Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.887
Cevap
367
Favori
2.362.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artık kasımda alırız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bindokuzyuzuc

milleti salak yerine koyuyorlar. bütün tanıtımları jet black üzerine yaptılar onun fiyatını vermeden konuyu kapattılar.

Apple politikasi dostum. Milleti salak yerine koymak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6s bile ios sayesinde note 7 ye bu kadar fark atabiliyorsa android den cacık olmaz. Bende bir android kullanicisiyim ve android gerçekten can sıkıyor

• Geçen ay 2 adet 6s 16 gb aldım bi ara acaba beklesemiydim diyordum i7 yi ama iyiki beklememişim. Su geçirmez olayı ve 32 gb den başlamasından başka bi numara yok maalesef i7 de.İphone 6s in fiyatında çıkacak diyor sunan kişi ama bence türkiye satışı en az 3999 olur 32 gb olanı.Bence kesinlikle i8 i çok daha iyi bir cihaz yapacaklar ona saklıyorlar kendilerini bu ara cihaz oldu sanırsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

iPhone 6s bile ios sayesinde note 7 ye bu kadar fark atabiliyorsa android den cacık olmaz. Bende bir android kullanicisiyim ve android gerçekten can sıkıyor

Iphone 6s ile Note 7yi karsilastirmak zaten basli basina hatadir.

• Saydam kullanıcısına yanıt
    İkinci hafta satılacaklar listesinin ilk sayfası ekrana geldi. S ile baslayan ülkeler vardi en son.. türkiye 2.sayfada muhtemelen.. zaten tüm dünya olacak dedi 2.hafta ile.birlikte

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Sen samimisin. Yoksa ciddi anlamda akıl sağlığında şüphe etmek gerek. Bu güne kadar bir önceki iPhone ile bu kadar fark olan başka iPhone olmadı. Gerçekten ne bekliyorsunuz ilginç

bir onceki iphone ile bukadar fark gormediniz mi? ne fark var sayayım: bilmem kaç kat artmış performans, jack kaldırılmış, 64gb kaldırılmış, kamera artık arkayı blurlayabiliyor, kasa aynı ekran aynı, batarya maximum 200mah arttırılmış, he bide devrimsel yenilik olan ois normal modele de eklenmiş.
  • Saydam kullanıcısına yanıt
    Psikolojiktir o.

6S ile Note 7 kıyaslanamaz.

Birinde 2K çözünürlük var diğerinde ise 1366x768P . Birine renderlamak daha basit diğeri daha zor. Hızına göre iyi.

Ha her telefon kendine göre hızını ayarlamalı diyorsanız o zaman 6S daha hızlı çıkması normal.

Fakat iOS'in tamamen kapalı olduğunu da unutmamak lazım.
  • ekle cülübe hacı

siteryo hop daha iyi kamera jet balck

ekle bi dk durma ekle
  • çok güzel olmuş ama 7s veya 8s'e kadar 6s kullancam galiba

• 32gb yenılenmiş iphone 6s 549$ oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekteki fotoğraf, apple.com sitesinde iphone 7 sayfasının en altından ekran alıntısıdır. 2. Maddede özet olarak çizilme hassasiyetiniz varsa jet black için kılıf kullanın diyor. Buraya bile yazdıklarına göre gerçekten çizilmeye çok hassas demektir.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• şu kadar tatava yapacaklarına 'artık kendi zil sesinizi yapabileceksiniz' dese çok daha büyük reklam olurdu
  • İos eskiden eksikti ama artık neredeyse tam

• Şarjla müzik dinlemek arasında seçim yaptıracaklar bu seride.7s plus ta kablosuz şarjı ekleyeceklerdir.böylece 7 serisi kullananları 7s almaya itecekler ...

• dhüngör kullanıcısına yanıt
    Mercedesin piano blackı da çizilmeye müsait yapıdaydı bu da aynı hesaba geliyor diyebilir miyiz?

• İphone 7 model A1778 iphone 7 plus model A1784 olarak beli oldu artik yurt dişi cihazi almak mantikli 650 dolar gayet iyi bu fiyata 16 gb olarak gecen sene 6s cikti ama türkiye ucurdu yine bu fiyata 3800-3900 diyecekler yazik türkiye yazik..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 7 Eylül 2016; 22:21:54 >
  • 7 plus inceldi mi.

• Merhaba;

İkisinin kullanım alanını aynı zannederekmi soruyorsunuz, yoksa ironimi yapıyorsunuz anlamadım?

• DonanımdanBihaber kullanıcısına yanıt
    Siz yayını izlememissiniz. Çok daha parlak ve yeni ekran. Yeni home butonu yeni kamera ve teknolojileri. Yeni ön kamera konsol deneyiminde oyun performansi sağlayan chipler.b unlar ilk aklıma gelenler sunumda tamamı var. Dostum anlıyorum Samsung seven birisiniz ama sizin için üzgünüm ki apple bu kez çok iyi iş başarmış

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.