Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
13.449
Cevap
134
Favori
816.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muratercannn M kullanıcısına yanıt
    Ben yükledim hız konusunda sıkıntı yok. Korkum batarya, onuda zaman geçtikçe deneyimleyeceğiz.

• iPhone 8'e 15.7 yükleyen varsa deneyimlerini aktarabilir mi? 16'ya geçmeyi düşünmüyorum.

• Evil Belief kullanıcısına yanıt
    8plus 15.7 yükledim degişim yok zannımca. Pil vs

• Teşekkür ederim, akşam yükleyeyim ben de.

• muratercannn M kullanıcısına yanıt

Evet 16 kullanan var mi acaba 8 plus için. Annemin telefonunu yükseltmeyi düşünüyorum ama pek emin değilim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15.7 şuanlik tercihim 16.1 gelince gecicem ama sirf girgir olsun diye gecilir:))

• 8plus ios16 için , özellikle şarj süresi konusunda yorumu olan var mıdır?

• iOS 14'ten 15'in son sürümlerine geçen var mı son zamanlarda? Bir yakınımın telefonunu 14.8.1'de bırakmıştım, 15'in ilk sürümlerinde başka bir 8 Plus'a kıyasla bariz daha akıcı ve seriydi. Şimdi nasıl bilemedim. Daha uzun süre güncel kalması açısından 15.7'ye geçmeli miyim hazır imzalar açıkken, hiç karşılaştırma bulamadım.

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

%99 batarya ile berbat, şu an 16.0.3 ü yüklüyorum, bakalım değişiklik var mı

• busterr kullanıcısına yanıt

15.7 ile sorunsuz. Ayrıca geçmezseniz direk 16’ya geçmek zorunda kalırsınız

• Arkadaşlar bir bankacılık uygulamasını iphone güncel olmadığı için yükleyemiyorum. Şu an İOS 14.4.1 sürümünü kullanıyorum. Güncelleştirme yapmalımıyım. Yoksa böyle idare etmem benim için daha mı iyi olur bilmiyorum. Bana bir akıl verebilirmisiniz.

• Look At Me kullanıcısına yanıt

eski sürüm iyidir aslında şarj vs konusunda ama telefonu bir süre daha kullanmayı düşünüyorsanız özellikle banka uygulamaları açısından mecburen güncellemek gerekiyor.

• 8Plus Pil Sağlığı %74 Pil Değişimi Düşünüyorum Ankara İçin Tavsiye Edeceğiniz Servis ve Fiyatlar Hakkında Bilginiz Var Mı ?

• kartal2_ocal kullanıcısına yanıt
    https://fixplan.com.tr/iphone-8-plus-servis/
    Buradan hızmet alabılırsınız.garantılı ıs yapıyorlar..yerınde hızmetlerı var..ben ankara dısından kargo ıle hızmet almıstım..

• kartal2_ocal kullanıcısına yanıt

AnkaMall Gürgençler'de değiştirdim, sorun çıkmadı. Fiyatlar ben değiştirdiğim 400'dü, şimdi 1000'i geçmiştir.

• kvc_kvc kullanıcısına yanıt

Apple yetkili servisi değil, cihaz garanti dışı kalır + kullandıkları parçalar da orjinal değil.

• Ankara Gürgençler 1019₺ fiyat verdi bu arada şarj kablosu ve adaptör fiyatları Tırtıklı Kazık Formuna Girmiş

https://www.****iye.com/?gclid=EAIaIQobChMI_pTrqtf--gIVJgMGAB2kawK-EAAYASAAEgJKG_D_BwE

• Benim 8 in arka kamera bulanık çekiyordu,tlfna tıklatınca vs düzeliyordu sonra dış lens camı düştü birgün ve kamera artık düzeldi,dokunmasamda güzel çekiyor.böyle kullanıcam artık,slide kılıf ile lensi koruyabilirim sanırım.

• 8 plus kullanıcısıyım.

telefonumu gece yatarken sarja bırakırım sabah kalkınca da alırım uzun süredir hep aynı sarj rutinini yaparım.

bu sabah kalktığımda telefon ekranında bir yazı vardı, telefonunuz çok ısındığı için sarj devam edemiyor gibi. baktım cihaz baya ısınmıştı

Sizce bunun sebebi ne olabilir?

daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmemişti.

• 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.