Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.887
Cevap
367
Favori
2.362.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran çozünürlügü artık komik kaçmaya basladı. kablosuz kulaklık 150 dolar çok pahalı olmus. jet black in 128 gb den baslıycak olması cok sacma. kamerada yıllardır olan şeyleri yeni gibi yarım saat boyunca gostermeleri ve performansı hep ilk iphonun bilmem kac katı diye lanse etmeleri cok sıktı. alacak olanlar yine alacak ama bence pek alınası değil.
  • 6 ile yola devam.

jet black çok beğenmiştim.. ama 128 den başlaması saçmalık olmuş.

6s 128 gb bile 3600 den başlıyo. bu cihaz 4500 den aşagı olmaz..

4500 lira bir telefona verilmez.....................

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.7 inç ne la ??? 3800 tl veriyosun göççücük telefon alıyosun aynı iphone se pişmanlığı gibi yazık la valla yazık
  • Konu tutmadı beyler dağılın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Ne kullanıyorsunuz hocam Allah aşkına merak ettim Nokia 3310 mu?

Ne oluyor yani iPhone 7'ye geçerseniz yapacağınız şeyler belli facebook'a gir instagram'a gir. Al bir telefon normal çok istiyorsan.

Bu ürünler bize göre değil çok pahalılar. Ancak yurt dışından gelirse yoksa boşver... 5000 tl olacaktır muhtemelen TR'de.

S4 kullanıyorum. Ben marka meraklısı vs değilim. Önceliğimi belirledikten sonra seçtım s4 ü. Benim için görüntülü görüşme çok önemliydi , herkesin internet paketi yok malum. Hat üzerinden sadece Samsung buna müsade ediyor (Çin malları hariç)

Sorunlara gelince , kasılma , donma ( hatta pili çıkartmak zorunda kalıyorum) ısınma , Haybeye ram ve internet kullanımı vs vs (androidin izinsiz kişisel verilerini aşırması olayına girmiyorum bile)

• quote:

Orijinalden alıntı: DonanımdanBihaber

ekran çozünürlügü artık komik kaçmaya basladı. kablosuz kulaklık 150 dolar çok pahalı olmus. jet black in 128 gb den baslıycak olması cok sacma. kamerada yıllardır olan şeyleri yeni gibi yarım saat boyunca gostermeleri ve performansı hep ilk iphonun bilmem kac katı diye lanse etmeleri cok sıktı. alacak olanlar yine alacak ama bence pek alınası değil.

Kamerada 5x optik zoommu yillardır var..bok atmış olmak icin bok atmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harbyteam -- 7 Eylül 2016; 22:02:30 >
  • Apple insanları aptal yerine koyuyor bunu nerden anlarsınız? En dikkat çekici detay olan yeni renk 128 gb ve üstü için geliyor.Bu gerçekten çok manidar.Günümüz dünyasında bunun şaka olması lazım halen şu renk alman için daha çok para vermen yada ihtiyacın olmayacak kadar yüksek hafızalıyı alman gerekir dayatması normal mi karşılanır?

5s ve öncesinde sürekli 32 gb tercih ederdim,6s de 64 almak zorunda kaldım tam istediğim oldu derken,tercih etmek isteyebileceğim renk diğer tarafta kaldı yazık apple.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar jet Black 7 plus 256 ne kadar fiyatını gören oldumu

• Ya beyler adamlar Turkiye yi ne ilk ne de ikinci hafta satışa başlanacak ülkeler arasına almamış siz kullanıcıları kulübü acmissiniz.

• Yeni iki renk geliyor bunlardan biri 128 ustu için geliyor. Bunu daha önce başka markalarda da gorduk

• quote:

Orijinalden alıntı: Harbyteam

quote:

Orijinalden alıntı: DonanımdanBihaber

ekran çozünürlügü artık komik kaçmaya basladı. kablosuz kulaklık 150 dolar çok pahalı olmus. jet black in 128 gb den baslıycak olması cok sacma. kamerada yıllardır olan şeyleri yeni gibi yarım saat boyunca gostermeleri ve performansı hep ilk iphonun bilmem kac katı diye lanse etmeleri cok sıktı. alacak olanlar yine alacak ama bence pek alınası değil.

Kamerada 5x optik zoommu yillardır var..bok atmış olmak icin bok atmayin

kamerada yeni bir o sanırım var ama kamera kısmında çok sıktılar devamlı portre ve gece çekilmiş fotograflar gostererek.
  • Saydam kullanıcısına yanıt
    Ama ilginçtir ki en güzeli saçma dayatmalar ile satılan oluyor.

• 2 yıldır iphone 7 alıca

Diyirdum. Bildigin leş. 6+ alicam. 0 bulunur mu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s'in 500 lira ucuzlaması ve 32GB olması iyi olmuş bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklığın fiyatı nedir öyle arkadaş, 159 dolar.
  • Ben de S6 kullanıyorum hiç kasma donma olmadı. Bence Androidler eskisi kadar kasmıyor.

@arghh
    S4 için birşey diyemiyorum S6 kullanıyorum 1 senedir kasma donma olmadı.

Seneye değiştirmeyi düşünüyorum ama Samsung'un bu son olaylar moralimi bozmadı değil acaba telefonları test etmeden mi götürüyorlar diye aklımdan geçiyor. Herneyse seneye ne çıkarsa uygun fiyata güzel alır geçerim. Ya da ABD'den iPhone alırım Asla bir telefona çok para vermeyi düşünmüyorum.
  • Sen samimisin. Yoksa ciddi anlamda akıl sağlığında şüphe etmek gerek. Bu güne kadar bir önceki iPhone ile bu kadar fark olan başka iPhone olmadı. Gerçekten ne bekliyorsunuz ilginç

• milleti salak yerine koyuyorlar. bütün tanıtımları jet black üzerine yaptılar onun fiyatını vermeden konuyu kapattılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

2 yıldır iphone 7 alıca

Diyirdum. Bildigin leş. 6+ alicam. 0 bulunur mu acaba

Bulursun. Her yerde satiliyor.

• Bu sefer iphone nu beğendim. 6 Ay sonra Falan Bunu Alabilirim Fiyatı İnşallah Yüksek Olmaz. Android den İphone geçme zamanı gelmiş yani Adamlar Çoğu eksiğini gidermiş. Amerika fiyatı değişmemiş ama Türkiye fiyatının değişeceği kesin İnşallah az yükselir
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.