Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.448
Cevap
134
Favori
815.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet yaptirabilirsiniz..gecen yil aralik ayinda ayni sizin durumda ben yaptirdim..apple zorlu-akasya almiyor ama yetkili bayiler degistiriyor..kadikoy genpa da degistirmistim..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kvc_kvc kullanıcısına yanıt

Merhaba elimde garantisi bitmiş iPhone 8 var. Batarya değişmek istiyorum. Kadıköy genpa'da yaptırdım demişsiniz, fiyatı nedir? Ne kadar sürede takıyorlar ve format vs atıyorlar mı cihaza? Zam gelmeden değiştirmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, iphone 8 var elimde cihaz 15.6 da 15.7.1e mi geçeyim yoksa 16.1.2 mi batarya ve hız için hangisi daha iyi ya da en optimal seçenek hiç geçmemek mi? görüşlerinizi bekliyorum.

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Ankara Gürgençler 1019₺’ye Değiştirdim, MediaMarktan da Orijinal Şarj Adaptörü ve Kablo Aldım 699₺. Bu Ay İçinde Değiştir. Bir Kampanya Olmazsa Fiyatlar Yükselecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: DeShawN1905

merhaba arkadaşlar, iphone 8 var elimde cihaz 15.6 da 15.7.1e mi geçeyim yoksa 16.1.2 mi batarya ve hız için hangisi daha iyi ya da en optimal seçenek hiç geçmemek mi? görüşlerinizi bekliyorum.

8 plus ile 16 da cihaz kasmaya/donmaya başlayınca tekrar 15.6 ya dönüp, ota ile 15.7.1 e güncellendim. 16 yı yüklemek için daha erken olduğunu düşünüyorum. 15.6 da kalabilirsiniz

• Yakın zamanda iPhone 8 için ahize veya hoparlör değişimi yaptıran oldu mu fiyatlar ne durumdadır ?

• Merhaba arkadaşlar resimde göründüğü gibi köşe kısmı kırık bir iphone 8 plus'ı 2.el almayı düşünüyorum. Pili %79 dedi. Satın alsam yarın-öbürgün pilini değiştirmek için servise gönderdiğimde bir sorun olur mu ekran komple kırılır mı pil değişirken? Arkadan mı açıyorlar 8 plus ları onu da bilmiyorum, tavsiye eder misiniz?

• İos 16.3 yükleyen var mı ip8 plusa

• quote:

Orijinalden alıntı: zerenerhan

İos 16.3 yükleyen var mı ip8 plusa
    Yükleyip , 15.6 ya geri döndüm( pil sağlığı 93% ). Şarj durumunu hiç beğenmemiştim. Ayrıca çeşitli buglar ve fps düşüşleri yaşadım. Uzun süre 15.6 da kalmayı düşünüyorum.

• Bir hafta önce Apple mağazasından iphone 8 telefonumun eskiyen pilini yenilettim. Fakat şarj süresi telefonum yeniykenki süre kadar gitmiyor. Telefonu ilk aldığımda birbuçuk gün hatta iki güne yakın gidiyordu oysa şimdi günü zor kurtarıyor.

Eskiyen pille yarım gün idare ediyordu ve gün içinde birkaç kez şarja takıyordum. Yani az bir şey farketti gibi.

Pil değiştiren arkadaşlara soruyorum benimki gibimi düzelme oldu ?

Apple mağazasına gidip sorsam mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARTEGENA -- 7 Şubat 2023; 16:50:6 >
  • 8 Plus 128 yada 256 lık yenilenmiş almayı düşünüyorum önerir misiniz kullanan arkadaşlar ?

• CARTEGENA kullanıcısına yanıt
    Hocam pil yüzdesi kaçta %100 mü görünüyor birde hangi ios sürününü kullanıyorsunuz , sürüm de pili sömürüyordur. Eğer yeni sürüm ios yüklediyseniz telefonu sıfırlamakta fayda var 15.3 kullanıyorum pili yeni değiştim ertesi güne %80’le de çıkıyorum, %60’da olabiliyor. Deprem sebebiyle akşam 21.00 da tekrar şarja da taktığım oluyor. Bende durum bu

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

Sahte parçalarla yenileniyor çoğu zaman sıvı bandı bile çekilmiyor. Yenilenmiş cihaz almayın

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Sarı sitede güvenli satma muhabbetine yanaşmıyorlar , muhatabimizin yeri belli olur hiç yoktan firmalardan alsak. Ahmet Mehmet'i bir daha bulamayabiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

Firmaların tamamı sahte parça kullanıyor. Orjinal Parça kullanma imkanları yok.

Çalıntı telefonları parçalayıp onları da kullandıkları oluyor ama %99 değişen parçaların tamamı sahte parça ona göre alın.

Yenileme yapan hiç bir firma İphone de orjinal parça kullanamaz. Yetkili Servis harici orjinal parça bulunamaz.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ancak taksitli şekilde başka şekilde nasıl alabilirim bilmiyorum bu 9-10 bantlarinda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kartal2_ocal kullanıcısına yanıt

Pil sağlığı %100 görünüyor. Güncelleme sürümü ios 16.3.1 imiş.

• CARTEGENA kullanıcısına yanıt
    Sürümden Kaynaklanıyor Olabilir veya yeni sürümü yükledikten sonra telefonu sıfırlamadıysanız eski ile yeni sürüm dosyalarından kaynaklı bir pil sömürüsü oluyor olabilir.

• kartal2_ocal kullanıcısına yanıt

Telefon sıfırlaması yapmadım. Nasıl yapılıyor ?

• Çıktığından beri eşimin kullandığı İphone 8 cihazın pili yüzde74 tu günde 2-3 şarja takıyordum ben kullanmaya başlayınca deji marka güçlendirilmiş batarya ile değiştirttim idoctor Bursa’da çok memnunum 3 günlük kullanım sabah 7 de alıyorum telefonu gece yatarken takıyorum yüzde 30-40 arası kalmış oluyor Wi-Fi ve mobil veri gün boyu acık

• 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.