Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (2017. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.512
Cevap
297
Favori
1.299.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20152016201720182019
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Polimer batarya oldukları için iyon bataryalara göre şişme ihtimali biraz fazla ama cayır cayır yanarken şarjda kullanmaz, çok adi powerbank falan kullanmazsanız bir sıkıntı olmaz. Ben de deji kullanıyorum, orijinal şarj aleti ara sıra iş telefonumun 18w hızlı şarjı ile düzenli şarj ediyorum, şarjda vs kullanmam herhangi bir sıkıntı yok.

• Impheatus kullanıcısına yanıt

18w hangi adaptör hocam

• Hakan.. kullanıcısına yanıt

Spigen essential 18W adaptör hocam

• Impheatus kullanıcısına yanıt

tesekkur ederim

5w olanın satıcısı Amazon değil hocam ve şarj aletinin markası üstte yazıyor. inovakis mi ne öyle bişi. dikkatli bakın görürsünüz

• oki91 kullanıcısına yanıt

AYNI HATAYI 13 DEN 15 YÜKSELTEREK BEN DE YAPTIM..malesfe o akıcı tel gitti..daha iyi anlaşılıyor ki güncellemeler eski telefonları yavaşlatıyor..

• karadenizyapi K kullanıcısına yanıt
    Bende ios13’deki cihazı güncellesemmi acaba diyordum. Cihaz yağ gibi akıyor mevcut durumda. O zaman macera aramayım. Güncellemeden dursun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese selam xiaomi telefonm denize düştü eski telefonum 6s geri döndüm. Xiaomi telefonumun hızlı şarj adaptörüyle 6s i şarj etsem problem olur mu ? Ve daha hızlı şarj eder mi 6s i ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • om3rr kullanıcısına yanıt

Denedim, daha hızlı şarj ediyor. Sorun olmaz; akım kontrolü telefonun içindeki şarj devresi tarafından yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 27 Nisan 2022; 1:47:13 >
  • KinZhull kullanıcısına yanıt

Türkiye'de işini iyi yapan firmalardan biri. Apple'a ₺829 ödemekten kurtarıyor. Firmaların çoktan unuttuğu modellere bile "üretim tarihi yeni" Deji marka batarya bulunabiliyor.

Tek eksisi: Firmanın ismi biraz ucuz ve kalitesiz algısı yaratıyor :D

• Evet size katılıyorum isim olayında biraz eksikler ama firma gerçekten düzgün çalışan ürettiği malın arkasında duran bir firma öyle büyük şikayetlerde duymadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3uTools'ta batarya değişmiş bile olsa artık pil sağlığını görebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 6 Mayıs 2022; 1:39:28 >
  • İos 15.5 yükselten var mı acaba? Nasıl durumlar :) kendime yeni bir iphone aldım bu telefonu oğluma vereceğim de , yükseltip verirsem kasarsa falan o da yeni telefon ister :) var mı acaba kasma vb, bir olumsuzluk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • captaingurkan kullanıcısına yanıt

Sorun yok, güncelleyebilirsiniz.

• captaingurkan kullanıcısına yanıt

Yükseltmeyin eskisi kadar akıcı değil kasıyor. Şu an bu yazıları yazarken bile kasıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.

yaklaşık 6 ay kadar iphone 13 kullanan biri olarak, telefonda sadece konuşma, mesajlaşma ve bu tarz işlemler yaptığımdan ötürü, bu kadar pahalı telefon kullanmayı gereksiz gördüm :)))

Evde kenarda duran 6S i tekrar canlandırmak istiyorum. Pil sağlığım %78 ve değişmesi gerekiyor. Elim bu konuda yatkındır. Sormak istediğim 2 şey var.

1. Yeni nesil diye tanıtılan 2516 mAh lık deji batarya alınır mı ?
    2. Telefonun kasası, kenarlarından siyah silikon ile yapıştırılmış. Kasayı kapatırken tekrar aynı şekilde yapıştırmak isterim. Böyle bir uygulama yapan var ise, hangi ürünü kullandınız ?

Teşekkür ederim.

• SeneCa61 kullanıcısına yanıt

Değişik bir tercih olmuş :) zira bende 6s ten 13e gecmeyi düşünüyordum

telefon hala güzel fakat eksik kalmaya basladı

orjinal batarya dahil dejiyide kullandım bir süre sonra randıman vermiyor hiç biri

yada benim cihaz öyleydi

13ün batarya ve gece modu nasıldı acaba

Sadece konuşma whatsapp ve mesajlaşma kullanan biri için 6S bile çok :) 13 ü meraktan almıştım.

Bataryası memnun eder. Bayağı iyiydi. Gece modu hiç kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeneCa61 -- 23 Mayıs 2022; 11:36:56 >
  • SeneCa61 kullanıcısına yanıt

Ben de cevaplayayım:yaklaşık 3-4 aydır Deji 2516 kullanıyorum ve hiçbir problem yok. Bir ara batarya performansı düştü gibi hissettim cihazı sıfırladım eski haline döndü. Ortalama 7-8 saat ekran sürem var. Bazı bataryalar sorunlu çıkabiliyormuş eski bataryayı nazik sökün bir sorunla karşılaşırsanız değişim talebi istediğinizde eskiyi idareten takarsınız. Zaten 1 yıl garantili ve firma çok ilgili.

Ben de bataryayı kendim takarken o silikonları temizledim ama direkt bağladım yani silikon uygulamadım. Bütün telefoncularda bulunuyor, ismini bilmiyorum ama gidip herhangi bir telefoncudan tedarik edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 20152016201720182019
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.