olsun. Bende her yüklediğimde dediğimi ve hepsini açar aktif ederdim. En basiti AdGuard ın ayarlarında ayarları sıfırlayın.
devamında ise
2-) telefon ayarlar hakkında sıfırla ağ ayarlarını sıfırlayın
3-) işlem tamamlandıktan sonra telefon açılınca ayarlar hakkında sıfırla tüm ayarları sıfırlayın.
buraya kadar yaptıktan sonra bi süre deneyin eğer halen daha düzelmediyse arada sorun oluyorsa yine bu kez baştan başlayıp 4-5 i de yapıp deneyin.
4-) komple sıfırladım
5-) tekrar kurulum vs yaptım AdGuard ı ilk başta dediğim şekilde varsayılan default olarak ayarlarda bıraktım.
Yaptıklarımı en ince ayrıntısına kadar anlattım yardımcı olsun diye ayrıntılar önemli ve şimdilik son 5 saattir sorun yok bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 25 Mayıs 2022; 1:7:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eyvallah üstadım. Ben sadece kendi çözümümü ilettim, ben de bu şekilde çözüldü. Detaylı bilgiler için teşekkürler.
-
Estf . Dediğimiz gibi bir şeylerin ters gittiği belli özellikle arka planda. Çünkü 7/24 sürekli YouTube arka planda mutlaka bi video oynar haber falan dinlerken safari de gezerken web sitelerini açmıyordu yaklaşık 5 dakika hiç bir web sitesine giremiyorum ama ne hikmetse arka plandaki YouTube videosu oynamaya devam ediyordu özellikle haber canlı yayın videoları normalde videonun durması lazımdı :) bunu fark edince fikirler uyandı bende :)) bu arada iPhone 11 de sorun yaşamaya başladım son 1 aydır 11 e geçmiştim bundan önce se 2020 x xr da yoktu böyle sorun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 25 Mayıs 2022; 1:49:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 11'de 15.4'de duruyorum hala, şirket telefonu malum İT canı isterse alacak güncelleyecek. 6s'de de 15.5'de çok iyi performans aldım, batarya olarak değişen bir şey olmadı ama sizin anlattığınız gibi cihaz wi-fi bağlı lakin telegram'dan falan mesajlar düşmüyor ''bekleniyor'' gibi şeyler. Youtube açıyorum video var, app store giriyorum sayfa yok vs. Böyle olunca naçizane önce modemin kanallarını değiştim 11'de duruyordu; 6,4,1 olmadı. Bağlantıyı değişince düzeldi iki gündür, o yüzden yazdım. Yine emin olmak için N geçtim aynısı oldu. Modemim huawei HG531s V1, belki kullanan arkadaşlar vardır bilgileri olsun.
Şimdilik iyiyiz. 11 güncellenecek hafta sonuna kadar, sorun yaşarsam buradan bilgilendiririm.
-
Selamlar,
1)Iphone 6s plus telefonun otomatik güncellemeleri kapalı şekilde uzun süredir kullanıyordum. Bazı uygulamaları yükleyebilmek için yazılımını güncelledim ancak şimdi şarjı çok çabuk bitmeye başladı. Bu sorunla ilgili benim yapabileceğim veya Apple'ın bir çözümü var mıdır?
2)Aycıra bazı modellerde Apple'ın ücretsiz batarya değiştirdiğini duymuştum müşteri memnuniyeti açısından, öyle bir şey var mı?
-
Kimliği telefonun arkadına tutun cipi okuyor geçen aynısı ben yaptım
Hocam Allah’ını seversen bana yardım et. YouTube da video izliyorum olmuyor. Telefonun arka tarafında her yerine tutuyorum olmuyor. iPhone 7 kullanıyorum bunun bir ayarı filan mı var? Garanti bankasından hesap açacam yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X